Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Intrebare: sfecla se prepara la abur??? o tin la aburit de 20 min si nimic nimic e tare ca piatra! ![]() Ioana & Arturicii'S |
Io am aburit-o tot 20 de minute, da' n-a pipait-o, am blendurit-o direct
povestea stelutei de mareNana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu
arturicii spune:
Nana, multam, o mai las 10 min apoi mai incerc maine.
Sabina nu da din cap ci tipa Nanananananana. Nneneneneneene. Si asta cand e cu Nu ceva.
Ioana & Arturicii'S
aleesicoo spune:
bunaaaa
venim sI nOi noi si ne laudam k ieri Karina a zis fff clar MAMAAA!!!
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Vivela spune:
multumesc de info legate de alocatie/indemnizatie. e posibil, intr-adevar sa fi cumulat alocatia cu indemnizatia, ca vad ca se poarta
. evident, decizia n-am primit-o, cred ca astia de la sect 3 sunt de-aia care nu mai cheltuie banii si pe posta, asa ca ar trebui sa ma duc eu personal sa o ridic. nici nu stiu de unde, trebuie sa ma interesez.
eu am vrut special sa fie conturi diferite, carduri diferite. pentru ca indemnizatia trebuie s-o bag in contabilitate, sa am o evidenta cu veniturile (n-am niciun alt document care sa-mi arate veniturile in perioada asta). cu cardul de alocatii mai faceam plati la comercianti, cu cardul de indemnizatie nu, ca nu vreau sa-mi apara ditamai cearsaful de extras de cont (pe care sa-l bag in conta).
in fine, oi vedea eu.
Traiesc in Orasul Alandala
Crissy_C spune:
Seara buna mamici!
Ale, felicitari pt primul mama!!!
Laura,
de Amy!
E o frumoasa!
Mai, eu stau acum sa pun cap la cap din poze si nume de mamici si pitici cine-i cine pe FB si DC.
Si tot nu m-am prins exact la toata lumea
Eu va stiu dupa nick-urile de pe DC, asa ca mai am de descoperit pe: Andreea Simona si Bianca (Igarelu) - sper sa nu va suparati pe mine 

