Fluturasi de martie-aprilie 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dorinutz...pt 2010 si noua ni se da tot CO-ul.Noi vorbeam de 2011-anul in care vom naste ca ni se da doar Co-ul aferent timpului lucrat.Cel putin la mine la firma asa este.

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Dorinutz...pt 2010 si noua ni se da tot CO-ul.Noi vorbeam de 2011-anul in care vom naste ca ni se da doar Co-ul aferent timpului lucrat.Cel putin la mine la firma asa este.

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Aaa neuronu' mic nu a citit cum trebuie. .
Eu oricum de pe 15 Dec intru in prenatal ..asa ca pe 2011 pentru mine nu mai conteaza ce si cum..Dar e bine de stiut.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Strumfule da tu dc nu revii cu Nick de sarbatori in tara?Vad ca iti este tare dor de ai tai

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

pentru ca anul asta mergem la socri , la anul la mama la gura sobei si cu nepotica

serios acum, nu vreau sa ma risc, burtica a crescut si intr-o luna mai creste si plus ca maica-mea sta la mama naibii in nordul Moldovei si as avea de mers 500 km cu masina sau trenul de la Bucuresti si nu ma risc, daca da un viscol sau ceva si se blocheaza totul, asa ca-n Romanika, ce ma fac?

apropo de ce nu cumpar inca nimic, pai nu stiu sa explic ce ma tine pe loc, astept sa fac eco la 30 sapt sa vedem cum e bebe si plus ca in ianuarie aici sunt reduceri masive, de ce sa dau bani acum cand in ian, intr-o luna adica , o sa platesc cu 50-70 % mai ieftin, mai mult sau mai putin ??! Daca pot sa fac economie de ce nu? Ahh un alt motiv ar fi ca as mai avea timp destul si dupa, adica februarie si martie, 2 luni , sa tot cumpar lu` bebe tot ce -i trebuie , nu ?

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

da, da ..si noi vrem reducerile...da pe aici parca prin februarie sunt mai substantiale..or incepe si la noi din ianuarie ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Fetele am pus pe contul comun, urmatoarele documente:
- bagaj spital
- inf despre alaptat. Foarte util.
- informatii despre placenta

Sper sa va fie util si mamele cu experienta la astept sa confirme sau sa infirme ce scrie pe-acolo.

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

'Neata' fetele,

Tocmai m-am intors si eu de la analize...ametita, fara sange si usacata de sete.

Mi-am facut analizele pentru coagulare si pentru diabet gestational la 3 ore.
Mi-au luat sange apoi am baut 100gr de glucoza...bleahhh si apoi la o ora sange, dupa inca o ora sange si dupa inca o ora iar sange.
A trebuit sa fac analiza asta ca cea cu glicemia la o ora mi-a iesi mare 160>140 (max admis). Sper sa-mi iasa bine ca iar ma stresez o gramada. Eu doar nu's moarta dupa dulciuri nu prea mananc decat in wkd si atunci chestii gen clatite. Am inteles ca in sarcina poti sa faci diabet si pe find de stres.

Ailed tu de ce tii regim, cat ti-a iesit valoare pentru diabet gestational?

Cand am venit acasa m-a luat in carcel in metrou mama, abia mai mergeam cand am coborat. Incepe nebunia carceilor cred de-acum.

Ma duc sa citesc din urma ca mai am cateva pagini (12).

Va pupacesc pe toate

Ana-Maria

da, dorinut ..diabetul in general se paote face si pe baza de stres..am si eu in familie ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetele uitativa pe antena 2 e emisiune despre alaptare

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

alina.n mercic de aprecieri ... ma bucur ca ne asemanam si ca suntem la al doilea bebe amandoua ....

monas asa eram si eu cu sotul pana sa apara antonia ... si ne uitam la sosetute la fel ....sa vezi ce importante sunt acele sosetute si cata vreme le va purta bebe .... si f rar persoanele din jur se gandesc sa ne ia asa ceva .... asa ca sa iti fie de bine cu achizitia

fetelor da am si eu o nelamurire

de ce nu vreti sa cumparati nimic de bebe?
eu la antonia am inceput din luna a 6-a

ca altfel nu faceam fata cu banii la cate sunt de luat
acum ne trebe mai putine dar tot din luna a 6-a voi incepe
si trec in aceasta luna lunea viitoare

dar voi de ce va abtineti?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 21+

Sambata aceasta am fost la primul targ organizat pentru bebelusi si a fost unul f mic, cu cateva standuri, insa am zis si eu si sotul meu ca nu putem pleca fara sa ii luam lui bebe ceva si i-am luat 3 perechi de sosetutze si cu cauciuc pe talpita, antiderapante

Eu ma duc la targ in aceasta sambata si chiar vreau sa ii cumpar patutul si niste hainute. Nu am superstitii, stiu ca acest prunc se va naste sanatos.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

ce-mi place cum gandesti

Mergi la inceput

off, si eu abia acum o jumatat de ora am reusit sa-l culc pe vlad..si l-am scos si in parc sa oboseasca..si degeaba, tot el ma oboseste pe mine si acum ma apuc de treaba desi n-am stat o secunda de azi dimineata..parca nu imi mai ajunge timpul..
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
apropo de ce nu cumpar inca nimic, pai nu stiu sa explic ce ma tine pe loc, astept sa fac eco la 30 sapt sa vedem cum e bebe si plus ca in ianuarie aici sunt reduceri masive, de ce sa dau bani acum cand in ian, intr-o luna adica , o sa platesc cu 50-70 % mai ieftin, mai mult sau mai putin ??! Daca pot sa fac economie de ce nu? Ahh un alt motiv ar fi ca as mai avea timp destul si dupa, adica februarie si martie, 2 luni , sa tot cumpar lu` bebe tot ce -i trebuie , nu ?

_

da, da ..si noi vrem reducerile...da pe aici parca prin februarie sunt mai substantiale..or incepe si la noi din ianuarie ?

eu te invit in ianuarie la Londra la un shopping , ca si asa mi-e dor de companie la cheltuit banutzii si de o cafea cu fetele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am scris un mesaj, si l-am pierdut of de aia nu-mi place mie calc lu' barbatamiu...

spuneam ceva de genul ca nu avem Mertzan , si o toyota avensis, luata in leasing si care face aproape 2 ani, asa ca tb sa schimbam toate filtrele, placute frana si mai vroiau sa chimbe si toate lichidele, dar nu am fost de acord noi...placutele de farna=800 ron

si mai ziceam ca eu asa putea deja sa intru in prenatal...ca nasc mai devreme la 39 de sapt, asa mi-a zis dr

si mai ziceam ceva...ah da, ca imi place cum gandeste manddreeac: POZITIV . L afel gandesc si eu

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput