Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
arissa spune:
Buna!
Cristina, mamica frumoasa, la multi ani!
Sa fii sanatoasa si sa ai cat mai putine motive de stres! Iti doresc o zi superba.
La multe lunite, Beatrice si Filip!
Ieri trebuia sa facem vaccin, dar i-am zis la dr ca tuseste si mi-a dat un sirop de tuse pana luni. Cica la plamani nu are nimic.
Asistenta ne-a mai spus ca se vad bine mugurasii de la dinti, ceea ce explica faptul ca, de cateva zile, imi apuca degetul sa-l roada, nu sa-l suga.
tina, georgia, succes la diversificare! Asa e, o intreaga tevatura pentru cateva lingurite de produs finit, dar nu avem ce face.
bratafel, felicitari pentru progres! E foarte bine cu greutatea, nu-ti fa griji.
Fug, ca Iulia e cam maraici.
racusor2010 spune:
ANDREEA, UITE AICI www.organicbaby.ro/cadouri-jucarii-bebelusi-copii-c12/girafa-sophie-p462.html" target="_blank">girafa sophie
am o prob
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
Mycya spune:
LA MULTI ANI CRISTINA!!!! sa iti dea Dumnezeu multa multa sanatate, fericire si bucurii.un buchet imens de
si multi multi

Mami de
Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
din categoria celor cu neuronii adormiti, plecati in vacanta sau lipsa (in cazul meu
): m-am bagat la o baita, linistita, ca Isa inca doarme, ciorbica e gata... si ies eu senina din baie, miroase a friptura, probabil vecina e acasa si face papa!! dar ma duc sa-mi iau un pahar de apa sa-mi iau medicamentele si ce vad in bucatarie?! oala mea de ciorba clocotea de numa!!
si nu mai zic: mirosea a friptura ca deja s-a prins de fund
. la gunoi cu ea, si alta tura!! ![]()
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
Cristina, esti rasfatata zilei...
imi trecuse si mie prin cap sa-ti fac un cadou virtual, asa incat o s-o fac...
ca n-am avut vreme pana acum...
si in timp ce te vei uita la el, sa te gandesti ca esti binecuvantata de D-zeu cu un pui frumos si sanatos, cu un sot minunat care te iubeste si cu o familie care chiar daca e departe de tine, sunt sigura ca se gandeste mereu la voi si te apreciaza pt ceea ce esti...
www.youtube.com/watch?v=7x7I6r-B4-o&feature=related" target="_blank">LA MULTI ANI, IUBITA!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 ANDREEA, UITE AICI www.organicbaby.ro/cadouri-jucarii-bebelusi-copii-c12/girafa-sophie-p462.html" target="_blank">girafa sophie am o prob mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Eu de www.napati.ro/produse/jucarii/Girafa_Sophie_din_cauciuc_natural--37--1.html" target="_blank">aici am luat-o. Mai au si alte jucarele pt dintisori din cauciuc natural.
Vreau sa zic ca miroase foarte frumos. O miros si eu de cate ori am ocazia
www.youtube.com/watch?v=e7FZCY9cdog" target="_blank">Natali si girafa sophie
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto Luna 3+
rodyka spune:
eladea, ce frumos!!! azi avem ragaz sa lacrimam de bucurie! 

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui rodyka eladea, ce frumos!!! azi avem ragaz sa lacrimam de bucurie! ![]() ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Rodi, Eladea ce frumos
. Pe mine m-a apucat bocitul pe de-adreptul
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto Luna 3+
eladea2005 spune:
si ca s-o tinem tot intr-o sarbatoare,dar intr-o nota mai vesela, va invit sa-i cantam Cristinei www.youtube.com/watch?v=Vcdugmyuzmk" target="_blank">LA MULTI ANI DE ZIUA TA!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 ANDREEA, UITE AICI www.organicbaby.ro/cadouri-jucarii-bebelusi-copii-c12/girafa-sophie-p462.html" target="_blank">girafa sophie am o prob mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
multu Alina, Cris..

Printul Eric are...
BLOG DE PICI...