Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
Siuta spune:
Dnelor va poftesc la un
si o felie de tort
!
sa aveti o seara frumoasa
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
tzuna spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi!
Noi suntem bine, am fost la serviciu, Maria la gradi... Maine relaxare totala si probabil mergem sa vedem parada.
stefimic spune:
LA MULTI ANI! ANDREI si ANDREEA!
MADY sa va dea DUMNEZEU multa putere si multa sanatate.
ELYANNE mi-e dor de pozici cu gemenii nostri, macar acum de ziua lui ANDREI o pozica se poate?
KITTY
.
GABY pai tu vorbesti, pai pitica ta nu a crescut asa de repede, acum era un pitic mic si apoi am vazut jocul intre frati si deja o mica domnisoara.
bai nu prea e corect, pai la cei mari le cumparam o gramada si la cei mici mai nimic.
nici eu nu i-am luat nimic IOANEI de mos NICOLAE dar ma simt vinovata si am zis ca-i iau un set de caciula cu fular, si cateva fructe, sa fie si la ea in ghetute ceva.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Kitty spune:

Buna dimineata si La multi ani! (cu intarziere) pentru Andrei si Andree!
Si eu am unul acasa, Raul-Andrei.
Din pacate eu sunt intr-un moment dificil. Am fost la control si doctorul la care umblam mi-a spus urgent operatie. Sub tratament chisturile mi-au crescut aproape 1 cm in 6 saptamani. Nu va pot spune in ce stare am intrat, ce scenarii mi-am facut...
Am fost la un al doilea doctor, la un spital privat nou, la un dr cu renume, aparatura foarte performanta, care a spus ca mai putem astepta si sa tinem sub observatie.
Intre timp analize de sange, de antigen tumoral, analiza care mi-a iesit bine, dar asta dupa ce am tot citit si m-am convins ca nu e relevanta, ca da multe rezultate (21%) fals pozitive.
Primul doctor insista si acum..urgent operatie.
Al doilea spune sa mai vedem.
Eu ...nu mai stiu ce sa fac....am intrat in panica.
A venit Giulia la mine dimineata in camasa de noapte, rozisoara la fata si cu doua codite impletite smotocite in somn.....si eu am izbucnit in plans cand am vazut-o.
Ma gandesc la infinit ca daca n-as avea copiii nu m-as opera (nu de teama, doar ca as crede in al doilea doctor), asa... ma simt datoare fata de ei sa fac tot ce pot sa fie bine, sa exclud orice risc (in ceea ce tine de mine)...
Cam asa stam noi, de aceea nu prea sunt in stare sa particip la discutii despre mosi, cadouri...
carmenefr spune:
Buna dimineata si La multi ani , romani !
Kitty
, cam greu de zis ceva intr-o situatie d-asta,
eu as merge pe ideea celui de la particular. Plus ca tre' sa fi f tare, desi stiu ca e greu, dar pe fond de stres, multe lucruri se pot intampla , si nu neaparat bune, din pacate. Deci, fi tare, tre' sa fi, eu asa te stiu, o puternica, o luptatoare. Vin si-ti dau bataie daca gandesti altfel decat pozitiv.

diana_jors spune:
Uf Kitty
imi dau seama cam prin ce treci dupa chestia de azi vara cu suspiciunea de tumoare osoasa
la mine a fost foarte bine pana la urma
Nu iti fie teama de operatie. Daca chiar e nevoie, asta e... dar sa stii ca e foarte important moralul, altfel simti chiar si durerile daca esti stresata sau relaxata
convinge-te pe tine ca e bine, si totul va merge spre bine. Si daca analiza de markeri tumorali a iesit bine, chiar ar fi cazul sa te relaxezi. La o adica, nimic nu e perfect pe lumea asta, si daca e sa ne axam pe probabilitatile de a nu fi bine, o luam pe ulei degeaba
Hai, fruntea sus, si nu mai plange pe langa Giulia, ca te simte (eu il mai aveam si pe Alex in gips in perioada aia, si el avea nevoie de calm din partea mea ca sa se recupereze cat mai repede... cum ma apuca vreo depresie, cum incepea si el dupa mine)
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)
tzuna spune:
La multi ani! pentru 1 decembrie. Ce simtim.... Cum e tara acum...Cam toti sunt dezamagiti dar speranta moare ultima si atata timp cat mai sunt oameni care ajuta necunoscuti eu zic ca nu e totul pierdut.
KITTY- imi pare rau pentru problemele tale de sanatate si sper sa se rezolve cat mai repede. sa te ajute Dumnezeu sa iei hotararea potrivita.
Imi pare rau pentru cei care lucreaza astazi. La noi in fata parcarea este goala de la ora 7 deci multi nu beneficiaza de ziua libera.Noi suntem cu totii acasa, am fi vrut sa mergem la parada dar vremea e prea urata. Am facut turnulete din cartile disney cu Maria, curatenie si acum sotul ne gateste ceva bun (imi miroase a ciuperci dar nu stiu ce face).
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
la multi ani pt ieri andreilor si andreiutelor! sa fiti sanatosi si voiosi! 
la multi ani romani!
kitty noi ne rugam pt tine si vom fi alaturi de tine indiferent ce decizie iei. la cum ma stiu pe mine, m-as duce si la al 3-lea doctor. 
si noi am vrut sa mergem la parada, dar vremea ne-a stricat planurile. vom sta in casa ... facem o prajitura si cam atat. si-asa ieri am stat la serviciu pana la 22.30! 
sa aveti o zi cat mai buna!