Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
stiti care e chestia cu Banica jr?! asta cred ca intr-o viata anterioara m-a cunoscut si acuma imi canta mie
. inafara de melodia cu Rodica -in cl a VIII-a vroiam sa ma fac stewardesa, deci tot in domeniul TAROM
-, in "Poveste de mai" canta exact povestea mea si a sotului, cum ne-am cunoscut si cum vom imbatrani
, si mai are asa vreo cateva in care ma regasesc 
si, culmea, intr-un an mi le-a adunat sotul pe un cd si mi le-a facut cadou. mai lipseste autograful 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
http://magazin.clopotel.ro/catalog/40272085/lamaze-leu-jucarie-interactiva.html#galerie
noi avem leul asta si e nectarie e incantat de el...
azi m-a capait...de dimineata urla si nu sta linistit decat in brate...nu stiu ce are...la carusel nu e bun, in centrul de activitati sta 5 min, la centrul cu soarele tot atat, in scoica tot 5 min..ne-am ametit pe amandoi..maraie si caraie si nu a dormit decat 40 de min 
fetelor care luati spirulina...de care luati...ma gandesc ca nu se satura acum cu mancarea mea de post. desi e ciudat ca eu am lapte dar el nu suge cat trebuie. deci...de care spirulina luati voi si cate pe zi? asta nu da pofta de mancare...eu tot 62 kg am...mananc prostii in ultima per si destul de mult. aseara am bagat vreo 3 felii de cozonac de post...uf...s-a cam dus Monti pe apa sambetei...
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
baby78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
LA MULTI ANI, CU MULT DRAG DE LA NOI! ![]() ![]() LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
LA MULTI ANI, SI DE LA NOI!

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
anca_vlad spune:
Ziua buna si de la noi!
vesti am dar nu tocmai bune!
- de dimineat de la 10 nu mai pot merge am patit ceva la genunchi si nu stiu ce deoarece nu pot indrepta piciorul sau sa il pun in pamant si din cauza durerii din genunchi am facut si o foarte urata criza de calciu, cu ameteala urata maini amortite senzatie de voma si nu mai vedeam nika-tot ce imi doream era sa intind pe jos!!!!!!!
Anca fericita mamica de
MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
Otiliav spune:
Critina, multa sanatate, bucurii si nopti linistie!
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka eu am o veste buna, de fapt e chiar excelenta: dupa ce m-am plans ca Isa nu mai vrea sa ia in greutate desi mananca mult mai mult ca inainte, pai sa vedeti la cat am ajuns: aici, doar cu jerseutul in plus fata de data trecuta!! oare e bine asa, intr-o sapt-doua sa nu ia mai nimic, si apoi sa recupereze chiar atat?! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
E foarte normal ca ei sa creasca asa in trepte. De aceea se recomanda cantarirea lunara si la fel si lungimea. Acum cand au luat-o pe Iulia in vizor am vazut si eu cum intr-o saptamana ii creste capul, in urmatoarea in lungime si in alta saptamana ia foarte bine in greutate.
Parca tu nu-i mai dai LP si parerea mea e ca bine faci. Isa are o greutate putin peste grafic, asa cred eu dupa cum pare caci nu-i stiu lungimea. Atata vreme cat creste in ritmul acesta cu LM e farte bine dar supliment n-ar trebui sa primeasca ci mai degraba suc/piure de fructe.
Eu fara sa vreau tot timpul ma gandesc ca pe Ana am diversificat-o cu fructe la 7,5 kg la 4 luni asa ca la 5 luni avea tot 7,5 kg dar mai putine cute

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
crispro spune:
Eladea, Arisa, Mycya, Iuliana,
. Merci mult de urari, dragelor!
Rodi, azi plang numai de fericire. Ca mi-am inceput bine ziua... SI ma gandeam ce bine imi e, ca am un copil sanatos, cuminte (zic eu, doar ca se mai trezeste noaptea), si am un sot scump si drag, si multa, multa lume care se gandeste cu drag la mine. si am programat toate vizitele la 8, ca sa nu stau toata ziua cu musafiri... La 8 juma ma voi scuza frumos, ca ii voi da de papa, si la 9 il culc...
Mai fetelor voi chiar ma faceti sa ma simt speciala azi... Eladea, multumesc din suflet de cadou... mi s-a zburlit parul pe mine de emotii, si un nod mare in gat...
Asa e, am tot ce si-ar putea dori o femeie...
Cris, ce faina e Natali!!! ce mare a crescut de cand nu am vazut-o...
Rodi, ce tare esti cu "fripturica"...
Hei, ce frumos e "La multi ani-ul!"...
Larisa, spirulina de la Hofigal, de 500mg, cate 2 dimi, si 2 seara (nu mai tarziu de ora 18), si cu o juma d eora inainte de papa, ca sa mai reduca din apetit...
Anca, pai cum asa? Ai mai patit din astea? Suna sotul si du-te la un spital...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Parca tu nu-i mai dai LP si parerea mea e ca bine faci. Isa are o greutate putin peste grafic, asa cred eu dupa cum pare caci nu-i stiu lungimea. Atata vreme cat creste in ritmul acesta cu LM e farte bine dar supliment n-ar trebui sa primeasca ci mai degraba suc/piure de fructe. |
avem deja o perioada buna fara lp, nici nu mai iau alta cutie. daca e nevoie, am vazut ca ii plac fructele, asa ca intram turbo in diversificare... dar nu cred sa fie cazul, poate la anul, cum zice eladea, ca daca imi doarme pana la 12-13 ziua, de la 10-11 seara, cu 2 mese, eu cred ca e satula! si se cunoaste si la cantar... iar numai bine cand se trezeste "masa" e gata si bogata
_
rodyka spune:
anca, ai grija cu chestiile astea, mai ales daca esti singura acasa si ti se intampla asa ceva, e nasol tare!! neaparat la medic!! 
_

Mamica fericita de