Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***
Raspunsuri - Pagina 11
Kea spune:
La multi ani Iulia!
Fetele ce-s mai "umblate" pe forum, tineti minte ca era mai demult un subiect, in care se discuta despre o carte ce invata mamicile sa foloseasca pt fiecare cuvant un gest, ca picii, chiar daca nu vorbesc inca, sa poate exprima ce doresc/ii deranjeaza? Noi avem cate un semn pt o parte din cantece, pt gata, pt cand ii e foame si e super, dar din pacate nu avem destule si de multe ori se lasa cu maraieli ca nu ma prind ce vrea.![]()
Of Gina prin ce ai mai trecut!

As vrea sa scriu mai multe, dar nu cred ca apuc ca-i deja tarziu. Keutu se lupta cu un canin (poate cu mai multi), o zi mananca, una ba, imi " zice" ca-i e foame, dar cand il pun sa manance nu-si scoate suzeta din gura... Azi am reusit sa-l hranesc pt ca l-am uns cu crema pe gingii si imediat l-am pus la masa.
Denisa, ai leganat cornuletul?
Kea spune:
Mai stau putin.![]()
Eu ii mai cant cantecelul asta (melodia cred ca e pe o "cutiuta" sau un "clopotel"):
Eu cunosc un orasel: uite asa (faceti cu mainile un cerc imaginar)
Cu multe turnulete-n el : uite asa (tineti mainile intinse deasupra capului si uniti degetele)
Si turnul are un geam mic: uite asa(schitati cu degetele un geam)
Prin el se uita un pitic: uite asa (puneti mainile la ochi ca atunci cand incercati sa priviti printr-o fereastra foarte murdara
)
Piticul rau se plictisea: uite asa (faceti o figura mai degraba suparata decat plictisita)
Si o pitica il chema: uita asa (degetul aratator calig, ca atunci cand chemati pe cineva)
Si apoi dansara amandoi: uite asa (luati copilul de maini si "dansati")
Si-si luau la revedere apoi: uite asa (faceti "pa")
Si inca unu la care puteti gesticula:
BATE VANTUL FRUNZELE
Bate vantul frunzele,
Se-nvartesc moristile,
Randunica asa zboara,
Iar eu trag zmeul de sfoara.
Mama la placinte coace
Si bunica lana toarce
Tata trage la rindea
Iar eu bat din palme-asa.
Mosul taie lemnele
Eu adun surcelele
O fetita da la pui
Iar eu in copac ma sui.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Denisa, ai leganat cornuletul? |

Acum de exemplu suntem treze de aproape o ora, dar acum avem un tel nobil, plecam la munte.
Ne "vedem" luni.Sa nu fiti cuminti!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
Intai las
revin...
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
claudela spune:
Dodo, multumim de capucino!Asa tratatie deosebita...mai rar!Am sa savurez licoarea!
POVESTEA MIRUNEI
Dodo-pui spune:
Despre Isabella...
-nu bea cu canita cu pai...il vede pe Bogdi,o cere...dar sufla in ea
pentru mine nu-i bai.Bea cu canitza normala/pahar usor de plastic...inca mai da pe ea.
La capitolul mancat am avut doua zile cand nu stiam de ce nu-mi manca indiferent daca-i dadeam ceea ce stiam ca-i place.Pana i-am dat linguritza.De atunci cu greu ii dau eu in timpul unei mese vreo linguritza cu mancare in gura
.O mai ajut sa-i incarc linguritza ,dar sa nu vada...caci altfel o rastoarna
.Asta indiferent ca-i ciorba sau felul doi ...iar la capitolul paine cu...daca nu tine ea mai bine nu mananca si nu tai felia de paine o las intreaba![]()
Despre mosi..
-de Mos Nicolae vor fi dulciuri si la Bogdi ceva caiet special din/pe care o sa lucram,deh ne pregatim pentru scoala.
-de Craciun ...ieri Bogdi mi-a dictat scrisoarea pentru mos
o vom rezolva cat de cat usor ca nu-i mare
"nu stiu sigur vreau o masina pentru Isabella si o papusa [entru mine...
sau invers
si ceva Harry potter (eu stiu ca e pentru copii mari
)"
cam atat
Deci voi reusi cu bugetul meu/nostru
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Floric spune:
Neatza fetele! Dodo, ai scapat repede si ieftin. Sa stii ILincutzo ca mi-ai dat o idee geniala...CUTII. Pai, nu ii umplu cu cutii bradul. Genial. Chit ca ii pun in fiecare cutie cate o...alta cutie. Macar sa se bucure copilul, daca asta e fericirea lui. Oricum ma omoara si pe mine cum gaseste cutii prin casa le rezolva imediat. daca nu reuseste sa le deschida prin gestul normal recurge la tehnica sa - smuls, rupt si gata-.
Ilinca, ai si tu dreptate. Ca a face pe el fara sa spun anu e un capat de tara ba e aproape normal, dar...avand in vedere ca la mama ziua spune si la mine NU...Dar aseara si-a revizuit comportamentul. Nu mai m-a suparat. Spune "pipe, pipe" dar pana vin eu cu olita isi da drumul putin in pantaloni ca deh...nu sunt eu atat de agera si cu oala legata de mana mereu. Dar e un pas spre independenta.
Va pup.
PS. Sefa mi-a dat dosarele, a spus ca in mare nu sunt probleme dar ca vom discuta luni mai in amanunt.
Dodo, ai PM.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
dodo - multumim de minunatia din dimineata asta
aseara cand am fost sa iau micsunica de la gradi era mare veselie acolo ca tocmai se apucasera (si unii si finalizasera) de impodobit salile. Ce de luminite, fulgi, globuri...
azi dimineata a inceput sa planga din masina de cand am ajuns in fata gradinitei
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni
Gianina34 spune:
de-abia astept serbarea de craciun ca cica suntem si noi implicate (cu ceva dansuri ca de vorbit...
)
asa ca acum caut rochitica frumoasa ca se anunta vre-o 4-5 petreceri
plus pantofiori (noroc de sot ca eu omisesem aspectul - mi-a spus ca doar nu o imbracam in rochitica de catifea de exemplu si o incaltam cu ghetute, nu? si are dreptate
)
Gianina34 spune:
meniul de astazi:
9-Ceai de fructe cu lamaie; Ou umplut cu branza de vaci;Barcute de ardei umplute cu cascaval
11-Fructe asortate
12.30-Supa de pui cu galuste;Ghiveci de legume cu pulpe de pui;Rulada de biscuiti si nuca de cocos
16-Placinta cu branza de vaci si stafide
cica mananca balerina mea tot (mai putin dimineata unde doar gusta un pic si la fructe, cateva guri)