Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura_Luiza spune:
Monika bt 
as putea scrie si eu cateva pagini bune cu intamplari de genul. Mereu ma amuza ![]()
roxx26 spune:
pai bine ma Simo si nu zici nimic???
_
BB e deja pe drum
Roxana
33+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde Nu ai f la doftor? noi stam pe ace ![]() TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004 ![]() ![]() |
DEST;Shines!
TUNDE
27 sapt
+Mami de ursulet MARIO 04.03.2004 

florintunde spune:
FETELOR
va recomand cine nu cunoaste sideris.ro
Multe lucrusoare interesante..cosmetice bio pt bebeiau si tampoane si absorbante natracare
TUNDE
27 sapt

florintunde spune:
| citat din mesajul lui florintunde Multe lucrusoare interesante..cosmetice bio pt bebei.Au si tampoane si absorbante natracare |
TUNDE
27 sapt

Shines spune:
ce sa zic fetele..sunt necajita
am fost la eco...pe urma am intrat la dr cu ecografia sa se uite peste ea
in doi timpi s-a uitat pe ultima eco si pe cea de azi si a decis : pe 7 ultima eco..pe 12 cezariana
copilul e cu 2 sapt mai mic la eco fata de um..asa era si randul trecut
doar ca randul trecut a zis sa stau linistita ca nu e prob.
are 2040 gr..a zis ca luat putin..dar tot a luat ceva.
analize de trim 3 nu am facut..ultimele analize le am din iunie facute.
nu mai stiu ce sa cred..ce sa fac
sunt nauca, abia am ajuns acasa..am mers cu doua masini ca ne-am intalnit acolo,pana am aj in parcare am zis ca mor
asta e..maine voi gandii mai clar si voi vedea ce fac
acu nu stiu nici cum ma cheama
Simo
34 cu Eduard Matei
sunshine_rox spune:
Buna fetelor; am intrat un picut de pe telefon sa vad ce mai faceti si sa va spun ca maine seara ma duc sa imi vad buburuza si sper sa nu fie probleme. Va pup
31+
Alexandra - Maria
Irinukaaa spune:
Simo o sa fi intrata in S38 atunci pe 12. Deci nu e atat de grav. De ce iti face cezariana? Si de ce se grabeste totusi nu inteleg.
Hai ca o sa fie bine... cineva trebuie sa sparga gheata, nu? Dar de obicei nu e pentru cine potriveste, e pentru cine se nimereste. Poate ti-o ia altcineva inainte...
Hai relaxeaza-te putin. 
Irina ~ 34+
cu
Patrick Cristian
AMR 41 zile 
Shhhht! Cresc...
monika_bt spune:
Capul sus, simo, DD stie el ce face...nu fi necajita.
Ne vom ruga ptr tine si totul va fi bine!
Stii ce m-a surprins placut?? Vei naste de ziua mea!! Si e Sf, Spiridon, facatorul de minuni...vei naste o minune, simo, si va fi perfect!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
26+
Shines spune:
| citat din mesajul lui monika_bt Capul sus, simo, DD stie el ce face...nu fi necajita. Ne vom ruga ptr tine si totul va fi bine! Stii ce m-a surprins placut?? Vei naste de ziua mea!! Si e Sf, Spiridon, facatorul de minuni...vei naste o minune, simo, si va fi perfect! ![]() Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 26+![]() |
da..ciudat, parca se cam leaga totul
iti vei da seama de ce zic asta
imi place optimismul tau..bucuria ta

Simo
34 cu Eduard Matei