Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_scred ca o sa iau utrogestan ca am mai luat dar daca imi disparuse hematomul,l-am intrerupt dar am observat ca de atunci au inceput durerile,asa ca o sa le iau iar

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

VISS SI EU AM ACEEEASI PB, N-AM CONDUS DE VREO 5 ANI SI IMI E TARE GREU...AICI INSA E OK CU MIJLOACELE DE TRANSPORT SI ORICUM LA MINE E DOAR UN FLUTURAS, DESI LA INCEPUT AU FOST SI LA MINE 2..DAR Doamne-Doamne a lasat pana la urma numai una, stie el cum e mai bine

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Antguess, felicitari ptr fetita si ptr vestile bune
Viss, felicitari duble ptr bb dolofani-mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ai scris
Cu D-zeu inainte vom ajunge sa ne tinem comorile in brate

fericita 27s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Va las multi pe burtici
O seara cat mai placuta va doresc tuturor

fericita 27s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Va pup si eu pe toate, atat scrieti ca nu mai tin pasul sa si comentez dar oricum...

Viss, multe felicitari, si de acum numai de fericire sa aveti parte!
Eu o respect extrem de mult pe dr Avram, mi se pare mai profi decat dr Uscatescu, unde lucrurile s-a "manelizat" un pic (nu mai stau sa explic in detaliu de ce si cum, dar oricum...); insa evident dr Uscatescu a fost deschizator de drumuri intr-un domeniu aproape necunoscut pe atunci la noi.

Luni fac si eu morfologica, voi fi atunci 21s+1zi. Am deja emotii, mergem la faimosul dr Pop!

Oricum, v-am ascultat si eu, si stau la servici de la 8 la 2 (deci vreo 6 ore), ma menajez mult, si imi iau o zi pe saptamana liber (de exemplu maine, apoi 1 decembrie, apoi se apropie concediul de 3 saptamani pe care il astept cu asa multa nerabdare!!!).

Va pupacesc

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Laura, si eu iau din nou Utrogestan 1 ovul/zi; nu are nicio limitare in sarcina, multe femei iau pana la nastere.
Antguess, felicitari pentru fetita cea jucausa!
BB_Yasmi, in safrsit mananci si tu mai mult, am trait sa o citesc si pe asta.
Eu mananc liber, si toata lumea imi zice ca in afara de burtica nu m-am schimbat deloc. Vazand niste poze facute duminica, inclin sa cred la fel, din fata nu se vede bine burtica si arat ca inainte.
Strumph, sa rezisti la frig!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

DJLAURA duphaston este varianta sintetica a utrogestanului. Eu stiu pe cumnatica mea care l-a folosit pe toata durata sarcinii ( FIV) la recomandarea medicului.Este mai puternic, dar sintetic. Nu a avut nici o neplacere, a nascut doua comori sanatoase si frumoase.
VISS odihneste-te pana vei naste, pt ca dupa aia va fi destul de greu cu bebei, este destul de obositor cu gemeni, dar si foarte frumos..
Ai grija de coloana si cum ii vei ridica, evita sa-i ii ridici de o data, ar fi super sa te poata ajuta cineva dupa ce nasti, mai ales ca eu cred ca vei face cezariana.
Si eu abia astept ziua de vineri, sa vedem bebelina!
Va pusik ma duc sa fac sos cu varza de bruxelles de post.

Feli cu Miriam in burtica 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

feli, zi-mi cum faci varza de bruxelles, ca eu nu stiu decat sa o fierb si nu imi place asa...

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

pisucmic

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

felicitas mersik

_

Mergi la inceput