Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

myky,super cadoul de la sot sa va iubiti mereu la fel de mult ca si acum;tare dulci sunt puii taivad ca si catalin are palmier(cat m-am uitat sa vad palmierul din camera lui buturel,n-ai idee)

mami de Alex si Radu

Daca ai stii ce cochet este !! Sa vezi cum sta sa-i facem palmierul! Se opreste din orice, apleaca putin capul, nu mai respira, nu mai cliepeste, nu da din maini. Asteapata sa-l coafezi si abia dupa ce vede ca te-ai indepartat, isi reia activitatile.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Ce bine ca sta! Eu ma cam chinui cu Sebi sa-i fac palmierul; de obicei i-l prind dupa ce papa, in scaunul de masa, atunci e si el un pic mai linistit, dar tot intoarce capul in toate directiile

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

va spun Noapte Buna si va las un banc 2 sa incheiem ziua cu zambete:

La un bal, se duce unu' la o tipa:
- Papusa, dansezi?
- Da, sigur.
- Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun.

-Alo,alo?
-Ce-i?
-Esti pe fir?
-Da!
-Atunci da-te jos!!!

Aud turistii din lumea intreaga de Marele Canion si se hotarasc sa-l viziteze, sa admire ecoul.
Se duce prima data englezu si striga:
I LOVE YOU!
Ecoul : I LOVE YOU

Se duce si francezul:
Je t'aime'!
Ecoul : JE T'AIME !

Romanu': TE IUBESC
Ecoul: TE IUBESC

si, in sfarsit de duce si chinezul:
striga : HOAN TING TONG TO HUI
Ecoul: CE, MA?

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

myky party cu bebici ce frumos! Cum v-ati inteles cu ei? Mi-ar placea si mie sa-l tin pe Sebi intre mai multi bb-i, dar din pacate n-am decat o prietena cu bb mic, si ea vine destul de rar pe la maica-sa (e vecina cu mama mea, acolo ne mai intalnim)

Am pus si eu cateva pozici din seara asta cu pletele in vant Am si niste filmulete de la baie, sa vad daca ma lasa sa le incarc in seara asta

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

E super cu pletele in vant

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

va spun Noapte Buna si va las un banc 2 sa incheiem ziua cu zambete:

La un bal, se duce unu' la o tipa:
- Papusa, dansezi?
- Da, sigur.
- Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun.

-Alo,alo?
-Ce-i?
-Esti pe fir?
-Da!
-Atunci da-te jos!!!

Aud turistii din lumea intreaga de Marele Canion si se hotarasc sa-l viziteze, sa admire ecoul.
Se duce prima data englezu si striga:
I LOVE YOU!
Ecoul : I LOVE YOU

Se duce si francezul:
Je t'aime'!
Ecoul : JE T'AIME !

Romanu': TE IUBESC
Ecoul: TE IUBESC

si, in sfarsit de duce si chinezul:
striga : HOAN TING TONG TO HUI
Ecoul: CE, MA?

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Super

Multumim

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Noapte buna si de la noi

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Serviti un ceai cu fursecuri?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Cap.trecut:
Decenuela,sper ca jiji sa nu te mai ‘chinuie’ din ora in ora noaptea,poate ca de acum va veti adapta unui nou program de somn usor pt amandoi
Dastefa,am vazut pozele…mie imi plac asa mult fetitele tale,au charisma(de mici)
Myky ma bucur ca piticul tau e mai bine,DD sa scapati de tot repede…9 ani de casnicie?! Si primesti si cadouri frumoase(adica pe sufletel),pai va doresc numai bine,cat mai multe aniversari din astea frumoase si fericite
Rox_y Felicitari pt dintisor si pt rol….sa inteleg ca daca nu ai facut cinste nu ai castigat opelul?
Miremia eu clar nu ma bag sa fac capitolul 200(tin minte ca atunci cand s-a facut capitolul 100 ai spus ca vrei sa il faci tu pe cel cu nr.200).Ti-am spus ca Mara este expresiva?daca da atunci ma repet,ultimele poze confirma… intorc pupicul de aseara,am avut spor ce e drept .Frumos bilant,cat despre mami grasa….tu ai oglinda in casa?cum sa fii grasa,poate daca nu esti tu fata care am vazut-o prin pozele de la intalniri…multumesc pt PM
Lorex bobitza te tine fff ocupata de ne vizitezi rar….ce mai face frumusica?nici Alexxxutza nu a mai intrat(a fost Yannis cu Mara la medic?)
Micki cand invat seara mereu ma gandesc la tine,ca stiu ca si tu esti cu cartea in fata colega mea de “suferinta”…
Multa sanatate lui Kay
Atat imi aduc aminte,recitesc si revin

La multe lunite Alexandru
(imi pare rau ca nu am apucat sa spun pe 24)

Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Ma gandeam cand am inceput sa-ti citesc mesajul ca ne spui ca Sebi deja alearga prin casa in doua picioare singur, pentru ca stiu ca el e foarte precoce dpdv psihomotor.

Din pacate (sau din fericire, nu stiu cum e corect) faptul ca i-am depistat problema aia la picior ne-a tras inapoi. Avem interdictie de la dr sa-l tinem noi ridicat si sa mergem cu el de manute, ne-a spus sa-l lasam pe el sa ia initiativa, daca merge el pe langa mobila/pereti ok, daca nu, noi nu ne bagam. Si cum el s-a specializat foarte bine in mersul de-a busilea... Nu cred sa-l vad prea curand sa mearga in picioare. In plus, acum avem si orteze si este mai greu cu ele, in primele zile cand i le-am pus plangea, a durat cateva zile pana s-a obisnuit cu ele... Nu-i graba oricum, are toata viata inainte sa mearga in picioare, nu?

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

imi pare rau de problemuta cu picioarele,sper sa nu mai aiba nevoie de orteza,sa se faca bine

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Eu sunt foarte bucuroasa ca o sa vina sora mea aici de sarbatori,abia astept.
Ariana,ieri a fost tare agitata,nici san nu a prea vrut,nici in brate,la un moment dat am dat-o cu gel de dinti,era la mine in brate,dar pana nu i-am cantat(ce ii cant de cand era mica) nu s-a linistit,ce interesant a fost,instant cand am inceput sa o mangai pe caput si sa ii cant

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

La multe lunite Yannis-pui de grec si mami frumoasa

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput