Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ce frumoooos! cadou de Mos Nicolae un bebelush! Siuta sa-ti traiasca si sa va bucurati cu totii de sarbatori! ah, iar am ratat niste majorete. deci, retroactiv:

Rox, mi-e dor si mie de zapada, sper sa ninga si pe aici. daca nu, il deportam pe Petrisor pe acolo dupa revelion, sa se bucure si el de omat.

A ajuns si la noi Mosul dupa amiaza, dulciurile asteapta cuminti in ghetute sa se trezeasca Petru (Calin e tot la mama) si am vazut ca a adus si o nuielusa. Petru a fost dimineata la teatru cu tati asa ca e obosit rau, ca a cantat colinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Da da Roxi .... mosul o ia de la vale catre munte. S-a oprit si pe la noi. Sigur maine dimineata e la voi.
Tudor nu a dormit dupa-amiaza de dragul jocurilor. Am fost la cumparaturi si le-am aranjat in asa fel incat la intoarcere sa gaseasca darurile. A fost foarte incantat. De fapt incaa este

Siuta felicitari! Bine ai adus pe lume un puisor nascut in ajund de mare sarbatoare! Refacere usoara si bebe sanatos si cu mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna seara....FELICITARI SIUTA!!!

si la noi a venit mosul in seara asta...de la noi razvi a primit o masinuta de formula 1,de la matusa si unchi 2 mainute mici, de la nasii botosei cu fulger mc'queen,iar maine de la bunici va primi un lego cu pirati si binenteles nelipsitele dulciuri!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE NICOLAE IAR CELORLATI GHETUTE PLINE CU SURPRIZE!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Felicitari Siuta!! Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos, mancacios si dormicios!!

A venit si la noi Mosu, doar cu dulciuri si fructe.

Eu sunt asa..si asa. Azinoapte era sa ajung iarasi la urgenta, de durere...Astept sa ajung din nou la doctor, saptamana care vine, sa ma hotarasc pana la urma ce fac.

Mady.... , fii tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Sa fie intr-un ceas bun, Siuta! Sa va traiasca odorasul si sa te refaci repede!

La multi ani de Sfantul Nicolae tuturor celor ce-i poarta numele!

Multa sanatate, Kitty!

Multa putere, Mady!

A venit si la Thea Mos Nicolae ieri pentru ca oricum veneau bunicii cu daruri asa ca nu mai puteam astepta pana azi de dimineata.
A rezistat eroic o saptaman la gradi, numai ca am luat-o la ora unu, daca tot nu doarme deloc. Macar sa nu se mai chinuie nici ea nici doamnele cu ea.
Evident ca au inceput mucisorii de vineri si sigur nu rezista pana la serbare, care e pe 16 decembrie. Au cerut doar 15 lei pentru costumas si alte cheltuieli, costumas ce va fi o pelerina rosie cu gluga, cred, croita de ele si tivita de noi. Darul Mosului il cumpara fiecare pt copilul din dotare, dar sa nu fie mai mare cutia decat una de pantofi. Cica, oricum, nu le desfac acolo. Nu mi se pare ok, dar asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...ela la noi e mai rau,nu ne lasa sa aducem cadouri copiilor,le pregatesc ele niste pungute cu dulce si fructe,au niste sponsorizari ...nici nu vreau sa imi inchipui ce dezamagit va fi razvi ca nu ii aduce mosul ce isi doreste....noi dam 50 de lei pt doamne si atat!
Azi au serbare...Balul Bobocilor...serbarea de craciun va fi pe 16,dar la noi nu ne-a dat poezii pt acasa si nici sa ii costumam...

O zi frumoasa!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Da, si noi dam 30 lei pentru doamne. Nici noua nu ne-au dat poeziile acasa. Au zis ca inca mai lucreaza la program pt ca tot mai vin copii care n-au rol sau mai dispar cei cu roluri. Probabil ca nu va fi cine stie ce serbare. E prima data si, probabil, cand vor vedea parintii acolo, numai de poezii n-o sa le arda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata, scuzati ca dau buzna.

sunt mamica unui baietel de 6 luni si caut bona, pentru ca in 3 luni ar trebui sa ma intorc la serviciu.

poate e printre voi, o mamica care isi duce copilul la gradinita si a fost multumita de bona pe care a avut-o pana acum.

va rog mult sa imi trimiteti PM daca aveti vreo recomandare de o femeie calma, atenta cu copiii, care sa nu le faca nici un rau.

va multumesc din suflet.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

LA multi ani tuturor sarbatoritilor de Sf. Neculai !!!

Felicitari Siuta, refacere rapida si un bebelus linistit si sanatos !!!

A venit si la noi Mos Neculai. Aseara s-au spalat de zor toate ghetele din casa! La noi Mosul aduce carti si dulciuri ... jucariile raman sa le aduca Mos Craciun.

Matei a mancat dimineata un ou de ciocolata de la Mosul si restul m-a rugat sa nu i le ascud . Cand am ajuns la gradinita surpriza mare si acolo venise cu dulciuri si un mar Mosul. L-am intrebat daca vrea sa manace si a spus ca nu, ca el a mancat acasa si nu vrea acum, asa ca se i le duc acasa pe toate! Sper ca ceilalti copii sa nu vrea sa manance pe acolo si sa inceapa a plange el ca i le-am luat acasa!

Horia e binisor. Parca haraie un pic, dar am inceput a-i pune lapte in nasuc , speram sa nu se agraveze ... Cu alte cuvinte trebuie sa am grija de acum de el cand e Matei racit, ca vad ca de acum se prind si la el virusii

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

De ce lapte in nasuc??e asta vreun leac pt bebelusii mici? Eu i-am pus lu Mihai doar ser si aspirat cat mai des

Mergi la inceput