Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)
Raspunsuri - Pagina 13
laura_oana spune:
buna fetele
cu speranta ca nu ne-ati uitat ( eu nu v-am uitat) ...sincer nu stiu cum sa incep....
nu mai stiu nimic de voi nici voi de noi...am avut o perioada lunga si grea cu ceva probleme personale si probleme cu Edi care din cauza doctorilor nostrii mi-au bagat groaza in inima si in suflet si am ajuns sa ii urasc din tot sufletul la fel cum ii urasc si in cazul fratelui meu. dar fiinca se apropie sarbatorile am zis sa fiu mai buna si sa caut undeva in adancul sufletului meu iertare pentru ei...sper sa gasesc acel adanc.![]()
am 2 zile de concediu si am ceva timp la dispozitie sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut si sa ma pregatesc si de serbarea de maine a lui Edi.
va pup si imi cer SCUZE ca dau asa buzna peste voi dupa atata amar de vreme.
Laina spune:
LAURICIUU....

Ce fain ca ai mai scriiis!!!
Spor la citit, si orice problema ai avea, stii ca te poti descarca la noi daca te ajuta cu ceva. Pup!
anaalina spune:
Lauraaaaaaa chiar ma intrebam ce mai e cu voi. Imi aduc aminte cum ne beam cafeaua in fiecare dimineata

magdutah spune:
Siuta felicitarile noastre pentru al doilea bb ! Sa creasca mare si sanatos Toma !
Se spune ca in primele luni bebelusii sunt aparati de viroze destul de bine. Si de abia intre 3 si 6 luni se pot imbolnavi, depinde de fiecare bebelus in parte.
Matei al meu tuseste lunar de cand l-am nascut pe Horia , mai rau e din noiembrie. Pana acum Horia nu a luat nimic si uite ieri a facut 4 lunisoare. Insa de acum mi se pare si mie ca incepe sa fie parca un pic mai sensibil, dar inca nu a tusit si nici febra nu a facut. Ma gandesc si eu insa sa il tin pe Matei acasa luna decembrie si ianuarie. Si asta pentru ca vreau sa am sarbatori fara tuse in casa si Horia sa reuseasca sa isi faca toate vaccinurile la timp. Medicul nostru de copii nu e de acord ... spune ca nu e nevoie si ca e bine daca se viruseaza de micuti ... 
Magda
Matei 9.04.2007
laura_oana spune:
Laina, Anaalina....multumesc pentru primire.

cafeaaa???!!!...abia daca mai apuc sa beau cafeaua dimineata...cel mai probabil o beau la servici si acolo pe fuga.pe Edi il vad dimineata cand il duc la gradi si seara cand vin acasa ne jucam si vb 1 sau 2 ore apoi merge la somn, mai nou lucram si sambata program prelungit si duminica
deci ajung franta acasa unde ma asteapta o groaza de treburi.cel mai mult sufar ca nu apuc sa stau foarte mult cu Edi si el abia ma asteapta sa intru pe usa.
e greu , dar asta e, in situatia de fata e bine ca am un job asa cum e el e bun.fug ca ma striga sa imi arate ca a terminat din nou puzzelul si e fericit.
e fan puzzle , lego si a ramas in continuare un mare devorator de carti cu povesti, animale ii plac cantecele si poeziile pe care le invata la gradi.![]()
va pup
mai revin ca vrea si tort cu crema de capsuni( iaurt)asa ca trebuie sa fac tort!
tzuna spune:
Suntem bine. Copiii tot virusati la gradi. Noi ne prezentam ok amandoua.
In seara asta am vb cu Marta care era ok, bebelina creste si papa numai laptic de la san. Victor e racit si pe tratament.
Alte noutati nu mai avem. In schimb am si eu o caruta de treaba si va las ca tb sa fug la calcat niste rufe. Pupici!
BiancaM spune:
Siuta, daca e sa-ti aduca fetita virusi, ti-i aduce si de afara sau de la cumparaturi. E greu cu bebe si cu copil langa racit, am trait-o pe pielea mea. Si Amalia nu mergea la gradi, mi-a adus-o de afara raceala. Si mi l-a imbolnavit si pe pitic...dar ce era sa fac. doar nu era sa o tin in casa pana crestea Andrei. Si acum fac schimb de muci si de altele. Parerea mea e sa o trimiti la gradi, si daca aduce virusi sa incerci sa o izolezi de bebe; sau invers.
Kitty, sper ca esti bine!
tzuna spune:
Mai asta cu virusii din gradinita e ceva serios. Da, poate aduce si de afara sau de la cumparaturi... nu cred ca-si va izola nimeni copilul dar intre a o scoate in parc si a o duce intr-o grupa cu 30 de copii din care jumatate au muci si tusesc , eventual mai au si febra....
Acum fiecare face cum crede si cum poate. In cazul meu va fi mai simplu caci bebe se naste la sf. lui mai si pana in octombrie cand reincep virozele va fi mai maricel si Maria va merge oricum la gradi ca asta e situatia.
Kitty spune:
Buna seara!
Am fost la doctor, m-a intors iarasi pe toate partile, am discutat, am pus totul cap la cap si am ajuns la o intelegere: sa stam pana in februarie sa mai vedem evolutia - asta in cazul in care nu ma simt rau din nou.
Am incredere in doctorul asta, a fost si Capca cu mine si l-a convins si pe el. Sper ca am luat hotararea buna.
Multumesc de incurajari si de grija.
Acum...parca poate sa vina Craciunul.
Siuta spune:
Kitty,
!
M-am decis cu gradi: o las si sapt viitoare ca sunt serbarile iar in ianuarie cred ca sta acasa .Din februarie, mai vedem .Acum trebuie sa-i caut pantofiori albi, coronita... ma termina serbarile astea, dar na, o fata are mama
.
Eu am niste dureri de cap ingrozitoare din cauza anesteziei .Aveti vreo idee cum si cand trec ??
va 
Andreea, mamica de Anastasia si bb2