Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela Mary, poza de la august e mortalaaaaa . david a avut azi iar sedinta foto la gradi, cica i-au imbracat in ingerasi si ca au fost niste scumpi...sa vedem ce iese, pretul e super ok, inca n-am reusit sa iau legatura cu ei sa-mi faca niste calendare si cu D&d pt cadouri, astept rezultatul de mos, eu zic sa nu va munciti creierii prea tare, oricum nu pricep ei nimic din ce li se intampla...david n-a prea inteles nici la 2 ani ce si cum, sa vedem acum la 3 daca intelege mai mult. el mi-a zis in seara asta ca vrea un tractor cu rotile rotunde o sa-i iau si lui damian ceva - dar nu atat pentru el, cat de ochii lui david, ca el asa stie, ca mosul vine la toti copiii...probabil n-o sa ma complic prea tare pt cel mic, o jucarie oricum. mosul niculae va veni cu dulciuri si fructe mereu, iar de craciun jucarii, ca asta isi doresc copiii. hainele ii cam lasa indiferenti, deocamdata. pupici, seara buna, cred ca ma duc la nani, copiii dorm de o ora jumate, boierieeeee..... Traiesc in Orasul Alandala |
bv voua ca dormiti!
eu cu plodul in brate, ne dragalim:).
Poza de la august a fost singura sugestie:) - si in mai am vrut sa fie cu tort.... in rest imaginatia lui lori:)
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!Fericita,
puiul
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crissy_C Mary, mortal calendarul, vreau si eu, dar n-am asa multe poze frumoase, offf, trebuie sa invat sa folosesc aparatul ala sa nu-mi mai iasa pozele miscate! Si pana la urma cat a costat? Poate imi dai si mie un PM cu ce si cum, ca ma intereseaza, imi place mult mult ![]() Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
in fond nu e nici un secret:), spun aici:
CALENDARUL a costat
- 20 lei format A4 si
- 35 lei format A3
- 50 lei doar in format electronic, si il listezi oriunde.
Poze a folosit din ce am pus eu pe facebook ce i s-a parut interesant si a spus ca a folosit maxim 4-5 care au fost bune:). DECI NICI PE DEPARTE 12, CITE LUNI SUNT;).
Ideea esentiala este sa fie pe un fond uni, sa le poata decupa - asta mi s-a explicat ulterior.
La ce costume frumoase avem si decembrie va fi facut tot tematic, in costumas:) - insa de mos:) - ramine sa il pozez zilele astea si sa va arat:).
Nu vreau insa sa le pun pe facebook pentru a fi cu adevarat surpriza:) pentru cei apropiati - altfel vad acolo tot:).
Daca mai vreti detalii, cu draga inima.
Mai pun o data blogul fetei, aici
http://pentru-bebe.blogspot.com/2010/11/calendar-personalizat-2011-pentru-mateo.html
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!Fericita,
puiul
dunemaire spune:
Pentru bebeii care nu servesc din canita cu cioc mai exista o alternativa - cele cu pai. Noi avem doua de la primii pasi, luate din Kaufland - una gen termos si una "sport". Piticoata s-a dumirit de cum se folosesc de la a doua incercare 
Apropos Kaufland - NU luati scutece Wickies de la ei, sunt o mare varza - dau pe de laturi, se simt parca ar fi plastic la atingere, iar benzile de prindere daca le desfaci, se duce si o bucata de scutec cu ele. Varianta premium ( Flex& Dry cred ca se numeste) e absolut misto insa, mi se par mai bune ca Pampers. Huggies am incercat, Happy deasemenea, mai avem de taiat Pufies si Libero de pe lista.Ceva experiente cu ele?
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 20.05.2010
Laura__ spune:
Pfuuuu..fetelor, e frumos cu 2 copii..dar uneori simt ca nu ma mai tin picioarele cat am de mers prin casa dupa ei si pentru ei.
Eu abia acum am liniste.
Sa stiti ca nu am incercat sa intru pe contul de FB. Habar n-am nici daca stiu parola. Cand o sa am nevoie si dau de greu va solicit.
Vivela, si mie mi-a bagat alocatia pe 19. Impreuna cu indemnizatia ca asa am optat.
Theo iti dau un
ca te-ai solidarizat cu "necazul" meu
. Nici eu nu pot sa-i sufar. Acum ..si mai si. Astazi mi-am amintit ca pe telef acela aveam singura poza de cand a stat M la incubator 

. Am reusit s-o fac pe sestache pt ca nu aveam voie. Si-asa, cand i-am facut-o, el a auzit declansatorul, s-a speriat si a inceput sa planga...au venit asistentele intr-un suflet.![]()
Cris, sanatate multa.
Anouk bine ai venit
. M sta in fund, sprijinit si uneori se mai poate tine si el, singurel. De intors se intoarce doar de pe spate pe burta. Invers nu mai poate.
Si cred ca tot din cauza de grasime si al meu![]()
Moni bine ai revenit 
Artu, eu am fiert sfecla la aburi dar mult mai mult decat 20'. Nu mai tin minte cat
, ca am pus-o la un loc cu celelalte legume si cand s-au fiert toate, am oprit focul ![]()
Nana, stai lini, n-are nik Adelina. Sa-l vezi pe M al meu cum face. Cand sta in fund se bataie fata-spate de parca e copilu' strazii 
Ale, felicitari pt "mama". M zice de vreo 3 sapt "baba". Cred ca eu sunt aceea
.
Crissy, multumesc
..sa-i dau si lu' ta-su sa citeasca...ca tare se mai umfla in pene. Cica seamana cu el
.
