Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Floric am raspuns la Pm

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Vroiam sa va spun ca din ianuarie , s-ar putea sa o trimitem si noi pe Mirunica la cresa...sa o acomodam incetisor...Nu im vine sa cred...ce repede trece timpul...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare fetele
asa mi-e scarba de nemernicii astia cu legile lor.....; astept sa vad rezultatul final, ca degeaba ma gandesc eu la variante acum; in principiu o sa caut bona cat de curand, si daca gasesc o sa merg in paralel cu ea o perioada si aia e; eu sunt convinsa ca de la 1 ianuarie o sa ne intoarcem la servici, sigur asa o sa se dea legea..... si daca nu e asa... macar sa am o surpriza placuta; dar nu-mi aduc aminte cand am blestemat atat de sincer pe cineva; stiu ca e pacat si mereu m-am abtinut de la blesteme... dar acum le dau pe toate cate le am in mine!!!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://community.webshots.com/slideshow/579132662rKFjYJ?mediaPosition=1
poze oficiale cu trupa de soc

Mada-va asteptam la 10 kile...Nu stiu cum a facut Anastasia, dar se pare ca a pus 600 de grame intr-o luna...A cantarit-o dr cand am fost sa ne dea tratam pt gastro. Deja se gandea ca fix aia ii mai lipsea si...surpriza...Hai va voi aveti doar 300 de recup.

Simply, cand ai zis ca nu-ti plac teletubbisi, te-am inteles. Dar o sa fii mirata de cate chestii, care noua nu ne spun nimic se vor indragosti.
Ei nu fac dif la varsta asta intre o jucarica ieftina si una scumpa(pb e doar la noi)...Important e sa le placa si tina la tavaleala. Si am mai observat ca nu trebuie inundati in jucarii de sarba ca nu le mai apreciaza...Eu sunt pentru una si buna ca de vreau mai multe gasesc eu alte ocazii sa i le dau...Bine, mereu apae partea adversa sa ma convinga sa mai adaugam ceva la cadou si atunci mai fac alte pachetele cu o carte, un DVD, DAR DE Mos N MA OPRESC CLAR NUMAI LA DULCIURI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

salutare fetele
asa mi-e scarba de nemernicii astia cu legile lor.....; astept sa vad rezultatul final, ca degeaba ma gandesc eu la variante acum; in principiu o sa caut bona cat de curand, si daca gasesc o sa merg in paralel cu ea o perioada si aia e; eu sunt convinsa ca de la 1 ianuarie o sa ne intoarcem la servici, sigur asa o sa se dea legea..... si daca nu e asa... macar sa am o surpriza placuta; dar nu-mi aduc aminte cand am blestemat atat de sincer pe cineva; stiu ca e pacat si mereu m-am abtinut de la blesteme... dar acum le dau pe toate cate le am in mine!!!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Diana, iti dau dreptate!Nici eu nu am pentru ei decat ganduri negative..Au lovit in permanenta in cei mai vulnerabili...copilasiii...Sa creasca ei copii pe vremurile astea!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

http://community.webshots.com/slideshow/579132662rKFjYJ?mediaPosition=1
poze oficiale cu trupa de soc

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Intr-adevar de soc....
Anastasia are ochii verzi? (ca mine)
Oricum ii are e frumoasa, iar fratele un adevarat protector

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

www.youtube.com/watch?v=mNU-0DbIF70" target="_blank">Fan Iron MAiden

scuzati tinuta. de abia ne ridicasem de la masa si aveam sos pe piept

acum doarme linistit

Mergi la inceput

Fetelor, va pupacesc si va doresc un weekend frumos!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Fetele...avem la bazar saci de gunoi ecologici pt masina auto,lavabili si aici...sunt donati
cate 30 pentru fiecare constantean special:David,Mihaita si Bogdan

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilincuta, diseara merg la teatru....joaca Teatrul din Baia Mare.
Sa imi pregatesc florile pentru sotul tau? La Braila este Festivalul Zile si Nopti de teatru. Pot spune ca am decis sa merg si pentru ca am aflat ca e din Baia MAre reprezentatia din seara asta. "Minunata lume nebuna" ....nici ca puteam merge la o alta piesa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput