Fisa psihopedagogica de la gradi

Fisa psihopedagogica de la gradi | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna,

ma intreb cata greutate se acorda acestei fise completate de educatoare, la scoala, in clasa I sa zicem....

si de cand este gradinita obligatorie? copiii care nu frecventeaza gradinita, vin de la sat sa zicem, unde au fost crescuti de bunici pana la 6-7 ani, nu au dreptul de a se inscrie la scoala in oras ? intreb pt ca asa am auzit de la o educatoare recent, si mi se pare complet aiurea

merci
lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

buna,

ma intreb cata greutate se acorda acestei fise completate de educatoare, la scoala, in clasa I sa zicem....

si de cand este gradinita obligatorie? copiii care nu frecventeaza gradinita, vin de la sat sa zicem, unde au fost crescuti de bunici pana la 6-7 ani, nu au dreptul de a se inscrie la scoala in oras ? intreb pt ca asa am auzit de la o educatoare recent, si mi se pare complet aiurea

merci
lia

sincer, cred ca tinde spre 0, dar poate ca sunt si invatatoare pentru care conteaza

Fata mea este in clasa I acum si cand am inscris-o la scoala mi-au spus ca trebuie sa aduc fisa psihopedagogica pana pe 15 septembrie DACA fetita a frecventat gradinita. Daca nu, nu.
Deci oricum vor fi copii fara aceasta fisa.

Apoi, la prima sedinta doamna invatatoare ne-a pus sa completam un fel de chestionar care in esenta era un fel de fisa psihopedagogica extinsa dar completata de catre parinti.
Nu cred ca s-a uitat pe fisele psihopedagogice.

Parerea mea - daca ar fi completate cu simt de raspundere cred ca ar fi de ajutor invatatoarei la inceput pana ii cunoaste pe toti copiii.

De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Fix zero greutate. Noua nu ne-a cerut-o nimeni. Sta acasa, la loc de cinste.

Doar fisa medicala a fost ceruta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Fisa respectiva e destul de succinta si - zic eu- nu foarte relevanta. Trebuie sa bifeze (tip grila) o serie de casute. Exista o intrebare referitoare la adaptarea copilului in primul an de gradinita. Daca a venit doar la grupa pregatitoare (cu un an inaintea inceperii scolii) hai sa zicem ca e relevanta. Dar daca copilul a intrat in gradinita la 3 ani, in 4 ani de gradi personalitatea si adaptabilitatea lui se modifica mult. Ca sa nu mai zic ca poate schimba educatoarele si habar nu au cum o fi fost...Exista la sfarsit o singura rubrica in care educatoarea poate sa spuna cate ceva. Daca stie si daca vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nu cred ca baga nimeni in seama fisa aia.
Eu am dus-o la scoala, dar sunt convinsa ca n-a citit-o nimeni.
A noastra era ceva de vreo 6 pagini cu multe capitole, de-abia am citit-o eu .

Mergi la inceput