Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)
Raspunsuri - Pagina 12
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ... fost la medic! dupa ce am citit "incurajarile" voastre am zis ca sunt o mama groaznica daca nu merg la medic pentru diaree-febra-refuza alimentar - voma... diagnosticul e gastro-enterita... ca s-au plimbat adenovirusii prin sectorul 5 si mi-a prescris o lista de vreo 4-5 medicamente! ar fi trecut evident de la sine in vreo 10 zile... Fetele, thks againe de ghiont si shut in fund! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Bine ca le-ati dat de cap pana la urma.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna seara Noi am fost iar la dr azi ... pt ca ne-au aparut bubite ... tampita de dr noastra de fam mi-a zis ca a avut o "viroza virala"si ca astea sunt niste bubite virale .. acum sa-mi spneti si mie daca ati auzit de asa ceva . Eu ma gandesc asa ori: -o reactie alergica de la sumetrolim pe care scrie ca nu se administreaza la copii nascuti prematur cu varsta de sub 1 an ori - are roseola care se face intre 6-12 luni Ma gandesc f serios sa ma duc la o clinica privata si sa vb acolo de un medic de familie pt asa ceva nu se poate!!!! Si asta nu e tot... Cu copilul plin de bubite azi si luni cu copilul cu febra am asteptat 2 ORE!!!! Alaturi ce multi alti copii!!! Nu se poate asa ceva ... Iar cand intru in cabinet mai tipa si vaca aia la mine ca ea nu face munca patriotica ... pt ca daca nu am programare nu primeste bani! Bun si eu ce vina am ca mi s-a imbolnativ copilul fara programare???? Sunt un car de nervi!!! ruxita si eu am patit la fel cu programarea dar am calcat pe rusine si m-am dus pt ca mi se pare inadmisibil ca in caz de urgenta sa nu ma primeasca . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
UIT-O !! Trebuia sa-i zici vreo 2-3.
In ce zona stai? Vrei sa fie apropae de casa?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti myky,super cadoul de la sot sa va iubiti mereu la fel de mult ca si acum;tare dulci sunt puii taivad ca si catalin are palmier(cat m-am uitat sa vad palmierul din camera lui buturel,n-ai idee) mami de Alex si Radu |
Daca ai stii ce cochet este !! Sa vezi cum sta sa-i facem palmierul! Se opreste din orice, apleaca putin capul, nu mai respira, nu mai cliepeste, nu da din maini. Asteapata sa-l coafezi si abia dupa ce vede ca te-ai indepartat, isi reia activitatile.
varsta lui Tudor
danyelana spune:
citat din mesajul lui Ruxita ... fost la medic! dupa ce am citit "incurajarile" voastre am zis ca sunt o mama groaznica daca nu merg la medic pentru diaree-febra-refuza alimentar - voma... diagnosticul e gastro-enterita... ca s-au plimbat adenovirusii prin sectorul 5 si mi-a prescris o lista de vreo 4-5 medicamente! ar fi trecut evident de la sine in vreo 10 zile... Fetele, thks againe de ghiont si shut in fund! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Sanate multa si sa va faceti bine cat mai repede.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
ratusca_mica spune:
Uff, gata!
Ruxita, e foarte bine ca te-ai dus la doctor, insa nu-ti face prea multe reprosuri, simteai tu cand se ingrosa gluma si te duceai instant, fara alte "suturi"
Al3csa, horror! 2 ore tinut pe holuri!!! Nu cred ca trebuie sa ajungi pana la privat, cred ca pur si simplu trebuie sa schimbi cu alt doctor de stat... cam greu sa gasesti mai rau de atat. Daca la 9 luni iti face asa, cum o sa fie la 4-5 ani? te programeaza peste o luna?
danyelana spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara! Dati si in mine cu parolele va rog... nu am fost pe faza! Multumesc! Inca ma mai tarai la recuperare, mai am capitolul asta Ratusca mami de Imparat (2010) |
Ai PM
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Daca ai stii ce cochet este !! Sa vezi cum sta sa-i facem palmierul! Se opreste din orice, apleaca putin capul, nu mai respira, nu mai cliepeste, nu da din maini. Asteapata sa-l coafezi si abia dupa ce vede ca te-ai indepartat, isi reia activitatile. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
O sa fie mare smecher
Stii cu cine o sa semene? Cu sotul Alexutzzzei (Alex nu te supara ) care e super cochet si apretat.
E o gluma, sper ca nu va suparati
Charles Baudelaire
Ruxita spune:
Am patit-o si noi cu o doctoreasa, care-si face breasla de cacao... copil cu febra, caut medic (al nostru in concediu), dau peste una - cica nu ne primeste cu plata! numai daca avem inscriere la ea, altfel sa ne ducem la urgente!
Si a noastra e cala breaza, ne-a gresit reteta, maine are deschis dupa amiaza asa ca caci vom face tratament operativ al naibii... si cica unul din preparate ar fi antibiotic de vreo 50 de lei la liber... Mie nu mi se pare ca am fi de antibiotic... asa se trateaza gastro-enteritele??? NU stiu, de asta intreb...
Mai pi scurt... de medici numai de bine!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Ai PM Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Saru-mana!
evyme spune:
myky party cu bebici ce frumos! Cum v-ati inteles cu ei? Mi-ar placea si mie sa-l tin pe Sebi intre mai multi bb-i, dar din pacate n-am decat o prietena cu bb mic, si ea vine destul de rar pe la maica-sa (e vecina cu mama mea, acolo ne mai intalnim)
Am pus si eu cateva pozici din seara asta cu pletele in vant Am si niste filmulete de la baie, sa vad daca ma lasa sa le incarc in seara asta
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate