Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
giorgia23 spune:
Rody
...pai a recuperat Isa nu gluma....a mea e o manechina![]()
Azi cred ca iesim si noi afara ca s/a aratat soarele![]()
giorgia23 spune:
Rody super clipul
...zi/mi si mie cum se cheama sa/l adaug la favorite pe youtube....si am uitat sa/ti zic ca a vizionat cumnatul meu clipurile cu Isa si mi/a zis ca i/a placut vocea ta
...de altfel si mie
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Rody super clipul ...zi/mi si mie cum se cheama sa/l adaug la favorite pe youtube....si am uitat sa/ti zic ca a vizionat cumnatul meu clipurile cu Isa si mi/a zis ca i/a placut vocea ta![]() |
sti cum e? cand lucram la scoala, ma obisnuisem sa vb tare si rar. si corect, si fara accent, ca doar eram fata de oras... dar mi-era asa de drag s-o ascult pe bunica vorbind asa taraneste, ca-n Ardeal
, si pe mama cateodata... apoi am venit in Spania, te intalnesti cu oameni de peste tot, treci peste toate barierele (varsta, educatie, rasa etc)... si-mi spunea lumea ca eu nu am nici un accent, ca nu si-ar da seama din ce zona sunt. apoi i-am cunoscut pe nasi (din Zalau), alte cateva familii de la tara de pe langa Bistrita si, ce n-am reusit in 30 de ani, am reusit in 6!! imi iese cate-un cuvant din gura de rad si eu, si mai taraganez propozitiileeee 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
www.youtube.com/watch?v=cTYQANgTwVg" target="_blank">aici ai video de pe youtube. gasesti mai multe dragutele
, noua asta ne-a picat cu tronc (mie si la Isa) si ne-am oprit aici!
_
carla_2008 spune:
Rody tocmai o admiram pe isa in filmuletele de pe youtube,cum papa porto cum vb cu jucariile,cum sta in fundulet intre perne
e o scumpica!!
am comandat sacii!!!
cred ca iau si oala ca pare super ok
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
paula_m spune:
Buna dimineata
La multi ani, Cristina!! Sa-ti dea Domnul sanatate, putere, fericire si sa ai tot ce iti doresti!!

La multi ani pt Beatrice si Filip!!

Brrr, a venit frigul. Am deschsi geamul sa aerisesc unde doarme Raul si intr-un minut tremuram de frig cat am mai strans din camera. Nu stiti cand incepe sa ninga? De abia astept...
Rodyka, a luat foarte bine Isa in greutate...iarasi doarme? Acelasi program de vis are?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
rodyka spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Rody tocmai o admiram pe isa in filmuletele de pe youtube,cum papa porto cum vb cu jucariile,cum sta in fundulet intre perne e o scumpica!!am comandat sacii!!! ![]() cred ca iau si oala ca pare super ok |
tare-mi plac si mie sacii aia, doar ca eu aici n-am ce face cu ei..
si pagina cu oala o tin tot deschisa
da, e o scumpa Isa

_
rodyka spune:
| citat din mesajul lui paula_m Nu stiti cand incepe sa ninga? De abia astept... ![]() Rodyka, a luat foarte bine Isa in greutate...iarasi doarme? Acelasi program de vis are? |
parca zilele astea incepe sa ninga, asa am vazut la stiri
da, paula, acelasi program de vis
, si cum tati lucreaza doar pana la amiaza, am program super lejer si azi... ma gandeam sa ma vopsesc, dar intr-o luna pana la Craciun cred ca iar creste la radacina (nu stiu la voi, dar mie dupa klorane imi creste parul mai repede!!). asa ca mi-am luat 1 kg de alune in coaja (n-am mai mancat asa de pe vremea cand le culegeam eu de la bunica din padure!!) si le desfac cu chestia aia de maruntit usturoiul
. sunt asa de buuuneeee..._
coteasca spune:
Neatza fetele.
Ce zi frumoasa e afara, iarasi plecam la plimbare cu orele sa ne inghete putin nasucul si sa tragem un pui de somn la aer rece.
Crispro, Rodica aveti niste delfinasi tare scumpi, tare frumusei, niste delfinasi reusiti. Tare frumos stau ei la pozat!!!
Michelle pt caderea parului eu fac o masca din ulei de ricin+ulei de masline+galbenus de ou lasat 20de min sa actioneze si apoi clatit. Apropo si Bianca e o scumpa mica si frumoasa foc.
Goorgia am vazut pozicile cu frumusetea mica!!! Nu o imbraci prea gros??? Ma gandesc ca la iarna o sa fie si mai frig si at ce ii mai pui pe ea??? Eu pe Tudor il tin mai lejer imbracat.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI:
VADUT DE CRISPRO
BEATRICE DE CRISSY
FILIP DE MYA85
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!!!!!
Racusor de unde ai luat vacuta nebua??? Vrem si noi.
pupici
Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
rodyka spune:
coteasco, azi o sarbatorim pe CRISTINA, iar pe Vladut in toate celelalte zile 
_