Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

da....dar cand aud de col lung si inchis am impresia ca va mai dura o vesnicie pana o sa nasc!

nu stiu de ce m-a intristat vizita de ieri la medic...

Kitty

38+
echografic 39 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neata fetelor,

Cu rusine anunt ca acum 5 minutele m-am trezit. Am un porgram de somn tare interesant. Adorm pe la 12-1 noaptea, ma trezesc la 8 si stau cu sotul pana se pregateste si pleaca la lucru dupa care adorm inapoi si dorm pana pe la 11. Dar ma simt foarte bine si odihnita.

La noi a nins!!!!Cand m-am trezit dimineata , geamul nostru da intr-un parculet si era totul alb si frumos!! asa mult m-am bucurat, ca un copil.

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco. Incet incet se apropie nasterile lunii decembrie.Ce fain ca voi mergeti la baby expo. In Cluj s-a facut numai o data, prin iunie si eu eram plecata in concediu. De atunci nik

38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul

Mergi la inceput

Dosita bebe Aron e un frumos!!! Tu ai nascut la Stanca asa-i? cum a fost? ai fost multumita cat de cat de conditii?

38+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Claudia, pentru Nicholas, sa creasca mare, sanatos si destept!

Intrebare pentru mamele cu experienta, ce sa fac in cazul iritatiei de pe fata, la bebele meu? Are multe brobonele pe toata fata si i se mai si descuameaza pielea. Il spal cu musetel, folosesc apa termala Avene...i-am dat si cu Sudocrem... Nu stiu ce sa mai fac, eu am o obsesie cu pielea/tenul, sa fie impecabile si sufar cand il vad tocmai pe puiul meu cu fatuca iritata.

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Ana, mie mi-a spus neonatologul sa-l dau cu TRIDERM unguent (nu crema!!!). Asa avea si Patrick in maternitate, brobonele si se descuama pielea. Patrick avea si pe manute si burtica. Dupa ce l-am dat cu Triderm de vreo 2 ori, au disparut brobonelele de peste tot. Acum, cum vad ca-i apare vreo mica iritatie, il dau cu unguemtul si gata . Sper sa functioneze si la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata, Ukume..ce fain ca ai mai dormit!

si eu imi propun schema asta de vreo 2 luni de cand stau acasa...dupa ce pleaca ai mei la gradi, mereu zic ca ma mai pun in pat, dar inca nu mi-a iesit... poate saptamana asta

si la noi am nins...chiar cu flugi mari..dar s-a topit deja... acum ploua

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+

Mergi la inceput

ana.....cred ca "picatul" burticii tine si de pozitia bebelului.....cand e cu capul in jos, e mai lasata si cand e cu capul in jos e mai ridicata

tu ai tot 23 de ani,nu?

Kitty

38+
echografic 39 sapt

Mergi la inceput

Crisuletzu prietena mea s-a dus luni la doctor la 38 de saptamani si i-a spus ca are colul lung si inchis si marti noaptea la 10 a nascut!!! Ce zici de asta? asa ca lucrurile astea sunt relative. Colul se poate scurta in cateva ore. Hai nu fi supi sa treaca supararea. Bucura-te ca bebe e bine.

Lorin si la noi vad ca se topeste... dar macar a fost priuml semn de iarna

38+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Fetelor eu acum m-am cantarit si vad ca de 3 saptamani nu am mai luat in greutate. Vi s-a intamplat? e rau? mamanc foarte bine si nu inteleg cum nu am mai pus nimic . Spre ca baba sa fie ok

38+ Luca Stefan

Mergi la inceput

si mie imi este somn intruna.....
plus ca sunt trista.....am motivele mele.....

hai fie....sa ma deschid putin.....ca simt ca innebunesc!!!

fetele care sunt veterane pe forum stiu ca eu sunt casatorita cu un barbat care a mai fost casatorit si are si un copil.....
e....de cand fosta nevasta a aflat ca eu stau sa nasc l-a sunat pe Marius si i-a spus ca baiatul lui de 2 saptamani o tina tot in 39 febra.....prima oara l-a tinut pe augmentin, pe urma pe 2 antibiotice injectabile (nu le mai stia exact numele) de la care a facut urticarie si ca acum vrea sa il duca la un alt medic dar nu mai are bani...
acum 2 sapt i-a trimis Marius 2000ron.....
in fine, l-a rugat sa ii mai trimita 200ron.....eu am zis ok dar luna viitoare sa ii scada din cei 2000! stiu ca par rautacioasa dar am motivele mele....
cum ca mama sa nu mai sti ce medicament ia copilul tau????? si sa stai cu el bolnav de 2 saptamani????? fara sa mergi la un spital,ceva....

trec si peste asta.....acum ca a aflat ca stau sa nasc i-a spus lui marius ca are nevoie de nush ce sirop care nu il gaseste in arad ci doar in bucuresti si sa il duca la Arad! sa ma ierte Dumnezeu, exista internet, exista farmacii particulare de unde poti sa faci comanda...

eu am decis sa ii cumpar siropul si sa il trimit prin curierat!

scuze ca m-am descarcat......dar cateodata simt ca imi pierd mintile! eu nu pot sa am atat tupeu cat are ea.....si vad ca ii merge

Kitty

38+
echografic 39 sapt

Mergi la inceput

ukume, multumesc pt incurajari!!!

da, eu zic ca e normal sa nu mai iei in greutate!!!

Kitty

38+
echografic 39 sapt

Mergi la inceput