Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***
Raspunsuri - Pagina 5

denisamada spune:
denisamada spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, cred ca ai emotii in asteptarea masinutei...i-ati dat nume?  Ca a noastra e "Victorash"(maica-mea a botezat-o si asa i-a ramas numele:))) | 
Inca nu "am botezat-o", dar urmeaza (pe asta veke o keama Zambilik).
 "Victorash" sigur nu-i spunem, ca numele asta de cod e alocat pt BB2.
 "Victorash" sigur nu-i spunem, ca numele asta de cod e alocat pt BB2.Denisa-Madalina
 fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Anaan spune:
Anaan spune:
 Pe fosta noastra o chema Coditza; cum deocamdata suntem between cars
 noastra o chema Coditza; cum deocamdata suntem between cars , ne folosim de cea de serviciu a lui H ( e si mai rentabil pe criza) si pe asta, saraca, n-am botezat-o nicicum. Inainte de Coditza, am avut Gandacu'
, ne folosim de cea de serviciu a lui H ( e si mai rentabil pe criza) si pe asta, saraca, n-am botezat-o nicicum. Inainte de Coditza, am avut Gandacu'

Anaan spune:
Anaan spune:
 Am uitat sa zic, ca m-a conturbat a lui mama, cu belelele ei , cat de dragut este Calin si ce-a mai crescut
, cat de dragut este Calin si ce-a mai crescut

. Aaaa, si mi-a mai placut si ferestra frantuzeasca ( cred ca asa ii zice) care da spre curtea cu pomi si verdeata!
. Aaaa, si mi-a mai placut si ferestra frantuzeasca ( cred ca asa ii zice) care da spre curtea cu pomi si verdeata!

m_monique spune:
m_monique spune:
 buna seara,
intru si eu sa va salut, ca nu mai am loc la calculator. ziua munceste sotul (ca cineva trebuie sa aduca bani in casa), iar seara se uita andrei la scooby doo. deja stie filmele de dinafara, dar tot se uita la ele cu placere. si ioana le-a invatat. cand e genericul de la scooby doo ioana ne canta "la la la".
nu am mai intrat pe ca week-endul trecut am fost cu sotul la viena, sa ne plimbam si noi ca doi porumbei. recunosc ca m-am simtit destul de ciudat ca nu aveam un copil dupa mine, ca de 4 ani caruciorul a devenit o extensie a mainilor mele.
ioana a ramas acasa cu mama, iar andrei a plecat la socrii. niciunul dintre bunici nu ar fi facut fata cu amandoi copiii. mama mi-a spus ca ioana a fost foarte cuminte, si s-au inteles foarte bine. e drept ca mama a tinut-o pe ioana mai mult pe afara, ca sa nu-si aminteasca de noi.

m_monique spune:
m_monique spune:
 Pisik06 andrei a avut o perioada destul de lunga in care se trezea din somnul de pranz urland, si vreo jumatate de ora ii lua sa se linisteasca. cred ca era din teama ca la culcare vedea unele persoane, iar cand se scula nu mai erau langa el.
de obicei il culca soacra, care statea langa el pana adormea, iar intre timp veneam noi de la serviciu si soacra pleca, iar cand se trezea andrei nu o mai vedea.
de cand e la gradinita nu mai plange, decat foarte rar, iar la gradinita cica nu a plans niciodata cand s-a trezit din somnul de pranz.
cand era andrei mic citisem o teorie conform careia copii asa cum adorm asa vor sa se si trezeasca.

Monnvas spune:
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Monvas   ca ai fost la Diana...eu stiu cazul lui Alex si tot nu m-am "obisnuit" cu  tot ce ai descris(despre automutilare).Din pacate Diana  a ramasa singura sa lupte cu greutatile tatal lui Alex a "dipsarut ca magarul in ceata".Din pacate multe familii se despart cand apare un copil cu probleme.In centru unde faceam terapii cu Bogdi mai mult de jumatate erau doar mamici tatii find plecati definitiv din familie sau erau alcoolici  . | 
Tatal lui Alex a disparut inainte sa se afle de boala lui. Si ieri ne povestea Diana (am fost cu Jasmin, care sta prin cartier) ca l-a dat in judecata pt neplata pensiei alimentare si individul a primit NUP fiindca "nu l-au gasit acasa ca sa constate daca a fost din reavointa"

(faceam scenarii cu M. de dimineata, o fi dat individu' o bere la politzai si gata NUPul, ce mai conteaza ca Diana e singura si ca are copilul atatea probleme...)
 (faceam scenarii cu M. de dimineata, o fi dat individu' o bere la politzai si gata NUPul, ce mai conteaza ca Diana e singura si ca are copilul atatea probleme...)CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Monnvas spune:
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Buna  Imi pare rau ca am creat probleme cu ideile mele legate jucariile pentru Craciun. De fapt, nu numai voua. Colega mea din dreapta ma uraste cu pasiune pentru ca de vreo 2 saptamani ii tot pun "jingle bells"... No, acum vedeti de ce "ma etalez" mai rar pe aici? Ca aduc belele...   Dar va las link catre cateva poze mai noi cu piticul meu... http://picasaweb.google.com/114247635715508132730/Calin1An?authkey=Gv1sRgCO38q6vJuIKrBg#5543121008036321698 Pup  Calin, un baietel nazdravan si mamica lui | 
N-ai creat belele, ai dat idei... Pe care le putem ajusta "dupa buget, coane Fanica"

Mama ce de spatiu de patrulat are Calinutzu' blondutzu'

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Monnvas spune:
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 MADA, GINA    GINA, noi avem ritual de seara si se culca aprox la aceeasi ora.Cat despre masele, mai are 2, dar care nu mai ies vad. Ana cred ca e f speriata ca disparem noi, pt ca mereu cand plecam urla f f tare, se vaita, iar atunci cand e obosita si agitata ne striga pe amandoi si nu vrea pana la urma cu niciunul, dar tipa dupa fiecare pana aparem  . Eu sper din inima ca e o etapa Mami de minune mica | 
Ca zisesi de pisicolog (sic), am o pretena cu asemenea calificare si mi-a zis ca in jurul varstei de 2 ani apare teama de somn. Incerc sa explic: piticul nu stie ca soarele va rasari si maine, crede ca odata ce s-a culcat, s-a facut intuneric si gata. Nu crede ca atunci cand se va trezi lumea va fi la fel, mami si tati langa el, jucariile tot acolo. Adica ii e teama ca in timpul somnului dispare tot ce iubeste el pe lumea asta. La noi vad ca el a gasit o solutie de management al fricii: lumina aprinsa. Daca l-as lasa, ar fi in stare sa adoarma la desene. Nu o calmeaza daca pui o muzica, niste desene? Sau daca ati lua-o in patul vostru de la inceput?
Si eu cand ma pierd cu firea urlu la dumnealui
 si eventual il mai smucesc
 si eventual il mai smucesc  (de pilda de langa priza sau de langa florile vandalizate). Mereu promit ca nu mai fac, mereu mai fac
 (de pilda de langa priza sau de langa florile vandalizate). Mereu promit ca nu mai fac, mereu mai fac

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Monnvas spune:
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Anaan Pe fosta  noastra o chema Coditza; cum deocamdata suntem between cars  , ne folosim de cea de serviciu a lui H ( e si mai rentabil pe criza) si pe asta, saraca, n-am botezat-o nicicum. Inainte de Coditza, am avut Gandacu'  | 
Ai mei, incepand de la bunicu' si apoi trecand mostenire la tata, au avut o Dacie numita Margareta. Din 1977 si a cedat nervos prin 2007 cred, cand a facut sor'mea un accident cu ea (i-a plesnit un cauciuc, nu avea decat vreo 80 la ora, si i s-a rupt directia). Cand aveau drum lung, bunicu' ii zicea: "daca ajungem acolo o pup pe Margareta in tzeava de eshapament". (da, am avut un bunic f pontos, a fost prietenul meu
 )
)CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Monnvas spune:
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui m_monique Pisik06 andrei a avut o perioada destul de lunga in care se trezea din somnul de pranz urland, si vreo jumatate de ora ii lua sa se linisteasca. cred ca era din teama ca la culcare vedea unele persoane, iar cand se scula nu mai erau langa el. de obicei il culca soacra, care statea langa el pana adormea, iar intre timp veneam noi de la serviciu si soacra pleca, iar cand se trezea andrei nu o mai vedea. de cand e la gradinita nu mai plange, decat foarte rar, iar la gradinita cica nu a plans niciodata cand s-a trezit din somnul de pranz. cand era andrei mic citisem o teorie conform careia copii asa cum adorm asa vor sa se si trezeasca. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) | 
Uite, la noi io pasez, eu dau cu capul si tot urla la trezire. Langa mine se culca si, chiar daca ma duc langa el inainte sa se trezeasca, tot am concert la trezire. Sau, ma rog, aveam pana de curand. Chiar, tufete, nu m-am laudat ca s-a reglat si la noi somnul de pranz? In jur de 1 ma pune sa-i fac lapte si mergem la culcare. Daca-s langa el la trezire e vesel, daca nu-s e un pic confuz/ciufut la trezire, da' atunci scoatem pisicile aristocrate la inaintare.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3