ce parere aveti? real sau nu?

ce parere aveti? real sau nu? | Autor: jojonel

Link direct la acest mesaj

Este vorba de un site http://www.birthornot.com/, care mi-a fost semnalat in mod imperativ si cu lacrimi in ochi de carte o amica,pe mail. E vorba de vot, vedeti despre ce e vorba. Eu m-am oripilat, e incredibil unde a ajuns lumea de azi.Ce oameni ar putea decide viata copilului lor nenascut pe baza unui sondaj pe internet???Mie imi pare gen hoax,dar multa lume sustine ca cei doi parinti chiar sint reali,si copilul lor exista...Voi ce parere aveti?Merita sa votez,e real,e o prostie? Salvez o viata daca zic da? sau sint o naiva care crede orice??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nu cred ca e real.
Doar o idee de a aduna trafic (unde trafic = bani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Nu cred ca-i real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Din pacate am vazut si la TV un reportaj despre acel cuplu.Se pare ca e real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Hoax, cred eu.

blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Hoax

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

E real,amvazut la noi la TV asta seara.
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Si eu am auzit la radio de cazul asta
Ce e interesant totusi e ca procentajul celor ce o sfatuiesc sa faca avort e mai mare decat a celor ce o sfatuiesc sa nasca Hoax, nehoax, nici in gluma nu as zice asta!
Mda, e si asta o metoda de a face bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Eu n-am reusit sa inteleg decat ca se voteaza. Insa nu am gasit pe blog care sunt motivele pentru care au aceasta dilema. Copilul are vre-o malformatie, mama e pusa in pericol de aceasta sarcina, sau pur si simplu se joaca ruleta ruseasca? Nu inteleg nimic cu atat mai mult cu cat femeia a pierdut doua sarcini programate, deci isi doreste un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Mda, e si asta o metoda de a face bani...

Nu vad reclame pe blog, din ce iese banul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Sarcina e prea avansata sa poata face avort, iar totul seamana cu un soi de experiment social idiot pe care il fac ei cu masele. Poate vor sa scrie o carte sau ceva.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput