intrebare CIC

intrebare CIC | Autor: camisv

Link direct la acest mesaj

ma poate ajuta cineva cu o lamurire? (probabil ca s-a mai discutat, dar am langa mine un bebelus de 2 luni care plange si nu prea am timp de cautat). Mie mi se termina cele 126 zile ale concediului de sarcina si lauzie in 4 ianuarie 2011. Sunt obligata sa iau toate aceste zile sau pot renunta la cateva pentru a-mi depune dosarul de CIC inainte de 1 ianuarie?

multumesc

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.2010)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poti sa incepi sa iti faci dosarul oricand insa unul dintre acte se refera la exact ziua in care se va finaliza concediul postnatal minim obligatoriu (cele 42 de zile) dar poarte este bine sa ti-l pregatesti din timp ca dureaza ba o semnatura, ba o stampila.
Eee acum vad, pai ti-l poti depune oricand ca deja aveti doua luni - Crestere mare apropos...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Multumesc mult de raspuns si de urari! Asa ma gandeam si eu, ca obligatorii sunt cele 42 de zile, dar voiam sa fiu sigura. Mai bine depun inainte ca sa prind legea veche, ca cine stie ce ne mai asteapta ... iar ma cheama bebe

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.2010)

Mergi la inceput