Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
mamideandrei spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aricelul
Of Doamne ... sa fie bine si sa nu mai aiba parte niciodata de astfel de evenimente. Multumim frumos! _ Maria (28.08.2009) |
ANDREI
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Vreau sa-l caut insa pe DUni povestitorul (sper sa-l bage astia prin Hipermarketuri la preturi mai normale) I-am achizitionat si sanie, clasica din lemn cu fier si spatar, exemplificam mai tarziu. A fost taaaare incantat si a calarit-o toata seara, asa ca abia astept sa ninga Hai ca iar m-am intins... Va pupez pe toate fara exceptie Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Duni e la 139 in Helpnet, noi il avem dar si asta e ciudat,ca e foarte interactiv, adica trebuie sa il apesi pe butoane pana spune povestea de multe ori.
Eu speram sa fie si modulul story teller, adica sa-i dau drumul la poveste si sa zica tot ce stie, dar nu, trebuie apasat pe buton pentru dat pagina (se presupune ca piticii invata sa citeasca impreuna cu el si are si o carte asociata)
interesant mi s-s parut www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/Winnie-the-Pooh-129/Dynatech-2102/6747/Storytime-Theater-proiector-multimedia-include-carte-Winnie-the-Pooh.html" target="_blank">asta, dar e doar in engleza, un pic mai dificil pentru pui asa de mici ( la noi e pe lista de achizitii for someday)
crocodana spune:
hello ladies!
I am finally back! dupa ca mi-a scris Luto a crescut atat pipota in mine ca mi-a luat ceva timp sa mi reduc dimensiunile!
Luto sper ca David e mai bine si mai ales sa fie ultima dar ultima enterocolita ever!
Anomis mi-a placut tare casuta de la helpnet cu cheita si forme pe care sa le sorteze si i-am cumparat o Amei in seara asta! Iti multumesc pentru po(a)nt(e)! ..multe
Meli sunt tare tare scumpi flacaii tai!Cred ca Razvi e un norocos cu asa frate mai mare cum e Alex!
Alex bine ai revenit!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
mamideandrei spune:
va mai las ceva de savurat la cafea
acum chiar plec! noapte buna tuturor!!!!!!!!!!!
ANDREI
crocodana spune:
mai eu cred ca daca UKA Productions s-ar baga la Oscaruri le-ar lua pe toate....regie, montaj, best actor in a leading role...tot..e criminala carina cum zice ga ga!
sper sa o intalnesc si eu joi sau vineri, oricand dupa 17 30-18 in Afi sau in Plaza...
btw detective Luto m-ai ghicit...la time management stau tare prost, in plus nu conduc DEOCAMDATA...de aici mai greu cu chestiile organizate...dar acum am sling...o iau pe ama de-o aripa si demarez!
raluk am reusit in sfarsit sa recuperez blogul ! Nu-mi pot imagina cu reusesti sa parcurgi atata informatie, sa faci selectie si sa dai mai departe once again!iar Alex e un dulce de numa, cum se ascunde el dupa perete! si faza cu scarile e f tare, tot ziceai ca urca si nu prea imi imaginam cum, m-a impresionat tare!
crocodana spune:
Nela mami nu stiu ce sa zic...sper sa treceti cu bine si de asta...si Ama are ceva muci si nasuc usor infundat, eram sigura ca nu si da medicul acordul azi pentru vaccin dar a zis ca nu-i bai, daca nu are febra si gatul e ok...mergem inainte..am facut infanrixul penta...pana acum toate bune si frumoase un usor 37...
inteleg ca mai trebuie o tura de prevenar...noi am facut la 2 4 6 si acum mai trebuie pana in 2 ani...dar am citit si de o schema cu doar 2 vaccinari si stau si ma intreb daca nu e aceeasi chestie...adica de ce nu am intepat eu fata doar de 2 ori??
monis, dia !
monica la ce reviewuri are avionul zau ca merita! vroiam sa i iau ceva asemanator Amei(cu volan, de impins) dar acum ma tenteaza si pe mine. Mi-e cam greu sa ajung in Auchan, fetele care aveti daca l-ati luat de pe net, please imi spuneti va rog sursa? un in avans!
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana Nela mami nu stiu ce sa zic...sper sa treceti cu bine si de asta...si Ama are ceva muci si nasuc usor infundat, eram sigura ca nu si da medicul acordul azi pentru vaccin dar a zis ca nu-i bai, daca nu are febra si gatul e ok...mergem inainte..am facut infanrixul penta...pana acum toate bune si frumoase un usor 37... inteleg ca mai trebuie o tura de prevenar...noi am facut la 2 4 6 si acum mai trebuie pana in 2 ani...dar am citit si de o schema cu doar 2 vaccinari si stau si ma intreb daca nu e aceeasi chestie...adica de ce nu am intepat eu fata doar de 2 ori?? monis, dia ! monica la ce reviewuri are avionul zau ca merita! vroiam sa i iau ceva asemanator Amei(cu volan, de impins) dar acum ma tenteaza si pe mine. Mi-e cam greu sa ajung in Auchan, fetele care aveti daca l-ati luat de pe net, please imi spuneti va rog sursa? un in avans! Mami de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Buna de dimineata,
Crocomam, gasesti avion din asta si la carrefour, noi de acolo l-am cumparat.
am fugeat la munca, see you tonight
Fragutza spune:
Neatza girls!
Ce tare-i jucaria aia! Presimt ca vor fi ceva vanzari zilele astea
Eu ma gandeam sa-i iau lu' Pisi un carutz d-ala de papusi, in we s-a jucat cu unul, era fascinata, tot impingea prin casa. Ma mai gandeam si la un cort cu bile, oare sunt ok?
Va pup girls! O zi faina!
Pentru puiul tau
alex25 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la aromata vieneza.
Sa aveti o zi minunata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monica_dicut spune:
Neatza, va dau pana vine Alex
Eu am adormit aseara ca purcelu cu fii-miu. Eram rupta ca m-am plimbat o ora jumate cu el ca mi-a adormit in carut (lucru pe care nu l-a mai facut de 100 de ani )
Fragutz, noi avem cort cu bile si Zdrelica e mega fascinat de el. Toata ziua sta in el si ne cheama si pe noi sa innotam in bile. CHiar e o achizitie buna buna.
Multumesc fetele de feed-backul cu avionul. M-ati ajutat sa ma hotarasc . SI ma bucur ca am vazut-o si pe Maria de aricel cu ocazia asta (ca in IOR nu a vrut sa se vada cu noi )
AM mai vazut baieti frumosi de mary
POzele cu calutul, sania si buza sparta sunt la semnatura. Le-am adaugat asera. VA pup ca e cineva calare pe mine si nu mai pot...
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei