Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mah frate da' ce crese arata astia la tv... ce bine arata!!!! la noi sunt jalnice...

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

noroc cu guvernul asta ca au si ei subiecte din plin de discutii..eu m-am saturat de ei

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

asa e miki imi este groaza ...nu ai siguranta zilei de maine..

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Gabi(Antguess) felicitari pt bebelina si incearaca sa bei fortata mai multa apa...la mine merge foarte bine partea cu ora si cana de apa, deci poti incerca. Un privinta numelui mie imi place mult mai mult cum suna Nicole Antonia...
Strumpitz, plimbare frumoasa si ai grija cu acele cumparaturi...sa nu cari asa cum iti place tie...

Simonelu, tu ce ai maia papat de post? Ca tin si eu post miercurea si vinerea si am impresia ca mananc numai prostioare
Andreea, pai atunci sa-ti fie de bine vopsitul dar, nu vreau sa ma gandesc cum te poti epila tu singurica...eu inca ma mai fac cu ceara dar, numai la salon
Roxy, zilele trecute am vazut Sandy Belle si m-am gandit la tine ca tu esti cu desenele
Yasmi,
Deea, am vazut pozele de pe contul comun...foarte frumoasa ai fost la nunta...atat tu cat si printesa ta fitzoasa
Micki, Vlad ce mai face?...Era sa scriu iarasi Cristi
Nu stiu cui vroiam sa mai scriu...
Va pup pe toate ...

Ally , Eduard 21 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Buna fetelor!
Eu intru mai rar aici, ca inca sunt la serviciu si am mult de lucru, iar cand ajung seara acasa, nu mai vreau sa vad calculatorul...
Ultima data cand am intrat, saptamana trecuta, erati la capitolul 50
si vorbeati de o perna pe care ati cumparat-o de pe net. O perne pt alaptare si pt gravide.
Cum este, acum ca v-ati obisnuit cu ea? Merita investitia?
Va pup
Succes cu burticile si multa sanatate!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna fete cucuiete!!! am aparut si eu....cu o mare durere de spate... voi cum sunteti??? am citit tot din urma si am vazut ca sunteti supi(mamicile din rom) pt ca vor sa taie din cic ...eu repet...sunt geloasa si pt un an(care poate fi mai mult din ce am auzit la tv)...noi avem 18 sapt... si apoi fiecae cum poate...cresa,gradinita,bunici sau in cel mai rau caz,te lasi de munci.
am citit ca cineva intreba de magneziu+B6...mie dr mi-a dat cand avem vreo 3 luni fiindca aveam ceva dureri(spasme ale uterului zice el) si mi-a zis sa iau toata sarcina. este indicat in sarcina..
am mai vazut ca alta fata(ina parca) se plangea de contractii nedureroase...am si eu, si la cursurile la care ma duc au zis ca este normal atata timp cat nu avem mai mult de 12 contractii pe zi....uterul incepe sa se pregaterasca de nastere ...zic ei...oricum nu strica sa iti intrebi si dr despre asta

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. a, multe idei, sper nu uit nici una.
yasmi- fii pe faza, ca ies la atac- nu impotriva ta, dar stiu ca tu ma contorizezisincer nu o fac ca sa stric atmosfera, ci ptr ca vreau sa-mi spun si eu parerea, chiar dc e diferita de a unora/ multora..
deci, cineva spunea ca.. de ce atatea eco, pe vremea alor nostri..ca nu prea au sens, mai mult sa ne facem griji..pai in loc sa ne bucuram ca medicina avanseaza, ca aparatele sunt mai performante, doctorii incep sa cunoasca mai multe- nu tot, si astfel sa putem preveni.nu e mai bine sa previi decat sa tratezi? de ce ar treb sa ne ducem inapoi, nu inainte?
dorinut - eu am avut IR la 12 SA mari. am fost prima care am intrebat de ele pe acest forum. din cate am inteles nu erau relevante dc erau marite atunci, dupa 20 sapt. incep sa capete relevanta.
eu am ami zis, ca la spitalul Coltea exista o dr. care se ocupa de sarcinile cu probleme de trombofilie si SAFL- dr. Avram.acum nu mai lucreaza acolo, e la Med Center, dar vine 1x/ 1 sapt sau 2 sapt.la Coltea.este varianta dr. uscatescu de la fundeni.eu am nr ei de tel.dc vrei, da-mi pm, si dupa ce faci analizele si ecografiile din dec., vii cu tot dosarul la ea, vb eu..dc vrei, vii inainte de a face analziele, si vezi ce-ti recomanda si ea. dc faci totusi analizele maine, intre cele de coagulare sa ceri DDimeri..
eu m-am sfatuit cu ea, intreband-o ce fac dc IR se mentin ridicate la eco de 22 SA, -am fost azi,eu fiind deja pe trombo ass de 50 mg( mneavand nici o analiza modificata - dar ptr ca am avut hematom la sarcina trecuta, am avut aspirina pe toata perioada sarcinii), si mi-a spus ca-mi creste doza.
dc vrei sa vii la Coltea, scrie-mi si-ti dau pe pm, nr meu de tel.sa vorbim mai mult.faci parte din mica mea familie cu care m-am intalnit in sept, asa ca mor cu tine legata de gat pana la sfarsitul sarcinii, numai sa fie bine.vreau sa vin la maternitate sa vad un bebic si o mamica sanatoasa, bine?

