Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

asparagus l-am admirat pe Lucas in poze, ce-a mai crescut si el! Va invidiez pentru vacanta de Craciun.

crisspy am vazut si pe Razvi . Eu inca ii mai dau Theei formula, iar daca ii prepar ceva cu lapte, folosesc pasteurizat, zuzu, mili, tnuva, nu face mofturi la lapte. De la tara nu am incercat, ca nu am surse de incredere.

Ma gandeam si eu sa-i iau la a mea masuta cu scaunele, dar cred ca de ziua ei. Ma tentau astea http: //marcoshop-online.ro/masuta-broscuta-cu-scaune-de-copii-p-1645.html (scoateti voi spatiul dupa :) A mai luat cineva de aici? Sunt ok?

Anuc esti o mamica tare curajoasa si te admir pentru asta! Mi-e inca mi-e frica sa ma apuc de bb2

Noi masaj nu mai facem demult, nu i-a placut niciodata. O mai dau cu lapte de corp din cand in cand si atunci musai sa se dea si ea.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arriel

asparagus l-am admirat pe Lucas in poze, ce-a mai crescut si el! Va invidiez pentru vacanta de Craciun.

crisspy am vazut si pe Razvi . Eu inca ii mai dau Theei formula, iar daca ii prepar ceva cu lapte, folosesc pasteurizat, zuzu, mili, tnuva, nu face mofturi la lapte. De la tara nu am incercat, ca nu am surse de incredere.

Ma gandeam si eu sa-i iau la a mea masuta cu scaunele, dar cred ca de ziua ei. Ma tentau astea http: //marcoshop-online.ro/masuta-broscuta-cu-scaune-de-copii-p-1645.html (scoateti voi spatiul dupa :) A mai luat cineva de aici? Sunt ok?

Anuc esti o mamica tare curajoasa si te admir pentru asta! Mi-e inca mi-e frica sa ma apuc de bb2

Noi masaj nu mai facem demult, nu i-a placut niciodata. O mai dau cu lapte de corp din cand in cand si atunci musai sa se dea si ea.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Eu i-am luat lui Vladut biroul de la ei si sunt foarte multumita de produs. Am fost la ei si l-am luat, nu l-am comandat pe net, asa ca nu stiu cat de seriosi sunt cu livrarile. frumoasa Theea

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

ALINUK LA ANTENA 3 IN DIRECT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am mers Nan 1, Nan 2, Junior 1+, fara sa combin, si n-am avut nicio problema.

Doar cu cereale mananca lapte normal.

Inca nu-s stresata de asta. Si nu se vede sa fi mostenit vreuna dintre alergiile mele - oua, pisica. Mai vedem.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Crisspy, eu ii dau lapte de vaca de la un an, ca asa e moda pe-aici, whole milk organic. Cand am fost in Ro (avea 16 luni or so) i-am dat lapte de vaca de la tara 6 saptamani, i-a placut f. mult, nu lasa nici o picatura in sticla. Atata ca e mai mult mai gras decat cel mai gras pe care-l gasesc aici, sticla si mai ales tetina ramaneau mult mai unsuroase dupa ce termina. Asta ar fi un motiv pentru care probabil nu ai vrea sa-i dai lapte de la sursa lui Razvi, ca ziceai ca el e mai pufos.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ce au zis astia la Antena 3 ca n-am apucat sa vad?

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

RALUCA, te inteleg perfect cu apartamentul vandut.Si noi l-am vandut pe cel in care am stat cu Clara 1 an jumate, acolo ma simteam acasa, safe.Mi-a fost greu sa-l vindem dar cand vad ce casutza ne-am facut...a meritat.Asa ca si cu voi va fi la fel, noul apartament va fi si mai si.....cu mult mai multe amintiri frumoase.

CRISSPY, eu nu-i mai dau Clarei de mult formula.Ii dadeam late din cutie gen Napolact, iar acum da cand ne-am mutat la tara ii dau lapte de vaca proaspat de la o vecina.

In ceea ce priveste msajul, nici Carei nu i-a prea placut, asa ca la 1 an ne-am oprit.Acum incepem cu dsoara Eliza.

Va las ca merg cu fetele la doctor, amandoua au muci si tusesc.

Imi pare rau ca nu prea pot intra dar ma gandesc zilnic la voi.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si noi suntem pe lapte de vaca gras de la varsta de 1 an. Nu i-am dat deloc lapte praf,aici e mult ma ieftin laptele noraml organic decat cel praf...oricum ca si gust,poate fi organicul organicului nu se compara cu cel de la Napolactul de Cluj,de cel de tara nu mai zic

Mama de Ana si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Depinde si cat lapte bea copilul. Aidan bea in jur de un 750 ml - unlitru de lapte /zi, pe mine ma costa mai mult laptele normal organic decat laptele praf
O cutie de un litru e cam 3.5-4 dolari, deci pe luna in jur de 100 de dolari dau pe lapte:)), lapte praf luam maxim 3 cutii pe luna care ma costau in jur de 40 de dolari per total pt ca aveam cupoane de cinci dolari la cutie.

Pentru noi a fost afacere paguboasa

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Ana se simte bine,multumesc pentru gadurile bune,febras nu a mai facut de ieri,am fopst totusi la medic din cauza mucilor,nu are nimic nici in urechi nici un gat. Se vede pe ea ca e mai bine ca i-a revenit zambetul pe fata,draag de ea

bebelusi,la fel si la noi,este un chin sa dorm cu ea,la cat se misca,dorm cu frica,nu pot sa ma intorc de pe o parte pe alta. Asa ca o stiu in patul ei,doarme si ea bine,si eu...

Mama de Ana si 8+

Mergi la inceput