Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata Irina

Da..azi voi suna la Iosup sa imi fac programare pentru eco..dar o voi face cu doua zile inainte de ultima eco la dr asta..sa pot compara datele..si pe urma sa imi explice clar de ce cezariana si nu natural.
sunt de acord oricum..dar sa inteleg situatia, sa inteleg care e urgenta si graba.

Simo 34 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sa inteleg ca n-ai mai apucat nici un "de ce" sau "in ce fel" la cat de surprinsa ai fost. Pe buna dreptate... e de inteles.
Dar ce ti-a zis de contractiile care le ai, de dureri, de col, de placenta. Nimic-nimic?!?

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 40 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata si de la mine.

Multumesc pentru cafea si mic dejun. Deja ma simt mai bine acum ca am luat micul dejun cu voi.

Am vazut si voi va vedeti destul de des cu medicul vostru gineco numai ca voi sunteti mai inaintate in sarcina decat mine.
Eu chiar m-am mirat ieri cand mi-a spus ca de acum o sa ne vedem la fiecare doua saptamani.
In in plus am facut analize de sange si urina la inceputul lui noiembrie si peste doua saptamani am de facut altele. Presupun ca pana la nastere trebuie sa le mai repet.
Ma rog, important este sa fim bine amandoua, nu?

Simo curaj mult, daca si cel de-al doilea medic o sa fie de aceeasi parere cu primul, nu ai decat sa mergi cu fruntea sus inainte. Totul va fi bine pana la urma. Important este sa fie bebe bine in bratele tale. Si in plus, Cami (sper ca am retinut bine numele fetitei tale) va intra in vacanta si vei avea in ea un ajutor de nadejde.

O zi frumoasa pentru toate burticile.

Eu ma intorc la munca mea de la birou.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata la toata lumea...

cat ati scris ieri..eu tb sa merg sa schimb stikul de net...ca nu mai avea semnal si am lasat-o balta...

raportez si eu....primul vomitat in sarcina, ce nasol e sa vomiti...nu mai vomitasem de pe 13 decembrie 2008...senzatii am avut permanent, mai ales in timpul tratamentelor de stimulare, dar m-a ocolit...

si astfel mi-am trezit sotul pe la 6 si ceva, ca mor, ca am arsuri, ca o sa vomit..dar nimeni nu credea..si minunea s-a intamplat..poate ma mai usurez un pic, dar sper sa nu se mai repete...

inca o chestie...mananca pe cineva pielea pe maini si picioare..mai ales pe glezne, ma inrosesc si ma scarpin de mor...de 3-4 zile nu stiu ce sa mai ma fac...fac dus, am dat cu spirt..si, nimic..

referitor la sot, nu am de ce sa ma plang...e un baiat finut, priceput la toate, educat sa fie ordonat..suntem casatoriti de 7 ani..de foarte tineri, si niciodata nu am strans dupa el haine, iar masa de dimineata numai el o pregateste si tot el strange...dar eu recuperez in cursul zilei cu tot felul de bunatati

felicitari fetelor care au fost la eco ieri

ariana, la multi ani!!!!!!

si eu am intrat in 30 sapt..dar dupa eco avem mai putin deci, 29...

ne auzim mai tarziu ca tb sa ies cu catelusa afara...

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ba da..am intrebat.
A zis ca daca copilul nu mai creste cum trebuie trebuie ''scos''..nu are rost sa mai stea..si ca oricum va avea greutatea buna la nastere.
de unde deduce el ca nu mai creste copilul nu stiu
apoi mi-a zis si de circulara de cordon..ca din cauza lui, desi randul trecut zicea ca nu ar fi mare problema.
de dureri nu stie de ce..am colul lung (la ei colul meu creste in fiecare luna)..e de 3.8 acum..acu 3 sapt era de 3.4..e inchis.

Simo 34 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
saru mana pt masa

mah simo doctorul tau e cu capu
ce l a mancat in fund sa te sperie???
(ca fapt divers fimiu e nascut pe 12 dec, se nasc copii tacaniti si rasfatati in ziua de 12)
nu te agita si stai linistita, da l in colo de doftor

mai......am urlat dimineata de parca nasteam nush ce tendon mi s o mai intinde, ca am crezut ca nasc, parca ma despica careva cu cititul incins, plus ca ma ardea si vechea cezariana............uff ce s a speriat al meu, a sarit ca ars
apoi ma intreba daca am lovit motanul din dreapta

eu am visat ca ma certam cu cei de la evidenta populatiei ca mi au gresit numele in buletin.....ma chema Alexandru Vlad cu sex feminin

cam atat din noaptea trecuta

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

aaa, am uitat ca voiam sa va intreb ceva. Eu de vreo doua seri ii fac frectie mamei cu Diclofenac si Carmol. Credeti ca ar putea sa-mi faca mie rau? La Carmol ma gandesc mai mult la miros...
Iar Diclofenacul stiu ca-i nu-i prea indicat dar ma gandesc ca 5-10 minute cat il folosesc eu doar cu mainile nu o fi mare problema.
Nu stiu. Voi ce spuneti?
Asa ma gandesc eu la lucruri dupa ce le comit si ma apuca paranoia.

multumesc

28+

Mergi la inceput

Simo chiar ca era dr asta al tau. De fapt daca ne gandim bine... cred ca are ceva cu cezariana, ca mai intai ti-a zis sigur ca asta urmeaza ca ai placenta jos inserata... s-a ridicat placenta, apoi a aparut treaba cu cordonul, acum ca nu e nici asta ceva atat de grav, tot te constrange intre-un fel sau altul. Nu ne place de el. Din pacate sunt cam multi ca el, dar chiar asa sa se gandeasca doar la buzunarul lui... totusi... prea pe fata!

Neata Mirela! Nasol cu durerile astea care le tot ai tu. Saracuta de tine ce greu e.
Cu visul m-ai facut sa zambesc .

Fluturash probabil ca ti se intinde pielea si de aia te mananca. Incearca sa nu mai dai cu spirt, ca intra in piele alcoolul ala si nu e chiar ok. Parerea mea...

AMR 40 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata burtici

Shines imi pare rau ca tre sa treci prin stresul asta, dar poate e totul ok si tu mai stai inca 3 saptamanai pana la urmatoarea eco cu gandul ca ceva nu e in regula, nu dau sfaturi dar poate daca ai merge zilele astea la alt eco sa vezi ce zice si sa compari cu rezultatul de ieri....nush zic si eu, nu te supara te rog

Si eu merg la control tot la 4 saptamani

Mirela si eu am dureri, imi trosnesc toate cele mai ales noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta si cand ma dau jos din pat ...nush ce din jurul bazinului mijlocului, mai devreme abia ma miscam din cauza durerilor inghinale..
pana la urma am comandat ieri patut ca al tau din ala din ikea culoare fag care vine azi si salteluta cum ai zis tu ca ai luat 120/60/10 la 110 ron plus transport care va veni maine, abia astept sa le vad

Wudy daca faci masaj des mai bine pune ti manusi....

o zi buna tuturor si

30+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Wudi nu cred ca e problema cu mirosul, cat e cu intratul in piele, deci implicit in sange care poate ajunge la copil. Chiar daca tie ti se pare a fi o cantitate mica, poate pentru bb nu e.
Pune-ti si tu manusi din acelea de menaj, iar apoi fa-i linistita frectie.

AMR 40 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput