Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

madalina si eu sunt de aceeasi parere cu roxx, sa nu fie cu suparare ,si bineinteles daca si voi vreti,puteti avea 2 perechi de nasi,si toata lumea e impacata

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Asta daca vor si ei ca mai sunt si nasi din aceia cu pretentii...
Dar ar fi cea mai fericita varianta, e clar!

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 41 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna seara fetele...
Shines mami, esti pe aici... vreau sa te intreb ceva , dar off-topic!!! Ceva legat de servici.

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Eeee si noi avem probleme cu nasii pt ca la nunta am avut 2 perechi,ai mei si ai lui iar cand va fii botezul nu stiu cum sa fac,pe care sa-i pun sa nu se supere....dar cum e faza cu nasa si moasa,ce tr sa faca una ce tr sa fc cealalta?stiti cumva?eu la metoda asta as apela numai ca nu stiu,,atributiile,, fiecareia....

saptam.34 cu Lukas Christian

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Aveti idee pt bagajul de spital, ati gasit pe undeva chiloti de unica folosinta? Am vazut pe net, dar ma gandeam poate se gasesc printr-un magazin ceva...

thanks'

Gabriela
30 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Aveti idee pt bagajul de spital, ati gasit pe undeva chiloti de unica folosinta? Am vazut pe net, dar ma gandeam poate se gasesc printr-un magazin ceva...

Eu am vazut set de 3 perechi in cora sau real, nu mai stiu, un hypermarket.

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Buna seara fetele...
Shines mami, esti pe aici... vreau sa te intreb ceva , dar off-topic!!! Ceva legat de servici.

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

sunt Daria

Simo 34 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lorich;portocala spalata si taiata cubuletze..oare patesc ceva ca am mancat vreo 3 felii de prajitura?sper sa nu
Hai Simooooo!!!!!!!!!!1

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Crina, din cate stiu eu: moasa este cea care iti cumpara lucrusoarele pt scos bebe din spital plus cele cu care se imbraca copilul la botez, de acasa pana la biserica. Tot ea il si duce la biserica. De acolo preia nasa si il schimba in hainutele pe care i le-a cumparat ea. Nasa face si prima baita dupa botez. Cu moasa mai era o chestie cand eram eu copil, de Anul Nou (parca pe 1 ian) moasa ridica copilul pana la tavan de 3 ori, ii zicea nu stiu ce si ii aducea o tona de hainute. Dar acu nu prea am mai vazut la nimeni treaba asta, asa ca nu mai stiu detalii.
Acum depinde de obiceiurile fiecaruia, mai poti cauta si prin forumurile astea dedicate, sigur au mai scris fetele pe acolo diverse chestii!

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Nu ai f la doftor?
noi stam pe ace

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput