Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)
Raspunsuri - Pagina 9
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si voi cum va hraniti copii care nu vor sa manance??? insist cu primele 4-5 lingurite, daca nu si nu, atunci renunt! Uneori nu vrea sa deschida gura decat dupa ce ii dau prima lingurita si vede ca-i ceva bun! Oricum nu pot sa-l indop ca-si autoinduce urgent voma... sa stau dupa el daca o vrea sau nu o vrea sa deschida gura? Si daca nu vrea deloc? L-am fortat ieri cu 5 lingurite de morcov terciuit pe post de antidiareic... In general, nu insist daca e categoric, daca ar vrea si nu prea, daca merge si cu o jucarie, o lingura cu care sa bata in masa, sa-si bage mainile in farfurie, recurg si la astfel de mijloace. DAR, in rest este un mare mancacios, deschide gura la tot ce-i dau (mai putin la mar)... mai putin acum in perioada asta cu dintii, cand m-am gandit ca-l dreg la burta daca ii dau morcov... La medicul nostru si pentru o trimitere catre un alt medic trebuie sa-mi fac programare! Oricum s-a ameliorat mult problema, a facut kaka normal, nu mai face febra, a ras un danonino pe nerasuflate si dupa aia a lins cutia... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Nici eu nu fortez fetele sa manance. Mai ales ca-l alaptezi, n-ar trebui sa te stresezi cu asta, ii ajunge laptele tau in perioada cand nu se simte bine. Alexutzzza spunea ca matusa ei, care e pediatra, i-a zis ca la varsta asta nu-i nicio problema daca mananca numai lapte chiar si o saptamana! Pe de alta parte, mucilagiul de orez ii face bine la burtica in caz de voma/diaree si s-ar putea sa-l accepte cu placere daca pui nitica glucoza in el. Asa m-a sfatuit dr, in cazul Irinei a functionat. Ma bucur ca se simte mai bine Kay!
danyelana spune:
Tomaca, da am fost sa ne jucam cu chestii faine si cu copilasi.
Livia, lui Alexandru.
Miremia, catelusul care lipaie apa din cada
Si noi avem covoras de plastic in cada. Am incercat fara si aluneca Eu ii pun covorasul si apoi suportul in care sta in fund ca intr-un fotoliu iar cand se plictiseste si se ridica se plimba prin cada
Evyme, sanatate rapidistului si sa-i treaca problemutzele la picioare
Cris.d, fetele si mult rabdacol mami
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
ale1212xa spune:
doamne fi-meo e de pomina, la 4:30 ne-am pus eu in pat, el in patut sa ne culcam ca eram amandoi obositi de atata alergat in parc...e si motai eu o juma de ora, el nimic, statea in picioare si chiuia...intr-un final m-am enervat ca mi s-a dus tot somnul, m-am ridicat si m-am dus sa mananc..am revenit si surpiza, Dragos dormea...na belea, vroia intimitate domne, singur in camere am inteles...of of mai mai
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
myky791 spune:
nikole, danyelana
danyelana piciorul ceti mai face? e bine nu te ami doareacdn mergi nu?
MP VREM SI NOI ZAPADA!
decenuela ce face jiji? zi ceva
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 nikole, danyelana danyelana piciorul ceti mai face? e bine nu te ami doareacdn mergi nu? MP VREM SI NOI ZAPADA! decenuela ce face jiji? zi ceva Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Jiji face bine, mami e ocupata.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
myky791 spune:
cu mancarea ruxita... nici eu nul fortez de ex de cand e bolnav adik cam de duminica are 2 mese pe zi mari si late la interval de 4 5 ore. intre ii mai dau o felie de casacaval daca ne vede pe noi ii mai sa guste putina paine mar.. in rest nu vrea dar bea compot la greu cam 300 350 ml. si laptele il bea prost el seara inainte de culcare bea 250 acum daca bea 150,160, peste noapte 100 si dim la fel cam 120 ml. dar il las in pace se face el bn si incepe el sa manace cum trebuie.
am editat de 2 ori sa corectez greselile
myky791 spune:
citat din mesajul lui miremia
Jiji face bine, mami e ocupata. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
mersi miremia
danyelana spune:
citat din mesajul lui miremia
Jiji face bine, mami e ocupata. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Multumim de vesti
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui myky791 nikole, danyelana danyelana piciorul ceti mai face? e bine nu te ami doareacdn mergi nu? MP VREM SI NOI ZAPADA! decenuela ce face jiji? zi ceva Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Multumim de intrebare
Ma mai doare putin cand urc scarile mai repede sau seara dupa ce alerg toata ziua
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui ale1212xa doamne fi-meo e de pomina, la 4:30 ne-am pus eu in pat, el in patut sa ne culcam ca eram amandoi obositi de atata alergat in parc...e si motai eu o juma de ora, el nimic, statea in picioare si chiuia...intr-un final m-am enervat ca mi s-a dus tot somnul, m-am ridicat si m-am dus sa mananc..am revenit si surpiza, Dragos dormea...na belea, vroia intimitate domne, singur in camere am inteles...of of mai mai ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Baiat cu personalitate
Charles Baudelaire