Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

irinuka, speranta ce mai faceti? intrati mai des la noi.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mandreac- sa stii ca si mie mi-au dat lacrimile, amintindu-mi.stii ca betivii aia, care acum rad cu gura ala urechi, acum o dau in bocete..fara sa vreau mi-am adus aminte, si imi cer scuze in fata celorlalte ca am fost cam offtopic,m-am lasat frau amintirilor si emotiilor, poate ca sa ma bucur nitel mai mult, ca nu am renuntat, si ca acelasi Dzeu pe care l-am privit in timpul chiuretajului( pe peretele din dreapta al mesei de chiuretaj era o iconita (- ptr mine asta a fost cireasa de pe tort cand am dat de ea cu ochii plini de lacrimi- in acele momente mi s-a parut cam grotesc ca, acolo unde se omorau copii, cu acceptul parintilor sau fara, unde curgea sange , si se scoteau fragmente de tesut uman, sa stea si iconita )..ptr moment l-am urat.m-a intrebat dna asistenta, dc doresc s-o scoata, dar nu am avut puterea sa zic da.am intors capul, am indurat durerea si mi-am zis ca , poate la al 3-lea chiuretaj nu am sa mai ajung ..
acelasi Dzeu, totusi, nu m-a parasit de tot.cand a vazut ca nu mai am putere sa lupt pe partea asta, ca noi suntem pregatiti sa fim parintii altui copil, doar ca sa fim parinti, s-a indurat si a zis " fie, am sa va dau 2, nu unul, sa va vad cum va descurcati, sper.. sa nu ma dezamagiti" aberez..ca intotdeauna cand sunt fericita.. bine ca nu e sotul acasa, el e mai introvertit, l-as fi perturbat , si el pe mine

22 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

stefy si mie mi-a zis doctorul tot asa ca este normal sa ai pe zi cam 10-12 contractii nedureroase. eu de cand iau tratamentul asta cu no-spa si gynipral este mult mai bine, nu mai am aproape deloc contractii. hai poate 1-2 pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nasc aici la spitalul lor universitar acolo unde ma tot internez pt glucoza..
au super conditii, am fost o zi in spital si pe asigurare n-am platit nimic, nu le-am dat nimic sa vad cum se comporta...
si se comporta civilizat, unele sunt mai acre, altele mai amuzante, na fiecare om cu felul lui...
pb ca voi opta pt o rezerva ca sa ma odihnesc , pt ca voi fi dupa a treia cezariana si dupa a doua doare mai mult ca la prima...
nu am cum sa nasc acasa ca tb sa fac 1100 de km pana acolo, si pe fetita care e la scoala si pe iubi nu pot sa-i las singuri ca iubi lucreaza pana tarziu si fata sta la scoala pana la 3 si nici n-as putea sa stau fara ei atata...
vin la vara sa fac botezul acasa si sa stam sa se bucure si bunicii de bb

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

viss, eu eram cu lacrimile

69/11

Mergi la inceput

viss sa fi sigura ca Dumnezeu niciodata nu ne lasa.

Mergi la inceput

fetelor eu merg la baita si in pat.

Mergi la inceput

si mandreaC SUPER

69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

am fost azi la eco morfo-fetala de SA 22. asa ca acum, sarbatoresc in felul meu: ascult muzica romaneasca la maxim, am terminat salata boeuf pe care am inceput-o acum 3 zile, si visez cu ochii deschisi la buburuzele mele
au ramas baietel si fetita. fata: sta cu capul in jos, picioarele in sus, el- cu capul in sus, si picioarele in jos, pe fata sorasii, care din cand in cand isi duce mana la fata sa se pazeasca de suturile lui ea- 500 grame, el 600. ea- cu obraji bucalati- ca mami si tati, el - tras la fata - cui o fi semanand? .ea cu par- chica pe frunte,haioasa rau, el mai chel pe frunte- ca tati.in timp ce o studiam pe ea- ptr ca stateam pe spate, si ei ma apasau, nici acasa nu pot sta asa, mi s-a facut rau tare, nu aveam aer, transpiratii, lesin..m-am chinuit sa rezist dar nu am putut.a treb sa intrerupem ecografia, m-am ridicat, mi-am revenit.la baiat am stat cu patul ridicat, asa ca nu am mai vazut la monitor, dar nu era bai- dr. trebuia sa-si faca masuratorile ei,nu? era pana de curent, generatorul a clacat,au venit mesterii, ecograful se tot stingea, au anulat toate ecografiile din restul zilei, dar eu am stat 2 ore,si ramaneam si pana la noapte, doar-doar sa-mi termine amandoi bebicii de masurat
iar acum, rezistenta pe arterele uterine era in limite normale, ceea ce m-a bucurat enorm, ca nu treb sa maresc doza de aspirina.placenta grad 0, iar colul= 3,6cm.
asa ca, azi, mi-am permis sa zambesc din toata inima in garsoniera mea, cu muzica la maxim( dupa eco nu m-am mai intors la spital - am chiulit ).si ca sa sarbatoresc am fost sa ma tund, ca mi-a iesit un coafor in drum - nu mai fusesem la tuns de 1 an? varfurile mele erau ca " coada de matura"asa ca, mi-am tras si un pic de breton, si niste filat, de, sa aiba buburuzele o mama frumusicaam pus o poza si pe picasa, asa ca sa ma vad cum aratam azi, intr-una din cele mai frumoase zile ale mele - ziua de ecografie asta ca sa razbun acea zi februarie - zi de eco, in care am fost anuntata ca inima nu mai bate..iar maine sa ma prezint la chiuretajpe drum mi-am luat un suc la jumate, o rulada mica cu ciocolata, si mi se parea ca, ptr. o clipa, toata lumea e a mea

felicitari pt cele 2 comori!!!
asteptam pozici de la eco...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ailed - da. eu vreau sa ma intalnesc cu fetele,la o cumparatura de reduceri- de sarbatori, sa-mi mai dea si mie 1/2 sfaturi..apoi, dc sotul ma poate transporta cu masina, as veni si la maternitate la cate una, 2..sa vad si eu bebicii care se nasc rand, pe rand..apoi, in parc, sper sa ma descurc cu transportul, am carnet dar nu am condus de la scoala, l-am tot batut la cap pe sot, bine- nu prea tare, si acum in sarcina, chiar nu a vrut sa iasa cu mine..dc nu, cu carutul in parcul tineretului, va fi aproape de mine..eu sper ca totusi, dupa ce nasc, sa se ocupe sotul de mine cu soferia, ca altfel imi va fi greu sa ma deplasez cu 2, mai mult de parcul din zona.si apoi dc el va fi servici, si eu va treb sa ajung la spital, la medicul de familie, ce fac, umblu doar cu taxiul? iau eu masuri dupa ce nasc

Mergi la inceput