FIV in Ungaria 120
Raspunsuri - Pagina 12
elenus26 spune:
nu ma mai doare capul...asa este :)
aseara credeam ca-mi pocneste: treceam de la bufeuri la frisoane, stari de voma, ameteli...cumplit a fost...
am pus cartof feliute racite si am adormit, iar dupa clexane para m-am luminat si mai bine... pfu...bine ca a trecut.
poate trece si scurgerea aia nesuferita
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
naty76 spune:
Buna fetelor!
wunderkind te inteleg prin ce treci acum,am trecut si eu de cateva ori,dar cu ajutorul lui Dumnezeu trebuie sa ne indeplinim visul de a deveni mame!
alla,elenus,samira sa fie cu ochisori,mosul sa va aduca cel mai frumos cadou.
corina
Gabi_B spune:
wunderkind imi pare tare rau!
nu stim de ce nu iese, tb sa te ridici, sa-ti iei inima in dinti si sa planifici o noua incercare! cine stie, poate intre timp vine barza singura!...
Gabi+22
placenta previa centrala
elenus26 spune:
Buna fetele!
Am primit si eu rezultatele pt Z10:
beta: <1.2
progesteron: 8.7
i-am scris si lui PK sa vad ce parere are...
Va pup
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
edennoa spune:
elenush
mie mi se pare ca e tare mic progesteronul, poate nu se asimileaza cum trebuie doar din ovule la tine si merita sa iei in considerare injectabil; vezi ce iti zice si pk
corina_anam spune:
wunderkind imi pare rau, dar nu trebe sa renunti, data viitoare va fi mai bine
elenus26 ai primit ceva raspuns de la PK? Valoarea progesteronului e cam mica si dupa parerea mea...
Samira ceva vesti? Cati ati transferat? Doamne ajuta sa fie cat mai lipiciosi
Alla ce faci, cum te simti? Am vazut ca ai inceput deja lucrul
Naty,edennoa, denisa220972
elenus26 spune:
n-am primit inca raspuns...astept...
oricum nu cred ca mai are cum sa creasca prea mult beta pana joi (z12)
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
corina_anam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenus26 n-am primit inca raspuns...astept... oricum nu cred ca mai are cum sa creasca prea mult beta pana joi (z12) |
Ar mai fi inca 2 zile, eu zic sa nu-ti pierzi speranta, inca mai poate creste.
edennoa spune:
elenush, la mine valoarea beta a fost <0.1 ceea ce mi-a zis pk ca inseamna ca nu a avut loc implantarea defel; la tine nu e asa de mica, ceva tentativa o fi fost (sau ai avut pregnyl/ovitrelle si dupa et si nu s-a eliminat?)
oricum, progesteronul e micut si merita cel putin sa testezi daca nu cumva e nevoie de mai mult sau in alta forma - au tot discutat fetele de asta, nu am prea fost atenta pt ca eu am tot testat la mine de mai multe ori asa numitul progesteron de z21 si era okay; in plus dupa inseminari si inainte sa intrerup utrogestanul tot la fel aveam progesteron super okay si beta foarte mica
orice ar fi sa nu te descurajezi ca viata merge inainte si fiecare zi ne apropie de momentul de a fi mamici