Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki, donna, multumesc pentru raspunsuri nu cred ca e nebun doctorul totusi sa ii prescrie ceva care nu e compatibil cu sarcina...

eu m am apucat sa ma uit pe youtube la filmulete cu nasteri (si naturale si cezariene) si m-a luat capul....

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

yasmy am slabit trei kg , in 2 sapt

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

uau...

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

E normal sa nu simt inca lovituri / miscari puternice?
Simt miscari constante dar usoare.
Parca erau mai puternice mai demult....

In plus, e ok sa se contracte burta aproape zilnic? Nu sunt dureroase, se strange doar si se face tare ca piatra cateva secunde apoi se relaxeaza.

24 +

miscarile nu trebuie sa fie puternice...e suficient sa simti batai usoare, ca un fluturas..asta inseamna ca misca, nu ? poate ca inca mai are loc mult..
contractiile daca nu sunt dureroas sunt ok, incep sa apara acele contractii BH care pregatesc uterul pt nastere si sunt normale..daca ai dureri, atunci sa-i spui doctorului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

gata fetelor
este tot ANTONIA:)

are 428 gr, totul este normal dupa cum spune dl doctor mai putin faptul ca tesuturile mele si ale ei sunt cam deshidratate, nu prea am lichid amniotic si mi-a zis sa ma pun serios pe baut
la lichid amniotic zice asa : cantitate redusa, ologohidramnios, AFI = 9,37 CM

mai am o nelamurire....: artere uterine -flux cu spectru normal si valori crescute ale IR in artera uterina stanga
IR ART DR: 0.48
IR ART STG = 0.51
care e treaba ca eu nu inteleg ce inseamna IR pls explicati-mi si mie.

in rest , fetita e frumoasa, am poza;)si dr zice ca e ok dar sa beau 3 l de apa pe zi

mai vreau o parere...care suna mai bine? ANTONIA EVELINE SAU ANTONIA NICOLE?

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 21+

antguess,
- cu lichidul nu e de joaca, trebuie sa bei mult mult lichid
- arterele uterine tocmai s-a discutat pe aici pt ca dorinut a avut ceva probleme, dar la varsta ta de sarcina, 21 sapt, nu sunt inca f relevante..trebuie urmarite mai incolo, daca cresc sau raman ridicate si apare retard de crestere, adica bb nu se dezvolta normal, atunci e o problema..dar la tine e doar putin mai mare, cum e si la mine ..momentan nerelevant, vedem mai incolo.. si felicitari pt antonia
- cu numele, vezi si tu care rimeaza mai bine cu numele de familie..nu ?

Mergi la inceput

mi am facut si eu acum niste poze la burtica de 21 de sapt :D le-am postat in contul meu, sunt asa happy ca a mai crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mi am facut si eu acum niste poze la burtica de 21 de sapt :D le-am postat in contul meu, sunt asa happy ca a mai crescut

foarte frumoasa burtica!!!!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

uitati-va pe realitatea este ceva despre criza de crese

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

yasmi merci sunt in extaz...daca n ar mai fii asa mult pana nasc as fii si mai bucuroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mah frate da' ce crese arata astia la tv... ce bine arata!!!! la noi sunt jalnice...

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

vreau si eu sa le vad.poti sa imi dai adresa??

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput