Fluturasi de martie-aprilie 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am vazut burtica frumusica de lauriciu si mamica slabuta, numa` burta e de voi fetelor , bravos!

Roxy tu pe unde plimbi burtosu azi? Pe la bucatarie sa o mai hranesti nitzel pe Sofia ? Tu poti manca mamica, la tine nu se vede

Eu am mancat aseara 3 linguri de budinca si azi ma simt super umflata si nu stiu de ce naiba Cred ca trebuie sa scot iar sarea si micile gustarele de la ora 8 , ehh am mai pacatuit putin zilele astea ca i-am mai tinut companie lui Nick la desert si ia uite cum ma fac

E abia ora 9 si eu mai ca m-as duce inapo in pat sa mai trag un pui de somn, dar cand ma gandesc ca tre sa dorm pe parti si iar amortesc si ma dor inca soldurile, mai bine nu

Pe voi va dor soldurile? amortiti? sau numai eu sunt asa sensibiloasa?

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor voi de la cate saptamani vreti sa intrati in prenatal?
eu marti merg la doctorita de familie sa vorbesc cu ea sa vad daca imi da prenatal sau mai mergem putin cu concediul de risc.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

strumphitza uite acum vreau sa ma imbrac si sa ies in oras sa ma plimb. este soare si frumos dar asa frigggg.... am mancat de dimineata...oho, destul de mult. eu asa mananc in fiecare dimineata, aia este masa cea mai consistenta la mine. cafeluta cu lapte o fac cand ma intorc s-o savurez la tv in paturica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

eu marti merg la doctorita de familie sa vorbesc cu ea sa vad daca imi da prenatal sau mai mergem putin cu concediul de risc.

Pai cu 63 de zile inainte...nu???Eu asa cred ca-mi iau...sa am si o marja de siguranta in caz ca as mai intarzia cu nasterea..si 42 de zile sunt obligatorii dupa.

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

strumphitza nici eu nu pot sta prea mult pe parti. stau ce stau si iar ma intorc. eu mai dorm si pe spate cateodata,si asa bine este. azi noapte am dormit tare bine, nu m-am trezit deloc ce sa fac, cateodata dorm bine, cateodata ma trezesc noaptea.....

Mergi la inceput

simona tu iti iei 63 inainte si 63 dupa deci. eu as vrea sa-mi iau mai multe inainte de nastere. sa-mi las vreo 50 de zile dupa nastere. crezi tu ca intarzii cu nasterea? ca eu nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:

simona tu iti iei 63 inainte si 63 dupa deci. eu as vrea sa-mi iau mai multe inainte de nastere. sa-mi las vreo 50 de zile dupa nastere. crezi tu ca intarzii cu nasterea? ca eu nu cred.

Nici eu nu cred, sincer. Singura chestie la mine e cu UM ...adica UM l-am avut pe 15 mai si eu am ovulat la vreo 2 sapt dupa...nu stiu medicul de familie cum va considera...o sa vb cu ea sa vad si eu ce si cum.Dupa UM as putea sa iau mai devreme, dar virsta sarcinii e mai mica totusi...trebuie sa tin cont de ea...M-ar avantaja si pe mine tot asa vreo 50 de zile dupa nastere, restul inainte...

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Monas, eu ti-am raspuns in cunostinta de cauza. nu ai de ce sa iti faci pb. in perioada "lucrata" intra si concediile medicale, si concediu pre/post natal , peroada de somaj, perioada cat ai fost in cic, etc....

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

perioada "lucrata" depinde la ce te referi..adica se ia in calcul probabil la pensie..asta e altceva, se ia pt ca e perioada asimilata..dar pe perioada CIC-ului contractul individual de munca e suspendat. doar pe aceasta perioada, nu si pe pre/postnatal care este de fapt un concediu medical normal, platit prin angajator.

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

ok hai ca nu m-am exprimat cum trebuie. reiau.
in cele 12 luni anterioare nasterii, necesare pt a putea beneficia de cic intra in calcul si concediile medicale, pre/postnatal, somaj, cic, etc.
acum e bine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

roxy, eu mi-am calculat sa intru in prenatal incepand din 8-9 dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Fetelor, mercic mult, sper sa o pot convinge pe d-na noastra de la RU..pt ca ea deja mi-a dat raspunsul care nu e in favoarea mea.
Strumphitza: bebicii mei au inceput sa dea din picioruse, ii pandesc seara, insa-i simt si pe parcursul zilei. Abia astept sa-i vad la eco morfo...am pus-o cam tarzior si in ideea sa-i vad mai maricei:)

20+

Mergi la inceput