Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna, fetele!

Alex la multi ani! Tot ce-ti doresti sa se implineasca, sa fii fericita, sanatoasa, implinita pe toate planurile! Si Alessia sa fie bine si sanatoasa si fericita, ca sunt sigura ca asta e principala ta dorinta! Sa ai o zi minunata, mami!

Multa sanatate dovleceilor bolnaviori si mamelor putere!

Nela esti speciala! In momentele astea grele pentru voi, te gandesti la noi. Cu raceala nu suntem asa rau. Nu i-au trecut mucii, dar nu suntem asa rau. In schimb de cand a racit e cel mai rau el de cand s-a nascut. Stiu ca nu e bine sa spunem ca sunt rai, dar e ceva greu de imaginat. Plange cu lacrimi si se ineaca de plans aproape in fiecare minut, gaseste el un motiv, oricat incerc sa-l binedispun si sa-i fac pe plac. Deci e greu psihic la noi acum, dar partea buna e ca nu e chiar asa bolnavior. Sper din suflet sa-si revina Ana repede si sa ajunga din urma cu greutatea pe restul dovleceilor. Si Alex a avut diaree cateva zile si nu indraznesc sa-l pun pe cantar. Oricum el din luna a zecea nu a mai pus pe el, acuma daca a mai slabit iar imi sare toata familia in cap sa-mi reproseze de ce nu mananca solide, de parca asta ar fi dorinta mea . Normal ca de cand a racit suntem pe tzitzi exclusiv, era clar. Ma gandesc cu drag la voi sa va reveniti si sa inceapa iar Ana sa fie zambitoare si fericita!

Cecilia felicitari! Sa castigi acest premiu cand esti si o mamica devotata e ceva ce nu pot descrie in cuvinte!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralu

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

LA MULTI ANI ALEX, multa sanatate si cat mai multe bucurii !!!

Vik felicitari pt premiu si la cat mai multe !

_

Hi hi ...vine Craciunul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

vik si toata admiratia pentru tot ceea ce faci!
Si ca sa vezi ca n-ai motive sa ma "invidiezi"...sa stii ca tu oricand poti sa ai si al doilea copil (daca va doriti si este pe lista de to do ) mai ales ca ai vazut ce frumoasa este casa dupa activitati piticesti.
Dar eu cel putin, never nu voi lua un premiu pentru activitati de-astea savante. Deci, jos palaria si ai toata consideratia mea.
Si la tine trebuie sa ma prezint cu canetelul meu de autografe de la VIP-uri

Nela stii cat de mult te indragesc, fata mea, si stii ca imi esti ca o sora, da?! Multa sanatate Anei si speram ca un nou inceput in ale diversificarii va va aduce pe drumul cel mai bun.

Uite, incerc sa iti mai sugerez si alta varianta: las-o sa o curete altcineva daca tu nu poti si te doare sufletul.

Eu am experimentat ca si voi vome de-astea de nu mai stiam cu ce sa le mai strang de prin toata casa. Si asta din cauza de muci ori acumulati ori uscati care-o gadila pe caile respiratorii.
Asa ca ajungeam la spital, o aspira (eu boceam impreuna cu ea, evident!!!) ii facea un hemisuccinat si mi-o dadea acasa. Eu trebuia sa-i tin mana nemiscata cand ii baga pe vena!!!Dupa 2-3 ture in miezul noptii pe la spitale mi-am jurat ca n-o mai supun drumurilor asa ca oricat de greu mi-a venit...am strans din dinti si...am reusit!
Sa va spun cum am invatat sa-i bag pe branula ca sa nu o duc din 6 in 6 ore la spital sau...sa nu o internez ca sa nu ne intoarcem cu cine stie ce alti croicobauri? Si cum dorm cu serurile si fiolele in san sa le aduc la temp corpului ca sa nu o usture?? Evident ca nu trebuie sa ma misc daca nu vreau sa fac cioburi.
As fi vrut sa nu va spun amanunte atat de greu de suportat pentru orice mama dar stiu ca in astfel de situatii suntem capabile sa facem orice numai sa-i luam durerea copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Offff, ma doare sufletul cand citesc de atatia dovlecei bolnaviori, iar cand citesc de vomitat ma apuca disperarea.

Luto antibioticul isi face efectul cam in 2-3 ore din ce mi s-a explicat mie, dar in cazuri de enteroviroza, adica daca vomita intr-una nu este recomandat antibioticul oral, doar branula. Sa stii ca nu e atat de horror pe cat ai crede. E mai greu cand i-o prinde la manuta, si apoi trebuie avut grija de el sa nu si-o smulga, dar e mult mai comod asa, si stii sigur ca isi face efectul.

Nela mamis, tare rau imi pare cand citesc de Anuta ca nu e bine, mi se rupe sufletul in doua, mai ales cand stiu cat de mult ati avut si voi de tras si vad ca nu se mai opreste odata. Multa, multa sanatate va doresc, nici nu stiu ce sa spun altceva.

Elle tinem pumnii sa treaca repede otita, ca tare pacatoasa mai este...of, dragele de ele.

Raluk sper ca Alex e deja mai bine cu raceala.

Diamar tinem pumnii sa fie ok operatia.

De aia tot timpul zic ca nu imi doresc decat sanatate, mai ales pentru puii mici, ca e cumplit de greu sa ii vezi bolnaviori.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Alex si multa sanatate!

Nela am avut si eu pb cu aerosolii si i-am facut in somn.Sper sa va reveniti curand!

Elle pupam fetitele dragi!

Luto pupam Davidelul frumuselul sa se faca bine! Eu as merge la spital.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita

Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Feicitari pt premiu Cecilia! Si mai ales ca l-ai luat fiind si o mamica desavarsita.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita

Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nela trebuie sa treceti peste acest hop la fel de repede ca si noi.Asa ma oftic si eu,ca abia se mai ingrasase si el si acum iar a slabit,dar important este ca am trecut peste (ce naiba sa mai zic).
Va tinem pumnii!
Poze noi n-avem,dar imediat ce facem,venim cu ele in dinti (ca tot il chinuie iar niste dinti,are gingiile inflamate).
Raluk multa sanatate,sa scapati de mucisori!
Lucia dear,cu riscul de a ma repeta,ai doua variante:ori antivomitiv (initial injectabil si apoi oral) si tratament oral,ori branula si tratament injectabil.Eu l-am preferat pe primul,ca sa nu ajungem iar la spital.
Indiferent de alegere,iti tin pumnii!
Vik esti tare,felicitari!
Aricelul ai o fetita delicioasa!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Vrem si noi la intalnire la AFI...,nu stiu cum sa fac,ca la noi ora 4-5 e ora de somn si drumul pana acolo ne ia o ora....
Plus ca la 19,30 am o intalnire de gradul 3 cu dentista (gradul e dat de numarul de intalniri de pana acum ).
Am uitat sa va spun,mi-am schimbat culoarea la par,un castaniu cu tente de rosu

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

suede my twin-sis daca-ti zic ca am visat ca Mihnea are probleme ma crezi??
De fapt...te-am visat frumos, parca tot te citeam pe-un blog si la un mom dat citeam numai si numai de probleme de sanatate, despre diaree si varsaturi.
Si acum vii si spui ca ati trecut printr-o perioada nasoala. Uof!
Sunteti ok, da? Va

Dana Abia asteptam filmulete cu Ana si pianul .
Si-asa mic al meu zdrangane orga. Dar nu este deloc funny pentru ca la noi orga sta sa acumuleze praful nu ca sa cante cineva. Asa ca daca nu incurca pe nimeri, baga 2-3 acorduri si...gata!
O mai pun eu sa se lalaie pe niste melodii predefinite dar nu-i la fel de simpatica (orga!) asa cum este Eminem.
Mai, noi suntem cu Eminem cam in zona Carinei cu Gaga.

Mergi la inceput