Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)
Raspunsuri - Pagina 5
tzuna spune:
Am revenit ca a trebuit sa trimit un mail urgent.
Deci excursia noastra in Delta a fost destul de ok, Maria s-a aratat cea mai incantata ca a mers cu barca, s-a jucat intr-o curte plina de pietricele, a vazut pelicani zburand f aproape de noi....
In rest suntem bine.... Burtica imi creste si se observa f bine asa ca l-am anuntat si pe seful meu vineri. Nu a fost prea incantat dar asta este.oricum nu are de ce sa faca atatea mofturi ca ma voi intoarce f repede la lucru (de voie de nevoie reiau cand bebe va avea aproape 4 luni). Am intrat pe un grup de mamici de la Odisee care vor naste in aceeasi perioada cu mine. Bineinteles ca nu tin pasul ca se scrie fff mult, asa cam cum faceam noi la inceput si in al doilea rand nu suntem tot timpul pe aceeasi lungime de unda legat de numarul de ecografii (sunt fete acolo care sunt fff speriate ca bebe nu e bine si fac ecografii din 2 in 2 saptamani. Mie mi se pare exagerat sincer.
Maria e o dulce, o adevarata domnisoar plina de enrgie dar destul de cumintica (daca trebuie), s-a purtat exemplar in Delta, a recuperat aseara acasa cand a topait pana nu a mai putut. Ne pregatim de Mosi.
Pana la urma de Mos Nicolae va primi de la noi un set de plastilina in care ea face dinti, carii, aparat dentar, se joaca de-a dentistul. Si-l doreste de mult timp si pana la urma i-l luam atunci. Dulciurile nu-i plac deloc deci nu s-ar bucura sa primeasca numai dulciuri. I-as fi luat ghete dar nu ma risc sa le iau fara sa i le probez. De la gradi vor primi dulciuri de Mos Nicolae si tot atunci mergem la o petrecere pentru copii organizata la firma sotului si tot o tona de dulciuri vor primi si acolo. dar aici e vb de dulciuri mai scumpe si le vom pastra si noi sa le dam cadou de sarbatori. In schimb de Mos Craciun noi nu-i mai luam nimic. Va primi cadoul de la gradi (inca nu se stie ce va fi), cadoul de la Mosul care va veni la Piatra-neamt si alte cadouase de la ai mei, de la bunici probabil, d ela nasi deci nu are sens sa-i mai luam si noi si prefer sa-i dau acum setul de plastilina. Si am mai discutat cu sotul sa schimbam ceva si anume sa vina Mos Nicolae acasa in noaptea de sambata spre duminica. Daca vine luni dimineata ce sanse mai avem sa iesim din casa la ora 7 cum trebuie sa facem de obicei? Asa duminica are toata ziua la dispozitie sa se joace cu ce primeste.
Laina spune:
MADY, te imbratisez cu tot suportul moral pe care ti-l pot oferi! Increde-te in Dumnezeu pentru putere si speranta si veti trece si peste momentele acestea chinuitoare!

tzuna spune:
Alte idei de cadouri Mos sub 10 lei. Eu am inceput sa caut cadouase pentru copiii familiei Neagu si suma dedicata lor este fff mica din pacate dar am vazut ca se poate cumpara cate ceva. asa ca vor primi cate o punga de pufuleti cu surprize si fetitele o papusica (pentru Ecaterina 7 ani si ceva si Paraschiva aproape 4 ani) am luat deja cate o sirena -6 lei/bucata. Arata f bine, si sunt rezistente ca i-am luat si Mariei una acum vreo 6 luni. Pentru baieti am vazut tancuri si masinute in jur de 7-8 lei, pentru cei mai mici (a an si ceva) gasesc eu niste jucarii de rontait sau niste cuburi mai mari.... Si ar mai fi baiatul mai mare caruia ii voi cauta o carte (anul trecut el a primit un joc de societate cu niste pirati). Deci in caz de forma majora se gasesc si cadouri mai ieftine. Si pana la urma ei sunt copii, si cred ca se vor bucura oricum.
ioanaradu spune:
buna!
