Fisa psihopedagogica de la gradi
buna,
ma intreb cata greutate se acorda acestei fise completate de educatoare, la scoala, in clasa I sa zicem....
si de cand este gradinita obligatorie? copiii care nu frecventeaza gradinita, vin de la sat sa zicem, unde au fost crescuti de bunici pana la 6-7 ani, nu au dreptul de a se inscrie la scoala in oras ? intreb pt ca asa am auzit de la o educatoare recent, si mi se pare complet aiurea
merci
lia
Raspunsuri
sunnyday07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dorsilia buna, ma intreb cata greutate se acorda acestei fise completate de educatoare, la scoala, in clasa I sa zicem.... si de cand este gradinita obligatorie? copiii care nu frecventeaza gradinita, vin de la sat sa zicem, unde au fost crescuti de bunici pana la 6-7 ani, nu au dreptul de a se inscrie la scoala in oras ? intreb pt ca asa am auzit de la o educatoare recent, si mi se pare complet aiurea merci lia |
sincer, cred ca tinde spre 0, dar poate ca sunt si invatatoare pentru care conteaza
Fata mea este in clasa I acum si cand am inscris-o la scoala mi-au spus ca trebuie sa aduc fisa psihopedagogica pana pe 15 septembrie DACA fetita a frecventat gradinita. Daca nu, nu.
Deci oricum vor fi copii fara aceasta fisa.
Apoi, la prima sedinta doamna invatatoare ne-a pus sa completam un fel de chestionar care in esenta era un fel de fisa psihopedagogica extinsa dar completata de catre parinti.
Nu cred ca s-a uitat pe fisele psihopedagogice.
Parerea mea - daca ar fi completate cu simt de raspundere cred ca ar fi de ajutor invatatoarei la inceput pana ii cunoaste pe toti copiii.
De vanzare
geniest spune:
Fix zero greutate. Noua nu ne-a cerut-o nimeni. Sta acasa, la loc de cinste.
Doar fisa medicala a fost ceruta.
anya spune:
Fisa respectiva e destul de succinta si - zic eu- nu foarte relevanta. Trebuie sa bifeze (tip grila) o serie de casute. Exista o intrebare referitoare la adaptarea copilului in primul an de gradinita. Daca a venit doar la grupa pregatitoare (cu un an inaintea inceperii scolii) hai sa zicem ca e relevanta. Dar daca copilul a intrat in gradinita la 3 ani, in 4 ani de gradi personalitatea si adaptabilitatea lui se modifica mult. Ca sa nu mai zic ca poate schimba educatoarele si habar nu au cum o fi fost...Exista la sfarsit o singura rubrica in care educatoarea poate sa spuna cate ceva. Daca stie si daca vrea.
sorana spune:
Nu cred ca baga nimeni in seama fisa aia.
Eu am dus-o la scoala, dar sunt convinsa ca n-a citit-o nimeni.
A noastra era ceva de vreo 6 pagini cu multe capitole, de-abia am citit-o eu
.