Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanaradu spune:
buna ziua! 
ce faceti fetele?
e asa de urat si frig si ploua. nu ne-am hotarat sa iesim din casa, asa ca ne facem de lucru pe aici.
cred ca dupamiaza vine mos nicolae. ![]()
sa aveti o zi cat mai linistita!
anaalina spune:
Buna dimineata

Noi cam asta facem NOPTI ALBE !!!! Mihai a stat treaz doua nopti la rand , s-a culcat pe la 5 cu crize de burtica.
La Catalina tusea productiva care o avea s-a transformat in tuse seaca 
, imi vine sa o iau razna . Nu vrea sa manace nimic , am pacalit-o cu 2 snitele mancare ei preferata si in rest apa , paie si bataie.
Ioana ... daca vine mos Nicolae la voi sa-l trimiteti si la noi . Eu vreau de la mos o noapte intreaga de somn , sau barem 3 ore adunate .
Tzuna ...cum poti sa mancesti atat?? Eu eram varza dupa 5 ore la scoala
gabi78 spune:
Salutare salutare!
Am avut saptamana asta examneul de sustinere pentru referatul 3 de la teza. bine ca am scapat! Mai am 2 ani la dispozitie pentru teza .... ![]()
Ai mei cupii sunt nevirusati, fomisti si galagiosi, dar multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi in primul rand!
Serbarea lui Tudor este pe 14 decembrie.
De Mos Nicolae la gradinita le-am luat o punga de pufuleti cu surprize, un ou kinder, o punga mica de croisante 7days si o cutie de suc. Impreuna cu pungaa de cadou au facut 10 lei asa cum aveau "bugetul".
Alex s-a mutat intr-o clinica de recuperare tot in Viena. Incepe sa dea semne ca ar vrea sa inghita .. inca e hranit prin tub. Va veni un medic logoped care sa se ocupe sa il invete sa inghita din nou cu biberonul si apoi cu lingurita. Deschide ochii dar nu focalizeaza .... in fine ... oboseste foarte repede dupa fizioterapie si doarme muuult.
Mady iti doresc din inima sa ai putere sa treci prin toate. Poate gasesti sa il duci pe Razvi la niste prieteni de familie cateva ore decat sa il duci la socri. Nu stiu ce poti sa faci. Te inteleg foarte bine.
Kitty trebuie sa "fii barbata". Totul se va termina cu bine. O decizie corecta cred ca doar tu poti lua. Ai incredere in tine si gandeste pozitiv.
Va pup si va doresc sa aveti un mos Nicolae bogat.
tzuna spune:
Ce zi oribila.... ca vreme ma refer ca pana la urma ne-am descurcat noi pe aici. Dimineata a venit bona cu copiii in vizita si am facut pateuri cu branza. La pranz eu am facut mancare (piept de pui cu ciuperci la cuptor si smantana; pastai cu carnaciori si usturoi pentru sot; ciorba de rosii cu piept de pui pentru mine si Maria si salam de biscuiti). La salamul de biscuiti am avut un ajutor de nadejde - Maria(ca tocmai se trezise) care a cantarit, a amestecat, a rupt biscuiti... pacat ca nu vrea si sa manance bunatatea care a iesit.
ANAALINA- joia si vinerea sunt zilele cele mai grele pentru mine (8.30-16.30) ca in rest nu am chiar atatea ore (incep la 8 si termin la 13.30) dar chiar si asa pana o recuperez pe Maria de la gradi, pana luam metroul (pe care ca un facut il pierdem de fiecare data fix cand ajungem in statie), pana ajungem acasa.... se face cel putin ora 15 in prima parte a saptamanii si cat mai da Domnul joi si vineri. Dar vineri acum am avut si o mica fereastra dimineata si am baut o cafea la Andra deci nu sunt chiar de plans. In schimb imi fac grijidin ce in ce mai mari pentru sot ca lucreaza fffff mult. Stiu ca e doar o perioada, ca dupa sarbatori reintra in normal dar chiar si asa...
GABI- ma bucur ca te lauzi cu copii f sanatosi. Eu si Maria avem nasurile infundate si pe mine ma doare si gatul deci nu e de bine.
Alex mai poate sta acolo? Cum se descurca parintii?Are sanse reale de vindecare? Ma bucur pentru el macar ca e puternic si a trecut deja cateva hopuri. Cine stie.... se intampla si minuni.
gabi78 spune:
Tzuna imi cer scuze dar nu pot sa fac publice multe detalii.
Da, poate sa mai stea acolo. De fapt acum are un program de recuperare de 4 saptamani in aceasta clinica si apoi desi li s-a spus ca pot continua in tara, parintii au refuzat.
tzuna spune:
GABI- eu ma bucur pentru fiecare progres al micutului. Nici nu vreau sa-mi spui ce nu poti.... ma gandeam numai la saracii parinti cat de greu trebuie sa le fie si dpdv emotional si financiar. Acum dc Alex se recupereaza nu va mai conta nimic din aceasta perioada grea pt ei. Noi ii tinem pumnii si ne rugam pentru el sa fie bine.
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
si noi am stat ieri in casa. am gatit, am prajiturit si am lenevit. aseara a venit si mosul
. i-a adus lui matei ghete si un set de masinute, plus dulciurile de rigoare.
azi sortam jucarii si ne ducem sa-l vedem pe mos craciun la liberty mall. si-a deschis atelier acolo. ![]()
serbarea la gradi este pe 10 decembrie si contributia noastra este de 12 lei. 10 lei pt cadoul de mos craciun si 2 lei pt prestatia mosului. se pare ca mare parte va fi suportata de gradinita.
sa aveti o zi buna!
tzuna spune:
Buna dimineata!
Si pe noi ne-a vizitat Mosul azi noapte si prin urmare Maria se joaca si acum cu setul de dentist. E f incantata de freza ca merge cu baterii, bazaie si face gauri in dinti. Am reusit sa ajungem si pe la biserica si la cumparaturi (aproape am terminat cu cadourile pt Mos Craciun- mai asteptam salariul pentru cadourile mai sensibile).
Acum 5 minute am vb cu Siuta si era f bine. Foarte, foarte bine as spune mai ales ca a nascut acum dimineata pe la 11 si era bucuroasa, avea chef de vorba....
Va doresc o zi buna tuturor!
roxanici spune:
eee, felicitari proaspata mamica!!!! si bebelus mancacios si snatos!!!
la noi n-a venit mosul, suntem mai traditionalisiti si il asteptam la timpul lui.
rares a fost afara la zapada; s=a distrat de minune si a venit acasa fleasca de sus pana jos
ioanaradu spune:
roxana, pai ca sa ajunga la voi la timp, a trebuit sa treaca intai pe la noi. ![]()
acum eu nu ma vedeam maine dimineata la 6.30 tragand de matei sa lase masinutele de la mos si sa mearga la gradi.
felicitari siuta! sa cresteti mari!