Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

La multi, multi ani, Crispro!!! Sa fi iubita!!! Sa fi fericita!!! Sa fi sanatoasa!!!

LA multe, multe lunite Beatrice si Filip .

'Neata, mamici!
Ce vorbarete sunteti. Deabia am reusit sa recuperez.

Anca, casa de piatra. Sa fie intr-un ceas bun!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

'Neata, mamici!
Ce vorbarete sunteti. Deabia am reusit sa recuperez.

pai eu ce-s mai vorbareata pe-aici, ce sa fac daca nu am nimic de facut?! m-as baga la niste dulciuri prin bucatarie, dar mai bine nu...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

coteasco, azi o sarbatorim pe CRISTINA, iar pe Vladut in toate celelalte zile

_

UPS, am facut o garafa, nu-i nimic o repar imediat. Multam de atentionare!!! Neuronul e de vina.
La multi ani Cristina, sa fii fericita, sanatoasa, iubita, apreciata, toata visele tale sa devina realitate si petrecere frumoasa

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

La multi ani Cristina draga, sa ai o zi minunata, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia ta minunata cat mai multi ani de acum inainte!

Beatrice-Teodora si Filip

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Neata!

Scuzati absenta de ieri dar am fost plecati la Bucuresti....

Raducu s-a comportat ok la drum,a dormit tot drumul la dus si la intors a facut o pauza de ora cand a tot marait in scaunelul lui

Racusor, Crispro, multumesc pt sfaturi.
Racusor, vreau sa merg aici la spital sa fac un eco la fontanela ca cica avem si noi in orasul asta prapadit...daca nu sunt multumita de dr ec. venim la Bucuresti. Ce nu fac eu pt Raducu!?

Oricum sapt viitoare, joi, vrem sa venim la Kidex.

Nu am citit decat vreo 2 pag din cap. de ieri dar ti-am vazut mininea Paula...ce frumos doarme el in patutul lui. Bravo!
Mereu ma intreaba sotul de parul lui Raul...cum mai este, i-a mai crescut, cumva a revenit la freza lui cool?

Fetelor, am inceput diversificarea! Raducu a vrut!

Ieri, in timpul zilei nu prea a mancat mare lucru, in schimb la masa de seara, dupa baitza, vroia mai mult si eu nu mai aveam cat vroia el...cu toate ca simteam ca am sanii f plini....probabil a contribuit si stresul de zilele astea (tot din cauza lui ca a fost tare marait)....in fine!...nu stiu exact ce s-a intamplat dar aseara cand l-am vazut cu ochii mari dupa ce halise ambii sani,......am facut repede consiliu de familie daca ii dam Lp (am o cutie de milulil de cand avea el o luna...credeam eu atunci ca nu se satura si parca v-am zis ca n-a vrut )a desfacut a II a punga si i-am facut 120 ml...a baut 80ml...am ramas cu gurile cascate.

Azi dimineata mi-am dat seama ca am gresit ca i-am dat lp pt ca puteam sa scot dinte lm de la congelator....asa se intampla cand iei decizii rapide....acum nu mai are sens!

Am sunat dr in dimineata asta, la 10 si i-am spus cam ce spectacol ne ofera Raducu de la inceputul saptamanii...e marait, nu mananca, refuza sanul, noaptea se trezeste de "n" ori, s.a.m.d

si ne-a spus ca e timpul sa incepem pt ca el nu se mai satura si din cauza asta refuza sanul si e marait de foame.

I-am dat 3 lg de suc de mar, atat ce s-a mai strambat si a scos limba, a cascat gura, a facut in toate felurile.....in concluzie nu stiu daca ii place

Maine repetam figura dar cu 2 lg mai mult.

Sa vadeti cat mi-a luat aceasta figura....vreo 40 min.!

Spala marul,stoarce-l, da-i sa manance, schimba-l ca s-a murdarit, fugi la bucatarie si spala tot ce ai folosit (storcator, lingurita, canitza).....deci un intreg balamuc

....si totusi cred ca e greu pana imi intru in mana

va pup! am fugit

sper sa recuperez si eu macar cap. asta de la inceput

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Aoleu! Ce mai sarbatoare e azi!!!Pfiu!!!!!

[red]LA MULTI ANI CRISPRO! Sa fi sanatoasa, iubita si fericita!Sa iti dea DD multa rabdare si sa te bucuri de Vladut!
Sa ai o zi minunata si petrecere frumoasa!

La multe lunite Beatrice si Filip! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, mari, mari![/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Sa vadeti cat mi-a luat aceasta figura....vreo 40 min.!

Spala marul,stoarce-l, da-i sa manance, schimba-l ca s-a murdarit, fugi la bucatarie si spala tot ce ai folosit (storcator, lingurita, canitza).....deci un intreg balamuc

....si totusi cred ca e greu pana imi intru in mana

felicitari si succes cu diversificarea! ce mi-a placut cum ai povestit! parca te si vedeam fugind prin casa . pai daca nu l-a scuipat si nu l-a refuzat, inseamna ca o sa mearga bine

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

GIORGIA e o frumoasa Antonia si cu caciulita cu urechi e bestiala

Eu fiindca am degetul bandajat si nu imi incape in niciun papuc nu am mai iesit azi afara, asa ca am pus landoul in balcon, pe balansoar

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, esti super tare cu videoclipul... S-a oprit Vlad din gangurit, si multa vreme nu a scos un sunet... mai pe la sfarsitul videoclipului i-a revenit glasul...

Tu, fetelor, asa sunteti de dragute, ca ma faceti sa ma smiorcai... Multumesc de urari Rodi, Bumblebee, Racusor, Oana, Alina 2005, Paula, Giorgia, Coteasca, Cris, Ilinca, Tina. Ce figura esti Racusor, cum ai scris :"laaaa multi ani", cu multi de "a", sa se aude bine lalaitul...

Rodi, ce grasunica ai tu acolo...

Giorgia, si al meu a fost foit toata noaptea... de la 3 la 4 nu a mai dormit deloc... s-a trezit de multe ori... Io de asta nici nu m-am bucurat prea tare ieri cand a dormit 8 ore legate, ca stiam ca e doar o exceptie... si am avut dreptate... am reintrat in normal... deja is obisnuita... azi noapte cred ca de minim 10 ori s-a trezit... dar papa i-am dat numai la 3 si la 6 jumate, in rest suzeta...

Tina, succes cu diveresificarea!

Io de dimi nu am stiut ce sa fac... am facut un pic de papa (niste snitele, niste vinete- le-am prea sarat, din graba, niste ciuperci cu maio). Am mai dat comanda la un platou cu aperitive, ca nu am vreme de gatit, am dat comanda la un tort. Nu imi tin ziua, dar va veni lukmea sa ma felicite, sa imi reaminteasca ce varsta am... Asa ca va fi o zi lunga... sper sa fie cuminte puisorul... Inca nu am apucat sa imi spal freza... of, cred ca pe la 2, la a doua tura de somn a copilului... is ca o buha... (daca stiti ce e aia)...

Va pup tare!!! Si sa nu uit, va poftesc pe toate la o felie imensa de tort, si multe aperitive si eventual o berula fara alcool!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

hai mai Cris cum sa fii ca o buha....auzi la ea...esti o frumoasa

Tina succes cu diversificarea...si noi am inceput...putin mar ...la pranz piure de legume si tot inainte

Coteasca sa stii ca nu era gros imbracata...cosmonautul ala de fas e chiar subtirel, iar sub el avea doar un body si dresuri...la iarna am alt cosmonaut mai gros

Mergi la inceput