Si eu fix aceeasi problema o am - asociatul numelui cu pozele si cu nick-urile. Ceva-ceva mai tin minte de pe webshots.
Diana, din cate am obs eu in indelunga mea cariera de mamica de 4 ani de zile, targurile pt copii (la noi, cel putin) sunt cam teapa. Preturi mari, unele mai mari ca in magazine si o imensa imbulzealaaaa. Ca sa nu mai zic ca unii isi cara si sugarii pe acolo
. Dupa ce ca e aglomerat mai cazi naibii si peste vreun carutz.
Eu iau carnea de la Real. Sincer, mi-e cam frica de la crescator direct. Daca il cunosc, n-am nici o problema. Stiu eu ce boli au puii/gainile si nu sunt tratati(e)!!!! Zau ca mi-e frica. Fac si crescatorii astia individuali niste 'jmecherii' de te doare mintea 
Aly, succes la gaurit
...nu te apuca mila ? eu i le-am facut lui A din spital...ca n-aveam nici o greata ! m-am si uitat la operatiune
.
Mary, frumos calendarul ![]()
Sabina, La Multi Ani ! de Sf Ecaterina. N-am stiut ![]()
Si s-o tina fetele mici tot asa cu mancatul. Cand " te citesc pe tine" parca scriu eu. A. a fost super sclifosita, cred ca mai aveam putin si faceam zona zoster pe stres, iar asta mic e...parfum. D-ala scump ![]()
Gata.
moni_or spune:
DIENUTZA, eu inca nu-i dau carne dar cand ii voi da probabil din Real sau Carrefour va fi data. Eu sunt mai relaxata cu astea, mai ales acum la al 2-lea, adica na, evident respect regulile de igiena si fierbere dar daca e sa se imbolnaveasca poate de oriunde, oricum si la cel mare tot carne de asta ii dau, ca n-am alte variante. Dar daca gasesti vreun producator mai mic, poate e mai bine.
MARY, e superb calendarul, si protagonistul bineinteles!
De stat in fundulet nici al meu nu sta singur ca nu prezinta interes, el toata ziua e pe burta si in 4 labe. De mancat mananca in scaunul de masa dar mai inclinat pe spate.
SABINA, felicitari micutei de sfanta Ecaterina! Si felicitari pt. primul pupic!
Cum faceti branzica cu lamaie? Adica cat lapte si cata zeama? Adaugati zeama in timp ce fierbe laptele? Eu la Luca faceam cu Ca lactic dar intr0adevar nu iese prea gustoasa, as vrea sa incerc cu lamaie.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
theophillina spune:
'Neata!
Va invit la o cafea si la o felie de tort pentru ca astazi este Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor si sarbatorim si noi.
LA MULTI ANI!
Steliana (discordia)
nikolett2445
Sofia de Gabriela10
Iustin Gabriel de oana_lex82
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
biajitaru spune:
Neata,
e servita.
Steliana (discordia)
nikolett2445 
Sofia de Gabriela10 
Theo
pentru Stelios sa creasca mare si voinic.
Ancutica nu te-am mai vazut de mult.
Mary superb calendarul.
Noi parca ne-am mai revenit cu somnul de doua zile. Doar eu sunt mai deprimata ca-s toata ziua singura. M-am gandit sa ma duc la Bv la ai mei dar parca nu l-as lasa nici pe sot singurel mai ales ca pe 14 dec face si el 30 de ani. Macar sa fie si el cu noi. Numai ca vine tarziu are o groaza de intalniri si cursuri si e naspa singura cuc. Macar sa mai tina vremea sa ma duc in parc ca altfel o iau pe aratura.
.
Meniul de azi: mar,banana,portocala
morcov,patrunjel
O sa incerc si cu sfecla sa vad cum e.
Eu mai primesc pui de la buni dar aia au foarte multa grasime si sunt mai atosi de felul lor. Ma gandesc ca dupa aia tot din astia cumparati va manca nu de alta dar are si buni 76 de ani si nu stiu cat o mai creste gaini si pui.
. Produsele bio costa o gramada de bani dupa parerea mea si tot conservate sunt asa ca nu stiu pana la urma ce e mai bun. In Bv lapte luam de la cineva care are vacute si e foarte bun. Pot sa fac iaurt si branzica din ala. Nu dati cu rosii dar mi se pare ca acu tot ce e foarte scump e cu eticheta bio iar la noi cu greu mai gasesti ceva pe la tarani in piete ca toate-s din import.
Pup si o zi fana,
Bia
Vivela spune:
neata
si eu 2 vorbe pana se trezeste Damian:
Dunemaire, scutecele de la kaufland - cele wikies, daca nu-s Comfort, sunt varzaaaa, i-am zis sotului sa ia odata si am uitat sa-i precizez de care - a luat un bax urias de verze
. l-am aruncat pe tot, nu m-a indurat inima sa-i pun copilului pungi pe fund.
Moni_or, incearca sa faci branzica nu cu lamaie, ci cu iaurt. pune un iaurtel mic in timp ce fierbe si lasa-l un pic, o sa inceapa sa se separe. e mult mai gustoasa branzica asa.
gata deocamdata, aud vocalize din dormitor: da-da-da-daaaaa...
Traiesc in Orasul Alandala
cris_09 spune:
Neata mamici dragi!
La multi ani
Ecaterina de Sabina
Stelios de Theo
Discordia
Nicolett2445
Sofia de Gabriela10
Sa fiti sanatosi,sanatosi,sanatosi si........
foarte sanatosi![]()
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.