Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Adryiii;sa faci fara coaja de portocale..sau iei esenta de dr oetker.Maine fac alta si Eu..fara porto
Daca pui nuci,bucati de cioco si stafide deja e bn.
Nici Eu n-am de toate mereu

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Somnic usor

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

In primul rand Shines eu zic ca ar tb Dr sa aiba si o explicatie pt ca vrea el sa il scoata la 35 de sapt ....chiar conteaza o sapt. nu te poti programa la un alt eco sa vezi ce iti spune?? Oricum tu parca prevedeai ca o sa nasti mai devreme.

Bebelu86 hainutza de Craciunita e de la Next si mai au si altele tot la fel de dragutze. Eu i-am mai luat un costum alb cu un ren , numa ca era la spalat. Mai sunt si la MotherCare din astea pt Craciun f faine.
Florintunde si noi mergem in Austria si Germania la cumparaturi si pt copii luam f multe lucrusoare de la C&A, insa acum sunt si in Bucuresti 2 magazine si sunt cam aceleasi lucruri.

Bebelusi sar'mana, daca ai sti ca al meu ii zice Patricia in continuare, asa o tine el pt ca a fost primul nume la care ne-am gandit. Ne-a fost f greu speram sa nu il schimbam pana se naste , Diana vrea Medeea si Anastasia, iar vara mea din Germania, ma ia la 2-3 zile pe MSN si imi zice ""ii pui Carla da???", asa ca eu m-am decis, cam greu dar sper sa raman ferma.

Irinukaaa merci, numa sexy nu ma simt acum ca sunt o mamica cam plinutza, dar stiu ca voi da eu kilele astea jos, frumos si o sa fiu iar manechin .

Ocsanica80 carutul l-am luat de la un magazin de pe Bd Decebal e un magazin Loris se numeste si a durat o luna si ceva sa mi-l aduca. Mai sunt in KIKA si Mini Blu, dar tot pe comanda si tot o luna dureaza sa il aduca din afara.
Laura_Luiza carutul e marca STOKKE EXPLORY, asa cum au zis si Lorich si Madalina. Culoarea mi-a placut mie ca al meu vroia pe negru sau vernil sa il avem si la urmatorul asa crede el........mie imi ajunge.

Nu mai stiu ca am pierdut sirul cine ma intreba de camasutza cu ursuleti, mi-a luat-o matusa mea din Piatra Neamt ca are magazin de haine si e special sa poti alapta in spital, e usoara si ma simt bine in ea.

V-am zis ca eu am luat hainutze asa pt 0-3 luni si 3-6 luni. O sa vedeti ce repede cresc si nu ii mai vin celelalte si am zis sa fiu acoperita pt cateva luni. Fina mea a nascut fetita de 4,100Kg si nu ia venit nimik decat de 2-3 luni din prima.
Cele mici erau toate pe uscator asa ca nu dati cu pietre ca am luat multe.....mie imi plac la nebunie lucrusoarele de bb si nu ma pot abtine . Mai am fasurile de la Diana ala rosu si ala alb cu roz, e tare mandra ca i le imprumuta acum surioarei ei.

34 sapt Rebecca-Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Noapte buna ! Sa avem o noapte linistita !
toate burticile !

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

burtici ma bag si eu la somnik si sa aveti o noapte linistita

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Simo, am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata, fetelor!
eu am emotii cu doctorul de familie si concediul lui prenatal (adica al meu), plus arsuri de balaur plus greturi

asa ca am intrat sa vaz ce ati mai vorbit in lipsa mea
si zic si eu asa:

monica da, eu am greturi foarte des de vreo 10 zile incoace, vomit chiar, si mi-a revenit o insensibilitate la carne... ca la inceputul gravidoseniei.
in plus, ai spus ceva atat de frumos despre Minunea care se va naste, ca trebuie sa te

simo, eu zic ca Tunde are dreptate. ce-ar fi daca v-ati duce la inca un ginecolog? mai ales expresia lui.. a lasat de dorit. deci poate isi vede pacientii ca pe "cazuri" si nu ca pe femei cu temeri, si emotii. doar o opinie, si poate schimba multe.
iar daca ai aceeasi parere si de la al doilea, noi suntem aici si te sustinem motatele-s in dulap, la naftalina, ce-ar fi sa fii prima care le probeaza?

in alta ordine de idei, am vazut ca ati vorbit de nasi. La noi e simplu, si asa am vrut de demult. Nasa Flaviei e prietena mea cea mai buna, din copilarie, suntem prietene de la 10 ani, si mereu am spus ca prima care naste o va avea nasa pe cealalta
iar acum, pentru F2, nas va fi prietenul cel mai bun al sotului.
noi nu suntem deloc bisericosi, nu ne-am cununat religios, dar la partea cu nasii - una ca nu vrem sa stricam traditiile in familie, si a doua ca am ales niste persoane care chiar pot ajuta spiritual copiii, si au ce sa-i invete (zic eu)
cand a fost flavia la botez, avea 3 luni, si am botezat-o la biserica romana din Nisa. Preotul ne-a chemat pe mine si pe nasa cu o saptamana inainte de botez si am discutat despre importanta botezului, atat spiritual cat si psihologic. si a spus ceva foarte interesant, cum ca nasul trebuie sa fie acea persoana care sa faca o punte intre copil si parinte in cazurile cand exista conflicte (spre exemplu, la pubertate), deci ar trebui sa fie * o persoana de incredere, apropiata, matura, si care sa poata comunica usor si frumos atat cu parintii cat si cu copilul.
mie mi s-a parut foarte frumoasa explicatia, mai ales ca nasii mei la cativa ani dupa ce m-au botezat si-au schimbat religia si au si disparut din peisaj. ceea ce nu a fost tocmai un exemplu de maturitate si intelepciune...
iar la noi, intamplarea face ca ambii nasi sunt psihologi. deci sper sa fi invatat destule cat sa comunice frumos cu copiii

booon, si acum ca m-am lungit cat o zi de post (apropo de botez in post), va urez buna dimineata, si ma duc sa-mi suflec manecile sa va fac micul dejun

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

laaa maaasaaaa!

o zi frumoasa sa avem!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata

Dau aromata si buna si fug inapoi in pat, incerc sa mai dorm 2 ore
am avut o noapte alba.
mai tarziu ies sa duc masina in service la revizie, ca am depsit km

va pup, sa aveti o zi buna

Simo 34 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la mine!

Multumim ziki pentru micul dejun delicios si Simo pentru cafeaua atata de buna si de aromata!

Cum te simti Simo? Mai ai contractii? Ce ati hotarat pana la urma... mai ceri parerea si altui dr?
Te si suntem alaturi de tine !

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 40 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput