Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Buna seara si de la noi!

Cadia, asteapta sa vezi "pe hartie" actul normativ modificator si eventual te stresezi dupa asta. Deocamdata alapteaza pe Eliza mica si ai grija de amandoua...si de tine. Uofff....

Ada, Alpen Gaudi am cumparat noi de pe net sapt trecuta de la unii care ne-au adus-o direct acasa. Transport gratuit in Bucuresti! 95 sau 99 RON. Asta cumparata sapt trecuta fiind sania pt baietelul la aniversarea care am fost duminica (fratele fratelui Elizei ), noi avem Alpen Gaudi Bambino rosie inca din iarna trecuta. Numai k pt a noastra am tras mai mult cu cautatul k m-am trezit k gasca sa caut sanie fix cand a inceput ninsoarea, nu inainte.

Naty, daca nu iti place in mod deosebit apart, mai ganditi-va putin. E o investitie de-o viata, nu atat la partea financiara ma refer aici, ci la cea de suflet. Ceea ce incepe schiopatand risca sa continue asa tot mereu. Pupam mica balerina & tinem pumnii!

Anuc, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

IRA

Si noi tot Alpen Gaudi roz avem din iarna trecuta. Tot asa ne-a venit acasa la usa.

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Gata, ne-am hotarat (cred...): organizam ziua Elizei outside the house. Incep sa ma interesez de locatie, menu, preturi, tot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

IRA

Si noi tot Alpen Gaudi roz avem din iarna trecuta. Tot asa ne-a venit acasa la usa.

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

UIte, sa-ti dau un mic motiv sa zambesti in seara asta: tre' sa schimbi semnatura din profilul tau k altfel se supara mezinutza voastra :) (recunosc k lesin de placere cand aud numele Eliza).

Mergi la inceput

DAAA...chiar ca m-ai facut sa zambesc

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Gata, ne-am hotarat (cred...): organizam ziua Elizei outside the house. Incep sa ma interesez de locatie, menu, preturi, tot.

Si eu m-am hot sa-i fac ziua Clarei acasa, ca acum daca avem spatiu....garla...parca e si pacat.De fapt abia astept sa-i fac ziua in noua casa

Aaa....si as vrea sa-i fac si botezul Elizei tot acasa.....sau am innebunit???!!!

Bafta la cautat de locatie.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Cadia, pai daca te hotarasti sa faci acasa cele 2 petreceri ar cam trebui sa incepi sa faci listele. Pe bune! noi am facut turta Elizei pe 27 dec anul trecut, insa listele de necesar, lista de invitati si cumparaturile propriu-zise le-am inceput la sf lui septembrie! Si asta in conditiile in care noi aveam un singur bebe "pe cap", nu doi. Nu vreau sa te sperii, insa cred k e bine sa privesti lucrurile realist si f f atent dpdv bani. Totul scris, altfel pierzi sirul extrem de usor.

Daca vrei, iti mai dau amanunte pe parcurs.

La noi a iesit minunat pana la urma, insa a fost un efort sustinut si de durata, oricat ar parea de caraghios - ce poate fi atat de complicat sa organizezi o masa, dom'le? pai uite k e! mai ales cand cumperi absolut tot, de la tacamuri, masa extensibila si scaune pana la ornamentele pt pereti si tavan.

...iat pt ziua Clarei...nush ce sa zic ref la organizarea acasa. Vezi tu, locurile astea special amenajate pt petrecerile pt copii au spatiile de joaca f mari si bine dotate, iar copiii nostri se pot desfasura in voie. Nu vreau sa ma gandesc cat vei avea de strans prin casa dupa ce pleaca mica hoarda de invitati! La noi spatiul din casa (mic, miiic!) ne obliga din start sa alegem varianta "in afara casaei".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor nu va stresati pe zvonuri cu indemnizatia
alaptati-va linistite copilashii, aveti grija de burtici

stiti ca astia adopta tactica aceea ca arunca cele mai rele variante 'pe piata', ca mai apoi sa vina cu ceva tot rau evident..dar de care sa zici
valeu bine ca n-a fost mai rau

ticalosie

noi am facut deja rezervare pt ziua puilor
e un mec langa bila dr taberei - zic eu ca cel mai fatzos dintre ele - unde am vazut ca's tare faine petrecerile, iar sala de party e faina si locul de joaca interior e separat / si e imp deasemenea ca si spatiul pt parinti e in apropiere
e rezon si aici ma gandesc la pret
Booboo unde am facut anul anterior a dat faliment, alte locuri am mai testat prin prieteni...jaleee / furaciune pe fatza (kid's planet alba iulia)
sapt viitoare o sa mergem la niste prieteni la zorky planet (afi) / o sa va zic cum va fi (dar stiu din start ca e pret mare iar conditiile mi se par 'trase de par': locul de joaca precum un acvariu, fara aerisire, e un zgomot de hala ca de mall..si va mai zic

daca stiti vreun loc calitate/pret rezon spuneti aici si la baba

chiar daca nu agreez eu mancarea mec de cauciuc, zic ca o data'n trei luni un happy meal se accepta
al meu stie ca e chimicala
da'mi mai zice...mami, hai sa mai luam si noi o chimicala din aia

PS: locul de la mec ul asta e mai potrivit copiilor peste 3 ani, are alte tipuri de jocuri (nu tobogane, bile): raliu (niste motoare conectate la doua ecrane..ceva cu un volan), cos baschet, labirint

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna dimineata! Profit de ocazie ca e liniste pe aici si dau si eu o data
Cadia sa-ti traiasca printesele si sa te bucuri de ele! Imi pare rau de situatia cu banii, sa speram ca totusi nu se va aproba porcaria asta...Oricum, zic si eu ca fetele, incearca sa nu te mai stresezi inainte de a aparea ceva oficial, iar la momentul respectiv se va gasi cu siguranta o rezolvare
O poza cu buburuza mica nu ne pui si noua? (cu toate ca nici pe Clara nu ne-ai mai aratat-o demult)
Naty succes in gasirea altui apartament...As vrea sa venim si noi in Afi sa o vedem pe Ioana dansand, desi la ora doua nu cred ca ma mai inteleg cu fi-mea...vom vedea, sa ne anunti oricum cand e...

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

In ceea cepriveste ziua Clarei (27 ian) sunt hotarata sa fac acasa din mai multe motive:
- in primul rand sunt langa Eliza si o pot alapta fara sa ma mulg, sa las lapte prin biberoane....etc
- in al doilea rand vreau sa chem doar 2-3 copilasi de varsta Clarei pt ca-mi este frica de viroze si boli, avand-o pe Eliza prea mica,
- in al treilea rand noi avem la parter o camera speciala de jucarii cu de toate: topogan, masinutze, bouncere, bile multicolore...etc si cred ca va fi o placere pt cei mici respectiva camera amenajata special,
- si nu in ultimul rand BANII, adica lipsa lor, mai ales ca peste aprox o luna o sa vina si botezul.

Nebunia mare atunci va fi, asa ca mi-ar prinde bine ceva ajutor din partea ta,IZA daca ai o experienta in sensul asta.

Mergi la inceput