moni_or spune:
THEO
multumesc ca ti-ai amintit de mine si m-ai strigat la catalog, cred ca a fost printre paginile pe care n-am apucat sa le citesc, ca as fi raspuns.
ARTU, mda, si eu m-am format deja sa tresar la orice zgomot facut de copii, in rest pot sa latre cainii, pot sa fie alte zgomote mult mai mari, daca nu le asociez cu copiii nici nu le aud.
NANA, si Alex al meu cand e obosit, ori in patut ori la san mai face asa ca isi misca capul intr-o parte si in alta, pe mine ma enerveaza de numai ca asociez cu copiii handicapati gestul ala, dar sper sa fie numai un tic sau o chestie de oboseala. Am mai auzit de copii care cica se leagana singuri de pe o parte pe alta ca sa adoarma, iar o priveliste nu prea frumoasa dar n-au nimic, e pur si simplu o obisnuinta.
ALE, felicitari pentru primul mama si la cat mai multi!
Nici eu nu prea reusesc sa asociez multe din numele de pe FB cu nickurile de aici...
Si acum intrebare intrebatoare: v-ati gandit la cadouri de Mos Craciun pentru floricele? Imi dati si mie niste idei?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Madamar spune:
citat din mesajul lui moni_or Salutare! Nu stiu cate ma mai tineti minte, ca n-am mai scris tare de mult, noroc cu contul de pe FB ca mi-am mai facut curaj.Cum spuneam si acolo, n-am prea avut timp sa tin pasul cu voi si mi-era un pic nu stiu cum sa scriu cand nu apucam sa citesc tot. In ultimul timp v-am mai citit, ca se scrie mai putin, pe masura ce cresc floricelele suntem mai ocupate Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)Doamne, ai grija de minunile mele! |
Oh, cum sa te uitam Monica?
Bun venit!:)
SI sa tii aproape:)!
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!Fericita,
puiul
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Vivela fetelor, la voi au intrat luna asta banutii de alocatie? (alocatie, deci aia de 200 de lei, nu indemnizatia de 73% sau cat vine acum...). eu am conturi diferite pt alocatie/indemnizatie si nu am primit nimic. am luat si un extras de cont pe 10 nov parca si din ce am vazut acolo, lunile trecute au intrat in jur de 15 ale lunii... am primit numai banii de indemnizatie pe 2 luni (oau, ce de bani ), n-am apucat sa vad decat ca au intrat cu titlul asta - "indemnizatie copil", dupa mintea mea e exclus sa se fi cumulat in suma si alocatia si indemnizatia...(difera si semnificatia platii si difera si bancile, pt alocatie am la bcr, pt indemnizatie la brd).daca voua v-au intrat, inseamna ca e o pb la mine si trebuie sa ma duc sa vad ce s-a intamplat. eu sper sa fie doar o intarziere, ca n-am chef sa stau acum sa alerg pe drumuri. Traiesc in Orasul Alandala |
Vivela, mie mi s-a intimplat, si e cum spui: cumularea sumelor din indemnizatie si alocatie.
ASa mi s-a explicat. Si se vireza pe 11 ale lunii, in cazul meu.
Mary,
lui
puiul
Madamar spune:
| citat din mesajul lui arturicii Monica, bun revenit! Of, va mutati vad cu topicul pe FB? Eu in directia aceea nu am drum. Mai raman sa mai ud din cand in cand floricelele de liliac pe aici. Cris, hai ca imediat e gata luna noiembrie si sper si problemele voastre. Sa faceti o lista de cadouri ptr Mos ca sigur o sa vina. Nana, voi ceva dintisori produceti de e atata agitatie la micuta? Sabina mai nou mananca de 2-3 ori pe noapte + trezirile baietilor de 2 ori fiecare = somn ca-n gara ptr mine. Hai sa aveti o zi faina Ioana & Arturicii'S |
Nana, nu, nu ne mutam!:) Aici raminem
Cred ca ideea a fost sa facem acolo albume: accesul e mai facil si derularea mult mai usoara ca pe webshots.
Te pupam si te asteptam cu noi: nu e nevoie sa ai cont personal. Doar sa il folosesti impreuna cu noi, pe cel existent.
Pupici!~
APROPOS: EU TOT NU REUSESC SA INTRU!!!

SE MAI INTIMPINA CINEVA???
Mary,
lui
puiul
Madamar spune:
| citat din mesajul lui anouk3 La propunerea Theodorei, imi bag si eu nasul pe aici. Primiti oaspeti noi? ![]() Sunt mandra posesoare de bebe Nicolas si locuim in Grecia pe o insula mirobolanta. Despre Mr. N ce sa va zic? La ultima masuratoare de alaltaieri (la care a urlat de zici ca il taia cineva cu ferastraul) avea 9,5 kg si 70 cm. Tzatza ne e buna prietena si doar asa adormim. Am inceput sa papam diversificat cam de o luna si pana acum am eliminat de pe lista cu alimente cartoful. Dupa doua zile de scuipat pireul de cartofi in ochii mei, m-am lasat pagubasa. In rest nu prea am probleme la capitolul asta. Cam atat pentru inceput. A, si de 2-3 zile maraie INTR-UNA. Si nu doarme ziua. Si se trezeste pe la 4-5 dimineata si nu mai doarme vreo ora. Si ma face cu nervii. In rest, e cuminte. ![]() ![]() Va pup si o dupa amiaza frumoasa sa aveti. ![]() Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010) |
Anouk - bun venit!
Da-le fetelor detalii despre voi (tu si bebe, la nastere).
O existenta tihnita alaturi de noi!:)
Mary,
lui
puiul

Salutare! Nu stiu cate ma mai tineti minte, ca n-am mai scris tare de mult, noroc cu contul de pe FB ca mi-am mai facut curaj.