Fluturasi de martie-aprilie 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
Lavi...atunci papa o bucatica de ciocolata, ca meriti
Deea, pai te laudam si pe tine, cum nu? Eu ti-am spus ca mi-ai parut mai slaba in ultimele poze...si n-am vorbit sa ma aflu in treabaUnde, la ce biserica? La Sfintii Imparati Constantin si Elena?? eu acolo imi impartasesc baietii mereu..in spate la altar, elegant, fara probleme. Eu vreau sa vad daca reusesc sa ajung la duhovnicul meu, dar el e mai departe, pe la Cornu...daca nu reusesc ma orientez si eu undeva aproape. Ma bucur ca vrei sa mergi si tu. 3 zile de post sunt suficiente.
Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
ehheee simo crezi ca stau pe ganduri cand vine vorba de dulciuri, cioco???? dupa micul dejun, am bagat si 2 felii subtiri-subtiri de paine cu nutella.....
mami x2 , de fetita cu codite si s 27
bb_yasmi spune:
daaa simo si mie imi place. mananc zilnic ....
tu ce mai papi bun???
simonacip spune:
Happy, sper sa va lamuriti azi si sa nu fie nimic grav. puiul drag si mamica
Deea, spor la treaba, dar ai grija si cu cataratul si cu treaba multa!!
Lavi, asa dragutza mea...Mmm nutella cu paine
roxy_s spune:
neata burtici
simona ai facut o cafeluta....bunaaasi eu sper sa ne lase acasa macar 1,6 ani. bine...eu inca sper sa nu se modifice nimic si sa ramana asa 2 ani
madutza cam scumpa placa, mi se pare exagerat, eu zic sa te mai interesezi ca astia-s cam hoti. crede-ma ca nici nu stiu daca a nins aseara ca la 8 eram in pijamale cu draperiile trase. dar nu cred, ca azi dimineata nu se vedea zapada pe masini sau prin gradini. dar in Poiana sigur a nins putin.
cami foarte frumos ai scris. asa este, nu trebuie sa ne suparam pe Dumnezeu, el stie cel mai bine de ce face asa, fara poate ca noi sa intelegem.
bb_yasmi hai ca eu sunt tare curioasa cate kg o sa ai tu la sfarsitul sarcinii
lauriciu ce burticuta frumoasa ai si a si crescut
mandreeac asa-i ca te simti mai bine cat stai si te aranjezi, cand te vopsesti, cand iti cumperi ceva nou? mie asa imi place,imi da o stare asa de bine 'aranjeala' asta
pisuc si la mine bebelina misca mereu, mereu. tot timpul o simt si in toate partile. si noaptea daca ma trezesc o simt
deea spor la treburi si ai grija pe unde te sui si cum stai. fa-le asa incet, incet.
happiness nu stiu ce fel de doctori sunt aia, cum adica nu stiu ce este aia? si te trimit asa acasa sa-i dai paracetamol? sper sa fie doar ceva simplu si necontagios. poate a facut toxinfectie de la ceva.
toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata26+
cami_antonia spune:
neata fetele si de la noi
happy sanatate
fetele va pup pe toate
la noi e putin soare
nu stiu cat de cald e
dar soarele imi insenineaza ziua
fug sa fac de mncare fetei
ca acu se scoala
vb mai tarziu
deea te laudam si pe tine ...
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 21+
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi daaa simo si mie imi place. mananc zilnic .... tu ce mai papi bun??? mami x2 , de fetita cu codite si s 27 |
Eu nu prea am mai papat bun, iti spun sincer...destul ca tot pap, de toate si nu prea am ore fixe...dar incerc fara dulciuri si fara dupa 6..Am mai papat citeva cereale nestle sau citeva stafide cind am simtit ca-mi scade glicemia...Si eu am glicemia mica
pisucmic spune:
Fete dragi
poveste e si cu cantarul asta: al meu de acasa, daca e sa ma iau dupa el, imi arata ca am luat max 4 kg de la inceputul sarcinii; ar fi super.
Cantarul de la mama de acasa in schimb, mai critic - ca mama, asa - imi arata ca as fi luat vreo 6 kg.
Oricum ar fi, eu nu ma vad deloc grasa in afara de burtica, asa ca sunt multumita!
Pupaturi
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monas Buna dimineata, Am citit ce spuneti despre concediul de odihna si as vrea sa va intreb daca sunteti sigure ca intra ca perioada "lucrata" si concediul pre si post natal. Pt ca si pe mine ma intereseaza f mult subiectul si m-am documentat pe net unde am gasit ca se considera suspendat contrcatul de munca (deci nu-i revine perioadei de suspendare nicio zi de CO) pe perioada cat ne aflam in concediu medical ( ca postnatalul este tot Conc medical). Va astept parerea, pt ca tare mi-as dori sa pot sa-mi iau mai mult de 2 zile CO pt anul 2011... 20+ |
monas, contractul e suspendat doar pe perioada CIC, adica concediu pentru crestere si ingrijire copil. in schimb, pre/post natal e asimilat oricarui concediu medical, se plateste prin firma angajatoare iar contarctul e in ca activ.
mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu
bb_yasmi spune:
simo, eu nu am glcemia mica.....sau nu aveam cand am facut analizele. era exact la mijloc.
puneti stafide in iaurt,,,,,e delicios, si e ceva dulce.