Prietene la bine si la greu - 80

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lumi hai ca va dam noi niste suvite blonde carliontate

LA MULTI ANI,IULIA SI CALIN!!! SA FITI SANATOSI,VOIOSI SI PARINTII VOSTRI SA FIE MEREU MANDRI DE VOI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

La Multi Ani, IULIA

La Multi Ani, CALIN

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Hai ca fug la ca prea mi-am facut de cap in seara asta..o noapte linistita tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Eu m-am relaxat mult in concedii in privinta fetei- in Grecia putin, in Tenerife super relaxata. Si cred ca aia a fost cea mai fericita perioada din viata ei!

Ce as fi putut sa fac in avion 6 ore? Am lasat-o sa busileze pe unde a vrut! Apoi pe nisip,4x4 ,gustand slapi,alge si chiar nisip...dar era atat de fericita!!!

Pe aici nu prea am avut curajul sa o las,toate parcurile sunt pline de kk de catel...

Many,plecam in primavara in Japonia,dar doar pt vreo luna,de acomodare,apoi mai vedem.
M-ai facut sa rad cu Lila si Vladut,deci nu se lasa baiatul!!! Si Lila vrea baieti mari,ah???

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Aseaa,sunt treaza pt ca am stat putin pe net cu Richard.....si daca tot sunt treaza,vreau sa-i scriu unei fete dragi pe care am suparat-o

Smara,si eu imi cer scuze,cred ca am exagerat,nu trebuia sa reactionez imediat,dar m-am senzibilizat rau cu mancarea/mancatul Annabellei....
Stiu ca treci printr-o perioada grea cu Timi acum,si ultimul lucru pe care mi l-as dori,ar fi sa te supar si mai tare,imi pare sincer rau....

Sa stii ca si eu te inteleg pe tine....daca Annabelle ar fi fost mai sensibila,cum e Timi,poate si eu as fi fost mai precauta
Eu nu cred ca esti dusa,cred ca doar incerci sa faci ce-i mai bine pt puiul tau,asa cum stii tu mai bine!

La noi,mersul afara(prestam la amiaza),nu mai e o placere....Din cauza hainelor groase,nici nu se poate misca si e foarte enervata sa stea in carucior...e frustrant si pt ea,si pt noi. Daca ar fi mers,ne mai plimbam pe jos,dar asa.... De aici mi-a venit ideea: ziua iese la aer, seara la distractie. Si cum nu avem unde merge in alta parte,mergem la spatiul de joaca.
Si asta e si o chestie pe care eu nu am facut-o cand eram copil...

Gata,ma bag si eu la somn,ca e indecent de tarziu!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza, neatza
Iulia
Calin

Asadar:
- copil smiorcait din te-miri-ce - checked
- un soi de dat cu fundu de pamant- checked
- sani plini si curgatori si supt ca la 8 luni- checked
- copil nemancacios uneori - checked
- plans de frustrare - checked
Credeam ca pana nu incep sa stapaneasca mersul cum trebuie, nu le trece, se pare ca fazele tin si dupa.

Ref. imunizare prin linsul papucilor, eu am urmatoarele limite: sa nu linga WC-ul si cosul de gunoi, iar afara kk de catei, in rest, za scai iz za limit.

E adevarat ca il mai sterg uneori cu servetele cand plecam de la locurile de joaca.

Tina , da, da, ce masuta cu Lego?
Laura eu am tot repetat niste analize de tiroide in sarcina pt ca mama mea are hipotiroida, insa de fiecare data au iesit foart ebine, mi s-a recomandat sa le refac la 3 luni de nastere. Cine s-a mai sus? Nici macar un Pap nu am mai facut.Shame on me.
Lili Ce frrrumos in Barca, mi-a placut tare, si-am plecat cu rezervari pe booking si cu Matei gestant. Este foarte bine pus la punct transportul, sa va luati carduri care contin si transport gratuit si reduceri sau gratuitati la muzee plus reduceri de 5-15% la restaurante. Insa noi am stat o saptamana.
Cum o s-a plimbati pe Lila? Carut? Luati si sling sau ergo? Ma bate gandul sa iau un mei-tai, nu stiu daca sta bine in el.(Ma gandesc ca nu prea are cum sa stea comod in pozitia broscuta daca nu poate cuprinde spatele cu picioarele.)