21 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss, eu de d-na dr uscatescu am auzit atatea lucruri bune de la oameni atat de diferiti si cu pb asa diverse incat imi pare rau ca n-am ajuns la ea cat am fost in tara...
dar e bine ca exista cineva atat de profi pe un domeniu atat de sensibil...

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

as dori sa ve spun si eu din experienta mea cu IR-urile. Am facut eco morfo de trim 2 - sapt 24- la dr Chitescu. Ea mi-a spus ca am valorile de IR putin mari, ca sigur voi citi pe net fff multe pareri, dar acestea sunt relevante abia in trim 3.
Eu nu stiu ce sa mai cred, cert e ca nu am vrut sa ma ingrijorez si nu m-am mai documentat, mi-a convenit explicatia dnei dr.
Vazand ce a scris Dorinut, sigur voi face ceva ca sa vad cum stau

Despre magneziu - eu iau 2 pastile pe zi,deoarece am carcei (noaptea). La inceput am luat 1 patila, dar carcei nu s-au potolit si am inceput cu 2 ...vedem
in plus, o prietena mi-a spus ca magneziu ajuta daca esti constipata (acest lucru l-am observat si pe pielea mea)...

Despre omega3 - eu iau FOLOWISE- este o cutie care are o graviduta pe ea. Acesta este motivul ca il iua. Iau 1 pastila pe zi = Omega 3 mi-a recomandat dr Uscatescu..are foarte multe beneficii pentru bb (mai ales daca nu papati peste)...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +25
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Viss ti-am dat PM.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

am fost azi la eco morfo-fetala de SA 22. asa ca acum, sarbatoresc in felul meu: ascult muzica romaneasca la maxim, am terminat salata boeuf pe care am inceput-o acum 3 zile, si visez cu ochii deschisi la buburuzele mele
au ramas baietel si fetita. fata: sta cu capul in jos, picioarele in sus, el- cu capul in sus, si picioarele in jos, pe fata sorasii, care din cand in cand isi duce mana la fata sa se pazeasca de suturile lui ea- 500 grame, el 600. ea- cu obraji bucalati- ca mami si tati, el - tras la fata - cui o fi semanand? .ea cu par- chica pe frunte,haioasa rau, el mai chel pe frunte- ca tati.in timp ce o studiam pe ea- ptr ca stateam pe spate, si ei ma apasau, nici acasa nu pot sta asa, mi s-a facut rau tare, nu aveam aer, transpiratii, lesin..m-am chinuit sa rezist dar nu am putut.a treb sa intrerupem ecografia, m-am ridicat, mi-am revenit.la baiat am stat cu patul ridicat, asa ca nu am mai vazut la monitor, dar nu era bai- dr. trebuia sa-si faca masuratorile ei,nu? era pana de curent, generatorul a clacat,au venit mesterii, ecograful se tot stingea, au anulat toate ecografiile din restul zilei, dar eu am stat 2 ore,si ramaneam si pana la noapte, doar-doar sa-mi termine amandoi bebicii de masurat
iar acum, rezistenta pe arterele uterine era in limite normale, ceea ce m-a bucurat enorm, ca nu treb sa maresc doza de aspirina.placenta grad 0, iar colul= 3,6cm.
asa ca, azi, mi-am permis sa zambesc din toata inima in garsoniera mea, cu muzica la maxim( dupa eco nu m-am mai intors la spital - am chiulit ).si ca sa sarbatoresc am fost sa ma tund, ca mi-a iesit un coafor in drum - nu mai fusesem la tuns de 1 an? varfurile mele erau ca " coada de matura"asa ca, mi-am tras si un pic de breton, si niste filat, de, sa aiba buburuzele o mama frumusicaam pus o poza si pe picasa, asa ca sa ma vad cum aratam azi, intr-una din cele mai frumoase zile ale mele - ziua de ecografie asta ca sa razbun acea zi februarie - zi de eco, in care am fost anuntata ca inima nu mai bate..iar maine sa ma prezint la chiuretajpe drum mi-am luat un suc la jumate, o rulada mica cu ciocolata, si mi se parea ca, ptr. o clipa, toata lumea e a mea

22 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput