Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)
Raspunsuri - Pagina 9
madybulancea spune:
Ioana,ai dreptate,in mare parte..au 60 de ani,dar sunt cadre didactice,soacra-mea invatoare si socru profesor,asa ca am pretentii...de-asta le cer,dar ei nimic si nimic,oricum am inceput sa nu mai zic nimic,sunt prea obosita....ITI MULTUMESC MULT CA INCERCI SA MA AJUTI!!!
LAINA ei comentau inainte sa il duc la gradi,cand l-am inscris,mamaaa ce teorie imi mai tineau,acum cand au vazut ca lui razvi ii place,ca nu a plans nici macar o data,nu au mai zis nimic...
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Laina spune:
No, atuncea ce sa mai zici?....chiar ca sa zici ca ei si sa faci ca tine, cu explicatiile de rigoare date lui Razvan. Tie, multa putere, si te poti descarca aici oricand simti nevoia. Daca e sa aveti vreun drum prin Gl, ma poti suna sa ne intalnim. pup!
KITTY, tu cum mai esti?
tzuna spune:
BUNA!
Doamne ce bine e sa mananci.... de cand sunt insarcinata mi-e o foame de mor. Am ajuns ca la scoala sa dau bani ca cei mici si sa- mi iau si eu portie ca ei de la firma de catering. mancarea e f buna. Azi avem ciorba de perisoare de pui si piept d epui la gratar cu piure. O bunatate. M-am refugiat la ultimul calculator (am doar 4 copii acum la curs pe care-i pregatesc pentru concurs- restul sunt la teatru)si mananc. Lor le-am dat de lucru si niste biscuiti ca sa-i tina ocupati. Ce face foamea din om....
IOANA- iti prind bine delegatiile. Imi plac sfaturile tale asa f la obiect.
MADY- si ce dc au fost cadre didactice? Cand e vb de nepoti nu se aplica. Soacra mea a fost asistenta la maternitate si nu o baga in seama pe Maria mai deloc .
rein spune:
Mananca Tzuna ca sa mai 'cresti' si tu ca tare esti micuta si ai multe de dus.
Mady, asa fac si eu cu Petru, cum zice Ioana: la matusi face ca acolo, acasa avem alte reguli. Nici nu se discuta. Dooamne ma gandesc cum era sa ii las cu vreo bona de 70 de ani 10 ore pe zi, cu ce imi veneau copiii mei? Cred ca imi terminam ficatii de compromisurile ce trebuia sa le fac.
Gabi, ce face A?
Cand faceti bradutul?
rein spune:
Intr-o zi Petrisor fredona 'sorcova vesela' si am inceput si eu cu el. A fost tare descumpanit ca eu o stiu. Seara ii zice lui taica-su ce cantecel cu sorcova stie el. si taxu a inceput sa cante si el. Apoi la telefon o suna pe mama sa-i spuna surpriza: stie un cantecel cu 'tare ca piatra, iute ca sageata'. Dezamagiiire, mama canta si ea la telefon cu el! A fost foarte suparat ca uite dom'le nu-i nik nou pe pamant sa ne spuna si el.
Si a inceput apoi cu 'mos Craciun cu plete galbene'... da-i repetitii sa-i scot galbene din cap sa zica 'dalbe'.
Acu suntem la cantecelul 'are u sleeping, brother John etc.' pe care chiar il zice corect cap coada. Nu stiu cum fac la engleza ca imi vine cu o pronuntie corecta de ma mira si pe mine. Clar e mai eficient sa invete limbi straine de mici.
magdutah spune:
buna tuturor! si sanatate multa bolnaviorilor !
Noi suntem bine. Matei merge pe sarite la gradinita, Horia creste frumos, doarme si mananca bine! Ne descurcam destul de bine singurei si asta pentru ca am avut norocul sa am un baietel "somnoros"
.
De acum face si Horia 4 lunisoare, colici nu am avut, gelozie din partea lui Matei nu exista ... si asta pentru ca Horia e atat de linistit incat o poate avea pe mama lui la joaca si somn de cate ori vrea. De aceea el inca merge la gradinita pana la ora 12, dupa care il aduc acasa , il mai las un pic sa se joace cat il hranesc eu pe Horia. Dupa care il las pe Horia in patut si ma duc sa il adorm pe Matei. Seara e la fel de simplu, il hranesc pe Horia il pupacesc de noapte buna si ma duc la Matei sa il pregatesc de culcare. Adica daca inainte de a naste Matei adormea singur, dupa ce am nascut trebuie iar sa stau cu el pana adoarme ... si asta pentru ca am nascut tot prin cezariana si am stat o saptamana in spital, de aceea lui Matei ii este frica sa nu plec iar de acasa noaptea cand el doarme!
In rest ne luptam si noi cu virozele, parca e mai bine ca anul trecut ... desi tot le ia destul de des. Nu prea rezista mai mult de o saptamana la gradinita fara sa inceapa a tusi. Dar parca ii trec tusele mai usor. Insa avandu-l acum si pe Horia, cum incepe a tusi il tin acasa cateva zile sau chiar o saptamana. Asteptam sa treaca si iarna asta si o sa vedem la anul de acum cum o sa fie.
Cam atat de la noi! Pupam toti bondarei si albinutele!
Si trebuie sa ne intelegeti de ce nu intram asa des ... e greu cu 2 copii si fara bunici aproape, dar nu imposibil !!! 

Magda
Matei 9.04.2007
rein spune:
Am vazut la tv cum ca la americani au loc curse anuale de Mosi Craciuni. Si arata o multime de mosi care alergau. Iar eu, ca sa dau farmec povestii zic 'uite mami, Mosul si-a trimis ajutoarele prin lume sa stranga scrisorile copiilor'. el zice imediat: 'Asa zice la televizor? vezi mami ca au glumit, astia sunt oameni adevarati imbracati in haine de Mos.'
Ieri chiar i-a scris o scrisoare din partea lui si una din partea lui Calin pentru Mos. Anul trecut am jucat o faza cu postasul, cand a venit i-am dat o foaie si a zis ca daaaa, o duce el la mos. Sa vedem daca il mai prind si anul asta pe postas.
Oricum pentru el a scris toate literele pe care le stie, inclusiv un M ca vrea o masinuta si a desenat o racheta cu vreo 5 telecomenzi.
Si pentru Calin a desenat un trenulet cu vagoane pe toata pagina.
Iar eu indosariez scrisorile, deja suntem la a doua.
rein spune:
Magduta, ce bine ca Horia e cumintel, cel mare simte mai putin ca te 'imparti' cand iti poti permite sa stai si cu el la fel de mult. Asa a fost si la noi la inceput, apoi a invatat si cel mic sa-si ceara drepturile
.
ioanaradu spune:
vedeti ce fac 2400 km dintr-un om?
deci bagati delegatii cat mai multe si mai lungi.
eu vreau sa ninga!!! ma aude cineva acolo sus?
tzuna spune:
MAGDUTAH- bine ai revenit. Ma bucur pentru voi ca sunteti sanatosi si bine cu totii si mai ales ca va descurcati atat de bine. Voi avea oare bafta ta sa am un bebe mic somnoros? sper ca bunici ioc si noi.
Eu sunt acasa.... dupa o zi istovitoare. Am plecat la 7 si m-am intors la 19.30 cu gaza cu tot. Cred ca mai sunt mamici cu program de asta dar ce ma deprima pe mine e ca atunci cand ies pe usa e intuneric si cand revin la fel. Parca se comprima ziua. Si mai ales ca la intoarcere ma asteptau vasele de dimineata de spalat, niste rufe spalate de intins.... O fericire nu alta.
Pupici tuturor! Cred ca ma bag la somn. Sotul nu a ajuns inca si a plecat la lucru o data cu mine deci rusine mie ca ma plang.