Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s simona ma bucur ca matei este mai bine. saracutii de ei, ce chinuiti mai sunt cand au tuse sau sunt raciti. nu-mi fac griji, dar ma gandeasc asa si cu analizele astea...cate chestii apar..... avem incredere ca va fi bine pana la capat. S-a intamplat minunea mult asteptata26+ |
Cu siguranta va fi bine pana la capat!!!
Strumpfi, ce mesaj complet! Felicitari, de mult nu am mai apucat si eu sa compun asa un mesaj. Papricasintotdeauna mi-a placut..mmm ce bun e!
Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui djlaura01 buna burtici acum am venit si eu de la eco bebe este bine cica tot fata a ramas,doar ca nu sta cuminte la masuratori trebuia sa mai masoare ceva si nu a putut ca e tot o gimnastica pe ea........ca sa nu va mai zic ca si casca ca un om mare si sper ca sunteti bine _ 22 saptamani minunea data de dumnezeu Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu? |
Felicitari ! Ma bucur ca bebe este bine! Eu asta nu inteleg cu a ramas tot fata. Voi mai aveti dubii ca s-ar putea schimba ceva??? Eu una nu cred asa ceva, cred doar ca dr nu a fost atent atunci , cand a spus sexul, mai ales la 16-18 sapt.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei
bulina_mica spune:
Va rog fetele raspundeti-mi urgent!
A avut cineva probleme de genul: dupa ce am strans sa vaad ce colostru mai am (de vreo 2 luni am asa ceva), mi-a aparut si o secretie mai rosiatica sangerie pe unul din canale. Am fost si la medic la eco mamar si nu s-a vazut nimic. Sunt cam disperata. A avut vreuna din voi asa ceva, sau la sarcinile anterioare in timpul alaptarii?
Gravidutza fericita 25+ cu
mandreeac spune:
Bulina eu una nu stiu sa iti raspund, imi pare rau.
Roxy si eu mai am probleme cu pulsul, dar maine totul va fi elucidat! Sper sa fie totul bine. Doamne, parca sunt nebuna, asa emotii am. MA duc sa citesc putin si apoi incep operatiunea infrumusetarea. Ma epilez, deseara ma si vopsesc, ca maine trebuie sa ne prezentam corespunzator.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei
simonacip spune:
SdCRish, Dj Laura, felicitari pt eco!!
Bulina-mica, in timpul alaptarii la inceput cind sunt ragade se mai poate intimpla sa gasesti singe pe san, dar de la rani efectiv...acum nu stiu ce sa-ti spun, eu n-am patit...Dr ce a spus_
Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ailed_dota spune:
roxy,
strumphy, eu credca daca aduni tot ce ai scris tu aici in odisee, faci un bestseller clasa I. il poti intitula sophy in burtica, fara gluma eu chiar ma gandeam ca ai putea sa te apuci de scris...profi, eu chiar cred ca ai talent, captezi atentia esti amuzanta , dar pui si punctul pe i, atingi punctele sensibile cu umor,
mandeeac, sa sti ca eu sunt pro toleranta de glucoza in sarcina, eu ma gandesc ca poate daca-mi faceau asta la ingeras poate nu murea.... si du-te la control, ca e mai bine...si eu am insuficienta mitrala usoara (cica se face de la infectii repetate in copilarie..)
pup burtici
simo, sanatate la copii, happy, hai cu vesti bune....!, catank odihna....si ardei iute, yasmy sunt la limita min pe tabelul cu greutatea,diana 2011 BUN VENIT!
PERSI AI GRIJA!, CATE ZILE AI LUAT ANTIBIOTIC , SPER CA MIN 5 CA ALTFEL MAI RAU AI FACUT.....
ANAXENA ai grija de tine...
ionyai grija si bafta in continuare, o sa fie bine!
restul burticilor...
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu
djlaura01 spune:
mandreeac da la mine sunt dubii ca nu mia zis 100% ptr ca nu sta calumea sa vada dr a zis ca in mare porocent este fata
_
22 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
roxy_s spune:
mandreeac eu pulsul il mai am mare cateodata dar numai acum de cand sunt insarcinata. eu intotdeauna am fost activa, sportiva asa ca nu cred sa fie ceva naspa. doar ca am citit ca in sarcina este posibil ca pulsul sa creasca uneori pe moment , apoi trece repede.
iti tin pumnii maine sa fie totul bine. sa ne zici ce ti-a spus doctorul
simona
djlaura ma bucur tare mult ca este bine buburuza mica
S-a intamplat minunea mult asteptata26+
persi spune:
mandreeac,am luat axitrox atunci dar acum e rezistent la el.
acum mi-a dat zinat im baza antibiogramei.
+21