Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza all !

Alex,multu' de .Intr-adevar,se simte ca-i straina .

Azi nu l-am dus pe Alex la gradi,aseara mi-a facut febra si nici acum nu e in apele lui . Razvan mi-a tusit all night long,tuse din-aia de bagi 3 reprize/minut .

Fram,si Alex a fost pasionat 1 an jumate de carucior de papusi...si la plimbare prin parc el era cu carutzul roz dupa el. Acum insa si-a revenit,cred ca si-a dat seama ca e "girly stuff"

Mamica de 2 nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
Alex, buna tare cafeaua! asteptam pozici!!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Laura hai iesi de acolo si spune-ne cum mai e Mihnea

Diamar,Doamne ajuta sa decurga totul bine !

Si o mare pt comentariile de pe picasa si de aici.

Mamica de 2 nazdravani

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Iata-ne inapoi...si cu laptop si cu vesti bunicele.Zic bunicele pentru ca desi este bine Mihnea,a cam slabit....
Dupa ce ca nu era el vreun grasan,acum a mai pierdut din greutatea lui.Era clar ca asa o sa se intample,dupa cat kk a facut si regim...
Partea rea pentru el a fost ca eu cu o saptamana inainte l-am si intarcat,ca nu mai sugea decat foarte putin,plus ca eu trebuia sa merg la dentist...In fine,slava Domnului ca a trecut.
Si ca totul a fost extraordinar in ultimul timp,Mihnea s-a gandit sa-i faca baie telefonului meu,asa ca nu mai am niciun numar de telefon...
In rest,suntem bine

Never say never!

Mergi la inceput

Mely multa sanatate!Fir-ar sa fie,cand nu e una,e alta...
Am vazut ca nu e o perioada stralucita pentru multi dovlecei,eu le doresc tuturor multa sanatate.
Monica esti extraordinara ,multumim pentru cuvintele frumoase!De Anamaria si Alex ce mai stii?Au venit acasa? Dragoshel e bine dupa cazatura?
Luto a fost un posibil rotavirus...sau adenovirus...sau naiba sa-l ia ca nu s-a confirmat tipul lui...ideea e ca a dat o enteroviroza nasoala.Bine ca a trecut...
Uka cand veniti?De data asta speram sa reusim sa ne vedem

Multumesc tuturor ca v-ati gandit la noi si ne-ati trimis energie pozitiva!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Ehe ...dupa sprintul alert de aseara am ramas fara puteri, deh batranetile astea ...si nici nu am apucat sa spun "noapte buna" ..dar va spun acum

Buna fetelor

si inainte de toate multa sanatate dovleceilor ca tare grea e perioada asta ...offf de abia astept sa vina primavara

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Croco si noi trebuie sa facem Infanrixul si Prevenarul. Ideea e ca a aparut Prevenar 13, iar daca optam pt el se face in doua doze, daca nu mai e doar o singura doza din Prevenar 7

Si daca tolba lui Mos Craciun a ramas deschisa s-a mai strecurat cate ceva prin ea.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

Croco si noi trebuie sa facem Infanrixul si Prevenarul. Ideea e ca a aparut Prevenar 13, iar daca optam pt el se face in doua doze, daca nu mai e doar o singura doza din Prevenar 7

Si daca tolba lui Mos Craciun a ramas deschisa s-a mai strecurat cate ceva prin ea.

_

Maria (28.08.2009)

superba! fara cuvinte!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Chiar ma gandeam zilele astea daca e bine sa le spunem copiilor de Mos Craciun. Oare nu o sa fie dezamagirea prea mare cand o sa afle adevarul?

Aricel ai o minune de fata. Nu-i asa ca toata lumea se mira de cat de lung e parul?

Alex, ce frumos se joaca puii tai dar l-am vazut si pe Razvan care e ca si David al meu. Mare lucru ca Alex nu sare sa-l bata. Sanatate puilor ca am citit ca sunteti bolnaviori.

Iar Dragos mi se pare asa de smecher si are o privire de istet.

Alex, bine ai venit. Acum am aflat si eu unde ai fost ca nu stiam. Da o cafea nu ai cumparat si tu pt fetele tale.

Suede, bine ca ati scapat de virusel si sa nu se mai atinga niciodata de voi. Lasa ca recupereaza el kg pierdute.

Noi traim doar cu titi ca acum nu mai vrea nici macar supica/fructe.

Raluk, am citit ca te-ai relaxat si tu un pic la cumparaturi. Sa mai repeti treaba ca-ti face bine la psihic.

Irina chair asa de rau si-a spart buza de l-au cusut?sa-i treaca repede. Stiu cum e ca am fost cu cel mare sa-i coase o taietura la frunte.

Cortul ala cu bile cat costa prin Bucuresti? Aici e 110 cu bile si 75 fara bile.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput