FIV in Ungaria 120
Raspunsuri - Pagina 11
elenus26 spune:
Fetele am voie sa iau un paracetamol? Simt ca-mi pocneste ochiul stang cu tampla cu tot
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
edennoa spune:
Elenush, eu asa stiu ca e voie paracetamol. Am colege insarcinate care iau paracetamol. Poate te poate ajuta cine a mai trecut prin sarcina? Pune un post si la gravidute prin fiv.
Samira, relaxare placuta la gellert. Te pregatesti pt transfer pe toate planurile :-). Multa bafta miine.
denisa220972 spune:
Fetelor eu sunt pe 800mg/progesteron intravaginal, dar eu am o pata pe creier cu progesteronul injectabil, saraca doctorita daca a vazut ca nu are cu cine sa se inteleaga, nebunu tot nebun, probabil ce o fi spus ia si fa-ti poligon..
alla76, Gabi_B
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
Gabi_B spune:
elenus, da, poti sa iei paracetamol, dar sa nu exagerezi. Am gasit un studiu care zice ca dozele mari de paracetamol pot sa determine ca testiculele baietelului (daca e baietel!) sa nu coboare in scrot din burtica, de unde se formeaza.
nu ai voie paracetamol sinus sau alte combinatii.
Gabi+21
placenta previa centrala
elenus26 spune:
Mercic de informatii
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
wunderkind spune:
fetelor am intrat sa dau si eu o veste...
una proasta BETA=0,2!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azi ziua 12 am facut analiza
progesteronul a fost 48.37 nmol/L, insa nici urma de menstra inca...
Oricum azi voi opri utrogestanul.Nu mai are sens.
PK a zis ca e o valoare buna.Eu oricum sunt atat de intoarsa pe dos momentan, incat nu mai pot gandi.
Nu am crezut ca ma va afecta in halul acesta.
Imi voi reveni, timpul vindeca totul.
Chiar si PK mi-a zis ca se astepta la un rezultat favorabil in cazul meu, insa mi-a reamintit ca din pacate sansele sunt doar de 45%....
Va urez multa multa bafta celor ce asteptati rezultate, celor ce sunteti in toiul procedurii, de fapt tuturor fetelor intrucat nicuna nu sunteti fara o mica problemuta aici...
mairis spune:
Ola fetele!
Mai dau buzna si eu pe aici... sa va salut si sa va urez tot binele din lume!!!
Noi suntem bine, gagalicile mele au o luna jumate si ne fac viata frumoasa! Deocamdata nu facem mare lucru, doar papa, caca, pipi, nani si cateodata... niste colici! Si mai nou radem!!!
Samira, elenus, ala, Doamne ajuta! Va tin pumnii, sunt alaturi de voi, sa dea D-zeu sa va tineti puiutii in brate cat mai curand!
Va pup pe toate!
Irina, o mami fericita
edennoa spune:
wunderkind, , imi pare rau; eu am fost acolo acum 2 saptamini, dar sa stii ca pe parcurs ce trece timpul iti revii; progesteronul e bun, cam asa am avut si eu, asta inseamna ca asimilam bine din utrogestan; mie mi-a zis pk ca majoritatea esecurilor de implantare sunt datorate faptului ca la un moment dat embrionul se opreste din dezvoltare sau e prea slab sa se implanteze, chiar daca la z3 sau z5 arata bine; nu prea ai ce face, decit sa mergi inainte; incearca sa te concentrezi pe chestiile frumoase din viata ta, sa te bucuri de dragostea celor din jur, si incet sa iti revii la normal; eu am reinceput de ieri pilatesul, mai merg la un shopping, incep sa fac lista cu lucruri pentru sarbatori (cadouri, prajituri, chestii de facut in casa); viata merge inainte si trebuie sa ne pregatim pentru urmatoarea incercare (la mine va fi prin martie-aprilie)
alla, elenush, multa bafta si sa aduceti vestea buna in curind
samira, sper ca ai avut o seara relaxanta ieri si multa bafta azi si sa ne aduci o veste frumoasa penste 2 saptamini
elenus26 spune:
Neata unguroicele!
wunderkind si o imbratisare
Sami sa fie cu noroc ziua de azi pentru voi!
edennoua, alla, denisa, gabi, mairis va pup
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit