Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
ailed_dota spune:
persi, dar l-ai luat si tu dupa masa..?, ca e naspa rau...
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu
persi spune:
nu am luat decat 2 pastile dintre care pe ultima am vomat-o.
da le-am luat dupa masa
+21
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish roxy fetelor, voi stiti de ce se prescrie magne b6 in sarcina? am o prietena care a fost la doctor la control si el i a prescris sa ia...oare e ok? si daca da, pt ce? s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat |
eu stiu ca e pt sustinerea sarcinii in primul trimestru..cel putin asa ia fost recomandat unei prietene, care pierduse o sarcina la 3 luni..
mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui persi strumphita,roxy s va multumesc pt atentie o sa incerc sa ma bag in discutii desi vad ca nimeni nu a mai patit ca mine. la ultimele secretii recoltate mi-a aparut un 'balaur' mic si anume un streptococ de grupa b. dr. mi-a dat antibioic,dar problema e ca nu-l prea tolerez din cate vad(m-am nenorocit la stomac)si asa ca dupa doua pastile am si intrerupt tratamentul. acum nu mai stiu cum sa-mi mai calmez stomacul...si tot asa... +21 |
persi, eu am avut problema asta la prima sarcina..insa inainte de a-mi da antibiotic dr m-a pus sa repet analiza si ce sa vezi..surpriza..3 laboratoare si 3 porcarii diferite primul cu streptococ b, al doilea cu un alt tip..si al treilea nimic..pana la urma n-am luat nimic si am repetat analiza inainte de nastere, pe la 34 de saptamanai parca si a iesit ok, fara nici un balaur din cate stiu eu, probleme sunt la nastere naturala din cauza lui..probabil de aceea dr pana la urma nu mi-a dat nimic si m-a pus sa le repet in trim III..
cand mai iei antibiotic ia si biotics ca protejeaza stomacul
mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu
strumphitza spune:
Am revenit si eu dar nu stau mult ca deja e amiaza si tre sa ies pe afara la ceva shopping de mancare si plimbarica mea, cred ca s-a mai incalzit, dar vad ca e tot ceva bruma pe iarba din gradina...bbrr nu cred ca-s mai mult de 1-2 grade
Ailed, cum stai cu cantaru` ? Tot la vale merje`? Vad ca a meu a luat-o un pic la deal in dimineata asta , dar sunt si umflatica, iar retin apa , tre sa mai tai din sare iar Cat despre romane , sa te tii cand oi scrie eu povestea nasterii
persi , nu am idee ce as putea sa iti spun ca nu am trecut prin asa ceva , sper la tine sa se rezolve repede si usor , suna si intreaba medicul, trebuie sa ii stresezi mereu pe astia pana vin cu o solutie viabila
Bulina, eu nu stiu ca sa iti spun ca nu am colostru inca si nici alt bebe de la care sa am experienta
Andreea, sa faci pozici la noua coafura sa vedem si noi mamica frumoasa Unghiile rosii ti le faci ?
djlaura, felicitari pentru mica gimnasta a mea e lazy iar ca nu mai da nici un semn, doar 2 -3 kickuri dimineata si vreo 2 seara si in rest nani nani cred
Simonel, hai mami la un papricas si un pic de shopping la Londra!! Ce mi-e dor de iesit la o plimbare cu fetele, eu aici nu am pe nimeni as iesi si eu la shopping ca fetele ,as mai schimba pareri, una alta.. o cafea, un cappucino, un lunch ceva... dar eu ? eu nu am pe nimeni aici si mi s-a facut un dor nebun de familia mea din ro si de mama si surori si nepotele .. plus ca vine Craciunul si acest sentiment parca se adanceste, din ce in ce mai tare ma gandesc la tot ceea ce a insemnat Craciun pentru mine in ro ... hai ca nu mai spun nimic, ca ma gandesc mai tare si cad in butoi si nu vreau
happiness, cum sunteti ? Andrei e inca cu febra? Sper ca ati scapat si de bubite si de febra si tu nu ai prins nimic de la el
Lalely, sa vezi tu ce bebe activ o sa ai cand stai acasa relaxata, sa te tii cum o sa simti shuturile
yasmi, cuma fost somnicul de pranz ? ?sau azi te-ai intalnit cu nenea ala de la clinica privata ?
Plec sa ma schimb sa ies afara, sigur imi trebuie maleta si pluover si fular gros la gat...
_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
strumf azi nu am avut chef de vb....
copiloi asa scurt???
persi bine ai revenit!
simo, alina.n felictari pt mentinere!!!!
anaxena
millie bafta la oras! cand ai, saptamana asta??
dorinuta eu nu inteleg, daca nu sunt importante IR-urile pana in trim 3 de sarcina de ce unii dr streseaza mamicile??
diana2011 bine ai venit printre noi!! sarcina usoara in continuare!
cris ma bucur ca te-ai linistit!
iony asteptam sa ai net nelimitat sa stai mai mult la taclale cu noi. eu ma gandeam ca poate est suparata de intri asa putin si gata.
simo ma bucur ca matei este mai bine.
roxy
ailed felicitari pt intrarea in luna a 6-a!! si felicitiri pt mentinerea cu kg. ai grija sa nu scazi prea tare ca nici asta nu e normal!
miki cam scumpa la vedere azi...
laura[b] ce nume ii puneti la prntesa??
[b]bulina in timpul alaptari am patit sa fie cu sange la san, dar din cauza ranii de la suprafata, nu din interior. nu stiu ce sa iti spun. la mine este colostru, galbui.
ia sa imi termin si eu pranzul...
mami x2 , de fetita cu codite si s 27
Donna_Ly spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
eu stiu ca e pt sustinerea sarcinii in primul trimestru..cel putin asa ia fost recomandat unei prietene, care pierduse o sarcina la 3 luni.. mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu |
Buna,
Iata ce scrie in prospectul de la magne B6; in nici un caz nu trebuie prietena ta sa se ingrijoreze:
Un deficit de magneziu poate sa apara atunci cand alimentatia este dezechilibrata, de exemplu in cazul unor regimuri alimentare foarte restrictive, sau in anumite situatii, cum ar fi: efort sportiv intens, sarcina, crestere, stres, tratamentul cu anumite medicamente diuretice. Deficitul de magneziu are drept consecinta o crestere a excitabilitatii celulelor nervoase si musculare, ceea ce conduce la manifestari neplacute, cum sunt: crampe musculare, nervozitate, dificultati de adormire, stari de oboseala tranzitorii.Asocierea mai multora dintre aceste manifestari evoca un deficit de magneziu. Din acest motiv, un medicament continand magneziu v-a fost prescris de catre medicul dvs. sau v-a fost recomandat de catre farmacistul dvs.
ina.click spune:
E normal sa nu simt inca lovituri / miscari puternice?
Simt miscari constante dar usoare.
Parca erau mai puternice mai demult....
In plus, e ok sa se contracte burta aproape zilnic? Nu sunt dureroase, se strange doar si se face tare ca piatra cateva secunde apoi se relaxeaza.
24 +