Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
Virgi17 spune:
Bine ai venit Anouk!!! 

Asteptam cat mai multe povesti cu bebe Nick, dar si poze cu mirobolanta insula 

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) 
moni_or spune:
ARTU, multumesc!
De 2 ori se trezesc baietii tai si acum??? Dar parca erau mari, 7-8 ani, din cate tin minte, nu??? Ce mai vor? Adica n-am si eu sperante sa mai dorm vreodata o noapte intreaga?![]()
ANOUK, bun venit!
VIVELA, mie mi-au intrat toti banutii pe data de 16.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
n_a_n_a spune:
in sfarsit mi-a dormit puiuta o ora jumate 
Cris, asa de repede te-au programat la RMN? Ca la noi se mai fac programari abia dupa 1 decembrie, mie o sa imi expire pana atunci biletul de trimitere si iar va trebui sa umblu la medicul de familie, pe urma la neurolog... Cate segmente de coloana ai facut? Cat te-a costat? Bime ca se poate "repara" coloana ta cu gimnastica
!
Tatiana, si Adelina isi "reorganizeaza" patutul cand se trezeste
. Se invarte, se suceste, se rostogoleste, se taraste; nu mai stii care-i paturica, care-i cearceaful ![]()
Moni
, bine-ai revenit! Doamne, cand va citesc povestind atat de frumos despre fratiori, abia astept sa traiesc si eu asa ceva
!
Vivela, si eu am dat conturi diferite pentru indemnizatie si alocatie si m-am trezit ca se face un singur virament, suma cumulata cu explicatia de "alocatie"
. Pana mi-a venit si indemnizatia, alocatia am primit-o normal... Fa un calcul comparativ cu decizia, poate patesti si tu la fel...
Ioana, da' chiar asa, ce proiecte derulezi si noi nu stim
? Ce-i face urechea Sabinei? La noi agitatia e de la durerile de burtica... cauzate de tratamentul cu fier
. Dar la hemoglobina 9 nu ma incumet sa intrerupem... Poate ne vor rasari si dintisori, dar pe gingiute nu se vede absolut nimic, am verificat toata gurita.
Apropo de dintisori: felicitari Rocsy
si Dienutza
! Parca voi aveti ultimii iepurasi, nu
?
Anouk, bine ai venit
! Vad ca numai voinicei aveti voi in Grecia
!
povestea stelutei de mare
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu ![]()
n_a_n_a spune:
Si io-s din aia "inapoiata", fara cont de Facebook
. Raman cu Ioana si Rocsy pe-aici, sa udam floricelele...
Nana, mamica
de ubirice dulce
n_a_n_a spune:
Ah, am uitat: am pus info legate de cont pe prima pagina - cu paypal-ul mai astept pana confirm cardul si fac o proba...
Nana, mamica
de ubirice dulce
theophillina spune:
Monica, bine ai revenit! Eu te-am mai strigat la catalog mai demult, mai intra sa ne mai povestesti de baietii tai, ca tare frumos e la voi acolo!
Anouk, bine ai venit, draga mea!
Uf, hai, ca poate-i trece maraiala lui Nick, acu' ca l-ai dat in vileag si aici la floricelele de liliac.![]()
Virgi, ha, ha, Anouk e ofticata rau ca sta in mirobolanta insula Skiathos. O sa va zica ea mai multe. Insula e frumoasa rau, dar doara vara ptr vacanta, in general e cumplit sa locuiesti pe insule, ca nu-s de nici unele p'acolo.
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
arturicii spune:
Anouk, bun venit!
Monica, da, au aproape 7 ani. Insa mai beau apa, mai merg la toaleta, mai stranuta, etc. Iar eu cum la prima miscare de copil sunt in picioare ca asa m-am format...
Nana, Carla, ce sa fac si eu, crosetez vise ![]()
Nana, urechea e ok insa continuam cu antibioticul pana la 10 zile apoi la control la o luna
Ioana & Arturicii'S
aka spune:
Vivela mie mi-au intrat banii pe 16. si neasteptat a venit si indemnizatia pe care o asteptam in decembrie. poate reusesti sa muti toti banii pe un card sa nu le "zapacesti" pe d-nele de la protectie sociala.
Ioana las ca nici eu nu stiu cei cu FB. abia am reusit sa adaug 4 poze
.
Anouk bine ai venit. puiutul tau e nascut in aceeasi zi cu Mirunica mea.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
arturicii spune:
Intrebare:
sfecla se prepara la abur???
o tin la aburit de 20 min si nimic nimic e tare ca piatra!
Ioana & Arturicii'S
n_a_n_a spune:
Fetelor, am o neliniste. Cand se bucura, Adelina mea isi misca capsorul de parca ar zice nu, mai ales daca e si obosita. Asta de vre-o saptamana incoace. E clar un gest automat, un tic, si nu o miscare constienta... In rest e ok, nu are si alte modificari de comportament, in afara de maraiala din cauza burticii. Ce ziceti? Puii vostrii fac asa ceva?
Nana, mamica
de ubirice dulce