Are cineva www.amazon.co.uk/Chicco-07069503780930-Caddy-Backpack-Race/dp/B001CMAVMC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1290669437&sr=8-1" target="_blank">Chicco Caddy Backpack?
Mi-ar prinde bine niste review-uri si repede ca sa prind Black Friday pe Amazon.

Ce mai era, ce ma era? Trimit asa.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Inca ceva legat de LV-LP.

Atat de multe am citit despre lactatele astea nu tocmai OK pentru corpul uman, incat tind sa zic LP.
Totusi, numai gandul ca acord incredere unui produs sintetic ma enerveaza cumplit si zic, LV sau LC.(de capra)
Sunt in foarte mare ceatza cu lactatele.
Laura i-ai mai dat Giuliei tahini? Ii place?Cum il combini?

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Va rog tineti-mi pumnii de la 1 jumate pana la 2 jumate. Atunci am inspectia. Vine sa vada cum predau stiinta. Le predau condensarea. Ce ma enerveaza este ca am inspectia la ultima ora, si vineri pe deasupra, cand astia nu mai dau randament. Dar, speram....

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Iulia
Calin
chiar era cazu sa mai sarbatorim ca prea am lenesit zilele astea

Bre da ce dezmat a fost aseara pe aici, ca v-ati dat toatili pi net cand eu am fugit de aici???Nu ma mai joc cu voi, am zis!

buei, da cupiii astia in loc sa fie mai cuminti si sa doarma si ei mai bine decat cand erau bebei acu o fac lata????fiimea iar noapte naspa, plimbat cupil prin casa, in creieri de noapte. Cand era micuta nu mai faceam asa..las ca fac acuMacar mi-a papat doo portii de tatzi

Dankutz, tin pumnii, sa vii sa ne predai si noua, ca tare is curioasa cum suna in inglish

Smara, si eu sunt foarte relaxataa( eu nu practic spalat pe jos prin casa decat cand e ft necesar, nu mai mult de 2 ori pe sapt), dar asta nu inseamna ca nu te inteleg cand stiu cat te-am citit supi cu bolile lui Timi din ultimul timp. Hai poate isi mai revine si el si prinzi curaj sa il mai lasi free.

Coque de aia nu prea agreez nici eu lp cand stiu cat de sintetic este..Deocamdata vaz ca mai papa tatzi noaptea prin somn, seara cereale cu lp, deci inca nu cumpar nici o cutie de lp simplu. Iote refuz! poate reusim sa o ducem asa pan pe la un an juma' si pe urma lv papa!

Ancutza, si eu am vazut aseara pliantul de la plus cu laptopul, si ii spuneam zmaului..Daca iesim cumva pe plus dupa ce platim rate prin casa poate poate reusesc sa il pacalesc. Sa imi zici cat dureaza interesul Sabinutei pt jucarie, asta ca sa fiu sigura ca are rost sa il iau..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea
Si ca sa intaresc ce am zis, nu nominalizez pe nimeni in seara asta si intreb off-topic: voi v-ati verificat tiroida dupa nastere? Daca e cineva interesat sa intrebe ce am facut eu, sa ridice doua degete, ca am avut un soc sa aflu ca ce apare pe net poate induce in eroare maxim.

Ridic doua degetele.
Nu mi-am verificat tiroida de mult timp. Nici inainte de nastere si nici dupa. MAi tarziu am realizat ca insuficienta tiroidiana, putea sa-mi faca probleme. Poate trebuia sa iau tratament si nu stiam. Habar n-am! Ideea este ca sunt hipotiroidiana (aka hipozela) Share cu mine ce ai aflat.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput