Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)
Raspunsuri - Pagina 14
simplicity spune:
nu e nimeni?nu vreau sa "monologhez"
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
carmita_baby spune:
hai ca am intrat eu pe fir :-)) na ca nu monologhezi :-P
La multe lunite Yannis!!! Si sa-i transmiti mamicii tale ca sunt foarte invidioasa pe silueta ei
Fetelor imi sunteti fff dragi! Ma muz la greu citind cele scrise se voi! In afara lucrurilor neplacute, desigur! Va multumesc pentru cuvintele bune! mult
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmita_baby hai ca am intrat eu pe fir :-)) na ca nu monologhezi :-P La multe lunite Yannis!!! Si sa-i transmiti mamicii tale ca sunt foarte invidioasa pe silueta ei Fetelor imi sunteti fff dragi! Ma muz la greu citind cele scrise se voi! In afara lucrurilor neplacute, desigur! Va multumesc pentru cuvintele bune! mult de Lorena 03.03.2010 Mello motanelul iubit |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
carmita_baby spune:
Ruxita din cate stiu eu trebuie sa fie hidratat bine mititelul, nu inteleg de unde pana unde antibiotice, tind sa cred ca cei mai multi doctori din Romania si-au cumparat diplomele, ca altfel nu se explica! Pe bune ca ma consider norocoas aca nu mai am de a face cu asemenea doctori. Nu zic ca aici sunt super buni, insa in nici un caz nu comit asemenea greseli ca in Romania.
Rox_y cat de tare e Diana dupa spectacol. E MORTALA!
miremia spune:
LML YANNIS!
Sa cresti mare si voinic, sa ai grija de mami a ta!
Simply, carmita
Am adormit-o greu pe Mara in seara asta, de asta am lipsit.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
irrinaa spune:
Hop si eu, macar la schimbul 3…
Am citit putin din urma, pe diagonala…
ale1212xa oau , vreau si eu bebe sa adoarma singur in patut! Al meu fata tzitzi, nicio sansa!
myky cum mai stati cu tusea?
rox-y felicitari pentru mica actrita
miremia felicitari pentru bilant! Vladut are la 11 luni 9kg si multumesc pentru pontul cu Gummy Bear. Eu stiam numai reclama.Ne place la nebunie
blue flower ce cadou frumos ai primit
Beatrice felicitari pentru spalatul pe dinti
Noi avem periuta degetar de silicon si il spal fara pasta, ii place mult si rade de fiecare data
Daca se poate, putem avea si noi parolele?Vreau sa vad si eu pufi dragalasi.
In legatura cu hranitul copiilor: nici eu nu il fortez, daca vad ca nu vrea il las in pace.Ori nu-i place, ori nu ii e foame.Incerc mai tarziu si daca nu vrea nici atunci, clar nu-i place.daca incerc sa-l fortez, imi scuipa si ma fac si eu si el de comanda.
ruxita multa sanatate lui Kay.
Noi pentru baie in cada avem scaunel si sta in fundulet.Ii pun pe amandoi cu jucarii si distractie pe ei.
al3csa si eu zic sa cauti alt medic .Eu cand aveam probleme cu copiii si nu puteam sa astept programare sau programul medicului, ma duceam la urgente. De fiecare data, am fost multumita!
Ei, voi va laudati cu palmieri…pai la noi parul abia de se intoarce putin pe la urechi…
La multe lunite Yannis de Alexutza
La noi a plouat azi toata ziua, nici nu am putut iesi afara.Eu am fost la control si ieri si azi.Ieri la cardio, m-am dus cu toate analizele.Analizele bune, nu stim care-i cauza tensiunii.Continuam cu Metoprolol deocamdata(da rezultate, aveam 12 cu 8, adica super).Azi am fost la dermato, iar tratament si control peste 2 sapt.abia astept sa scap.Of...
astazi Vladutz era la mine in brate si ne jucam.mi-a luat fata in palmele lui si mi-a tras un puuup, de m-am topit instataneu si mi-au trecut toate
ma duc si eu la culcare, noapte buna tuturor
miremia spune:
Simply multam de ceai, la piscoturi doar ca-s la dieta.
Ma bucur ca vine sora ta la voi, sa va distrati pe cinste!
Clemmy in Real sunt 40 de ron cele cu 12 cuburi si 60 de ron cele cu figurine (beach party si fun park sau ceva de genul).
carmita_baby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor." Stiati ca: Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti. |
De ce sunt curajoasa, ca am decis sa termin o relatie care ma facea nefericita, sa imi iau odorul scump si drag si sa ma intorc in Belgia? Poate ca da, sunt, insa ma simt atat de pierduta... Atat de pierduta incat insa uneori reconsider o posibila reimpacare. Au de grija prietenele mele sa ma scuture bine. M-au amenintat ca daca ma impac cu el nu vor sa ma mai vada. El ma roaga sa ne impacam, ca se va schimba bla bla bla si eu sunt atat de fraiera incat chiar vreau sa-l cred, cu toate ca stiu ca as gresi... Offffffff de ce e viata asta asa? Oricum din toata cacealmaua asta, am inteles un lucru! Si anume acela ca am un sprijin moral real si asta nu e de ici de colo na ca am explodat
Scuzati greselile de tastatura, nu prea reusesc sa ma acomodez cu tastatura noua si mi-e lene sa corectez tot.
carmita_baby spune:
Zic reimpacare pentru ca ne-am mai despartit noi odata pe cand stateam in Spania, na dragoste cu nabadai si taaaaaaaaaaaaaare multi nervi
Simplicity, da super bine ca vine sora ta la tine. E atat de bine cand vin cei dragi sa ne vada
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmita_baby De ce sunt curajoasa, ca am decis sa termin o relatie care ma facea nefericita, sa imi iau odorul scump si drag si sa ma intorc in Belgia? Poate ca da, sunt, insa ma simt atat de pierduta... Atat de pierduta incat insa uneori reconsider o posibila reimpacare. Au de grija prietenele mele sa ma scuture bine. M-au amenintat ca daca ma impac cu el nu vor sa ma mai vada. El ma roaga sa ne impacam, ca se va schimba bla bla bla si eu sunt atat de fraiera incat chiar vreau sa-l cred, cu toate ca stiu ca as gresi... Offffffff de ce e viata asta asa? Oricum din toata cacealmaua asta, am inteles un lucru! Si anume acela ca am un sprijin moral real si asta nu e de ici de colo na ca am explodat Scuzati greselile de tastatura, nu prea reusesc sa ma acomodez cu tastatura noua si mi-e lene sa corectez tot. de Lorena 03.03.2010 Mello motanelul iubit |
Poti sa explodezi cand vrei, de cate ori vrei. Si eu te admir pt taria de caracter.