Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
simona ma bucur ca matei este mai bine. saracutii de ei, ce chinuiti mai sunt cand au tuse sau sunt raciti. nu-mi fac griji, dar ma gandeasc asa si cu analizele astea...cate chestii apar..... avem incredere ca va fi bine pana la capat.
S-a intamplat minunea mult asteptata26+
roxy_s spune:
scrish normal ca poati naste natural cu placenta anterioara. am mai zis eu o data. bine ca te-ai linistit si bebe este bine.
iony
roxy_s spune:
persi intra mai des pe la noi si cu curaj, baga-te in discutii.
dyana bine ai venit la noi. eu nu ti-am vazut mesajele. scrie mai multe mesaje, scrie despre tine ceva. iti dorim sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.
strumphitza ce roman ai scris ies si azi la plimbarica dar mai incolo. este asa urata afara, ploua si este frig. in curand va ninge
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish gata, m am intors doctorita s-a si luat de mine ca am fost asa speriata si ingrijorata!! despre cordon, ca am vazut ca si catank e cu aceasi problema, mi-a zis sa stau cat se poate de linistita, ca la varsta asta a sarcinii intr-o zi are cordonul in jurul gatului, in alta zi nu, ca e normal pt k are loc si se misca ft mult. ea mi a zis ca a nascut natural si copii care aveau de 4 ori cordonul in jurul gatului si ca chiar nu are sens sa fiu speriata. despre col mi-a zis ca e un pic mai mic decat ar trebui dar ca nu constituie nici o pb pt ca e inchis. mi-a zis sa evit eforturi fizice si sa nu ma arunc cu parapanta cat despre placenta anterioara, ea nu vede nici o problema. nu e indicatie de cezariana, bebe e dezvoltat normal, totul e perfect. mi-a zis ca in mom de fata nu am nici un impediment sa nasc natural, deci totul pare sa fie bine... doamne ce m-a linistit femeia asta...ma simt atat de bine ca imi monitorizeaza sarcina si o sa nasc cu ea, am un sentiment foarte bun! s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat |
Bravo, ma bucur din suflet!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei
scrish spune:
roxy
fetelor, voi stiti de ce se prescrie magne b6 in sarcina? am o prietena care a fost la doctor la control si el i a prescris sa ia...oare e ok? si daca da, pt ce?
s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat
ailed_dota spune:
maine fac 22 de sapt asta inseamna ca dac trec in sapt 23 trec in 6 luni?
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu
roxy_s spune:
scrish stiu ca este bun. uite, deea ia pentru ca se simtea obosita, nu putea dormi bine....si i-a dat magne B6 si a zis ca se simte mult mai bine.nu stiu daca poti lua asa de capul tau. mai bine intreaba doctorul.
mandreeac spune:
Strumphule nu da cu pietre, am zis si eu dr, vezi banuiam eu ca te duci la privat pentru o eco. Iar faci testul ala cu glucoza????Astia in strainatate stiu una si buna!
Am emotii, maine ma duc la control la cardiologie. Pfuuuuuu ce de emotii. Aveam inainte mici probleme si acum fiind insarcinata am zis sa verific ca totul e ok, ca pot naste natural sa nu apara cine stie ce complicatii. Si am tot zis ca merg, ca merg si acum mi-am luat inima in dinti si maine ma duc.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei
scrish spune:
roxy, magne b6 nu e pt mine, e pt o prietena, nu i-a picat fisa sa l intrebe pe doctor si vb cu ea la tlf, era cam ingrijorata si nu stia daca sa ia sau nu..
s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat