Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
pisikuta spune:
SIUTA, felicitari, sa fie sanatos si cu noroc in viata! refacere grabnica, tie!
mady, draga mea, cum te as putea ajuta eu decat cu o mangaiere virtuala?
kitty, mi ai incarcat sufletul, si tu, cu mult amar. eu inca mai cred ca e ceva hormonal care se poate controla. ca nu mi te pot imagina pe tine bolnava. unde si stiu cat se sprijina pe tine toti ai tai... sa fie mosul asta darnic si sa ti dea sanatate din sacul lui cu daruri...
eu am avut o spatamana tare grea.
de lunea trecuta, nana racita, tuse la greu. am tinut o fara antibiotic si am fost multumita, macar cu atat. de ieri a reinceput gradinita.
tata a facut iar o sincopa. a patra din vara asta. investigarile din cta n au dus, iarasi, la nicio concluzie clara. a stat iar internat sapt. trecuta, de sambata l am mutat la floreasca, in bucuresti. nici acolo n a iesit nimic concret. cel mai rau este ca s a lovit, de fiecare data, foarte rau la cap. acum s a intamplat pe balcon, si n cadere s a izbit efectiv de parapetul de beton al terasei. sintem disperati ptr ca nu poate fi tinuta sub control, nici nu stie cum se intampla sa si piarda cunostinta.
duminica mi am ingropat prietena din scoala generala. cancer la pancreas. a ramas in urma un baietel cu un an mai mare ca ai nostri. atat s a chinuit sa aiba un copil si ea..nu pot sa inteleg si accept de ce trebuia sa dispara. si in chinurile unei boli atat de nemiloase.
relatia mea cu divinitatea e atat de compromisa. oricum n am avut niciodata o intimitate cu asta. nu aprofundez, ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, stiu cata convingere aveti.
o saptamana usoara!
tzuna spune:
PISIKUTA- imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea si sper sa ti se rezolve toate problemele cat mai repede. Cat despre relatia fiecaruia cu divinitatea.... cine suntem noi sa judecam pe ceilalti. Fiecare simte ce simte si in momente fff dificile nu sunt rare cazurile in care oamenii se indeparteaza temporar de Dumnezeu. Eu iti urez multa liniste sufleteasca si sanatate si tie si celor din jurul tau.
elpower spune:
'Neatza! Poftiti la o
si o vorba.
Pisik
si
.
Thea e din ce in ce mai mucioasa, tati se plange de dureri in gat, asa ca nu cred sa scape saptamana asta fara ceva. Mi-ar parea rau, totusi sa piarda Mosul de la gradi.
Pupici multi!
Kitty spune:
Buna dimineata.
Delia....
(nu prea am cuvinte la mine)
Din afara se vede asa: am fost la concert de jazz, fac curatenie, fac ornamente de Craciun cu copiii mei si ai altora
, dans, baschet, cumparat cadouri.
Dinauntru - nu vreti sa stiti...sper sa fie mai bine maine dupa ce vin de la doctor....sau cel putin mai clar, starea asta ma epuizeaza.
Sanatate la toata lumea!
stefimic spune:
salutare si de la noi,
FELICITARI SIUTA! sa creasca mare si sanatos bebe mic.
KITTY
sunt alaturi de tine si ma rog sa fie totul bine, la fel ca si fetele simt ca tu nu ai cum sa ai ceva, nu ar fi corect. multa sanatate.
PISIKUTA
, sper sa treaca problemele cat mai repede, sanatate multa tatalui tau si NOREI.
MADY 
iti doresc sa ai parte de o perioada mai buna si mai linistita si sanatate multa mamei tale.
noi suntem virusati toti, deja am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca la noi nu poate sa fie bine decat cateva zile si apoi sa o luam de la capat, dar asta este pana vor creste mai este.
abia astept sarbatorile in 4 pentru prima data, acum voi avea un spiridus si o mica printesa.
nu credeam niciodata ca ma voi bucura atat de mult sa am si fetita, dar cred ca DUMNEZEU stie cel mai bine ce ne lipseste, acum pot spune ca sunt intr-adevar implinita.
sa fiti sanatoase si puiutii mici la fel, si sa aveti clipe placute in familii de sarbatori.
va pup.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Siuta spune:
Va multumesc frumos de urari fetelor
!
A venit Mos Niculae si la noi cu un bebe
si cu dulciuri pentru Anastasia.
Suntem ok numai ca azi m-a cam pleostit doctorita care a venit sa-l vada pe Toma si mi-a sugerat sa nu o mai las pe Anastasia la gradi in ianuarie si februarie .Chiar nu m-am gandit la asta
.
Va pupacesc pe toti cu mic cu mare
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
rein spune:
Siuta, bine ai venit! cum te simti? cum ai nascut? adu-ne aminte cum e.
Nu stiu daca ai mai zis cum il cheama pe bebe, eu acum am vazut ca e Toma. Frumos nume, sa fie sanatos si fratior bun Anastasiei.
tzuna spune:
SIUTA- pediatra are dreptate in sensul ca exista riscul ca Anastasia sa se viruseze de la gradi si va lua si cel mic din plin. Acum insa tu stii cel mai bine. Dc a rezistat pana acum si nu a cules mare lucru cred ca poti risca sa o lasi si in februarie. In ianuarie insa o poti tine acasa ca oricum sunt sarbatorile, pana reincep activitatile.... Numai bine tatonezi si tu terenul si vezi cati copii virusati vin la gradi. La Maria de ex acum ca sunt pregatirile pentru serbari vin toti copiii la gradi virusati sau nu, cu mucii pana la barba si tuse productiva. Chiar ma gandesc serios dc sa o mai duc maine sau nu ca marti e serbarea si mi-e sa nu o ratam chiar acum din cauza unei viroze. Ea e ok, e sanatoasa , a avut nasul infundat si i-a trecut de la sine data asta (cu apa si sare de mare pusa pe calorifer).
0