in bucuresti ploua, toarna cu galeata si tuna si fulgera ca vara!!! 
mady nu stiu cum sa te imbarbatez nici eu!
te pupam si nu putem decat sa ne rugam sa suporte mai bine tratamentul. 
carmen vazusem o poza cu teodora la messenger dar in pozele mari este muuuult mai frumoasa si mai domnisoara.
abia astept sa o mai vad!!
noi am schimbat putin cadourile pt matei:
- de mos nicolae va primi ghete/cizme de iarna, caciula si manusi + ceva dulciurele. si noi ne-am gandit sa i le punem sambata spre duminica sau macar duminica dupamiza, cat doarme la pranz.
- de mos craciun va primi de la noi o mocheta pt camera lui, city life, cu masinute, cladiri, strazi, etc. pe care si-o doreste f mult + un set nou de masinute si poate gasesc si ceva omuleti ca sa se potriveasca in noul decor. de la mama va primi trenuletul de lemn de la ikea si plastilina. lego nu vom incepe deocamdata sa luam. poate de ziua lui.
sa aveti o zi buna!
Rebiana27 spune:
MADY
multa putere!!
CARMEN tare frumoasa e Teodora; noua tunsoare o prinde de minune.
Mami de doua minuni:
Luca si
Mara
gabi78 spune:
Mady
si
. Sa o ajute Dumnezeu pe mama ta sa aibe putere pentru a trece peste durere si suferinta.
Vazut si Teodora tunsulica. Oare cand ajung sa ii fac si eu codite Biancai?
Tzuna eu am descoperit un site (jocul.ro) unde sunt jucarii foarte ieftine. Am si sunat acolo si au depozit-magazin in Pipera .... mi-au explicat pe unde. Eu merg saptamana viiotare ca sa iau de acolo jucariile pentru mosul de la gradinita.
E o idee buna sa vina mos Nicolae duminica dimineata. Merci pentru pont!
Lui Tudor ii luam dulciuri si i-am luat un joc de fotbal d-ala cu manete, iar pentru Bianca cam nimic. Ii luam si ei niste pufuleti si sticksuri ca d-alea mananca.
De Mos Craciun am luat papusa Maria si pentru Tudor un circuit Cars. Sunt convinsa ca nu se va opri sotul si va mai lua si alte cadouri.
tzuna spune:
GABI-iti mutumesc pentru idee. Eu una nu ajung in Pipera ca nu mai am cand si e vb si de cadouri f ieftine si nici chiar acolo nu cred ca gasesc mare lucru (preturile de pe site sunt fara TVa si adaosul lor in caz ca nu iei en gros). Si azi cumparand practic 2 sirene mai am de luat pentru bebelusi (3 )si baietii mai mari(2 ) caci cu parere de rau anul asta voi rata fetele mai mari care au peste 17 ani de acum. Asta este. ma gandesc insa ca cei mici se vor bucura oricum si ei saracii nici nu primesc mare lucru.Probabil parintele din Piatra-Neamt ii va ajuta putin asa cum o face de fiecare data dar el e mai practic si le da mancare.
madybulancea spune:
Neatza...va multumesc la toate pentru incurajari!!!!
Razvi mi-a venit ieri de la gradi cu o idee ca vrea masina de formula 1,asa ca o sa o primeasca de la Mos Nicolae....el e tare nerabdator,aseara l-a apucat plansul ca el vrea sa vina mai repede...
O zi buna!
LA MULTI ANI DE SF ANDREI!SA FITI SANATOSI SI FERICITI SI IUBITI!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
gabi78 spune:
LA MULTI ANI! Andrei si Andrea! Sa fiti sanatosi si sa aveti multe bucurii!
La Tudor la gradinita este cerc pedagogic azi si nu merg copii. S-a trezit la 7 si cand s-a dat jos din pat taica-su a inceput sa planga pentru ca el nu mai vroia sa doarma .... el "vrea sa il duca tati la gradinita". Si dai si plangi ca nu se duce ...
. Nu credeam ca ajung sa o vad si pe asta!
O zi frumoasa si linistita va doresc!