Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

si apropo..azi scimb prefixul..30 ani

mami de Ariana (30.10.2005) si 29+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu ma duc la dr mai des. De cand am inceput sa am probleme, de la 2 sapt, am fost la control cam la 2-3 sapt. la fel si acum, am fost la 29 si m-a chemat la 32 sapt. daca am probleme (dureri, sangerari) ne vedem de urgenta la spital.
Caruciorul postat de Danina este Stokke.

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

astazi m-am apucat sa citesc primul capitol al Odiseei noastre. Ce dragute si timide erau Zumzu, Bebelu, Irinuka, Rox26 si Tierry. Iar Ralu si Irinuka vorbeau de nasi de botez . V-ati hotarat fetelor la nasi?

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Ma omorati cu atatea prajituri...in fiecare zi tre sa salivez, mai feteler, din cauza voastra???

Simo, n-a venit?? eh, o asteptam cu vesti bune!

La multi ani, Ariana!!

In privinta varstei...eu nu stiu Laura Luiza ce varsta ai, dar eu am 33 de ani si tot domnisoara sunt strigata iar cand observa burtica fac ochii mari si intreaba: Primul copil, asa-i?? Ca sa nu mai spun ca la morfo dr din iasi mi-a trecut pe foaie 22 de ani si m-a tratat ca pe-un copil...Odata m-am dus la scoala la matusa-mea (acolo lucreaza) si profesorul de servici m-a luat la rost ca de ce chiulesc? sa trec la ora!...Fain, nu?

De barbatel eu nu ma plang...desi de caut, gasesc ca asa-s barbatii. El e balanta, eu sagetator...el e Lemn, eu sunt Foc, asa ca oricum ar da-o tot eu cad in picioare!

La grupa sanguina eu am O1 el O1 negativ...nu mi s-a spus ca ar fi vreo problema. Sper sa nici nu fie.
Mai voiam sa va intreb daca nu aveti greturi...nu stiu ce am de vreo saptamana, dar seara iar imi tremura sub barbia cum pateam in primele luni de sarcina...desi n-am vomat o data de ras!...

ok..mai stau pe aici sa vina simo cu vesti si apoi in patut.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Anka ce tare cu cu "aterizarea de urgenta". Asta da nastere memorabila... si pentru tine si pentru restul pasagerilor!

Crina felicitari pentru vestile bune de la moasa! Tine-o tot asa!

Tunde ma bucur sa aud ca esti mai bine si ca nu te mai "razboiesti" cu dl sot. Te vrem bine dispusa si fericita, bine?

Si eu am fost la 31S, urmeaza la 35S, iar apoi a zis ca indesim la 2 saptamani si apoi saptamanal. Se apropieeeee !

Neah... noi tot n-avem nasi Mada. Asteptam sa "pice din cer" .

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 41 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

am o intrebare, daca ma puteti ajuta. Stiti cumva daca dr de familie poate elibera certificat din ala de puericultura pt tatici? abia pe 10.12 merg la dr si vreau sa stiu daca il inscriu pe al meu la ea sau nu...

multumesc,

Gabriela
30 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

la mine sunt o groaza care vor sa boteze :))))) ...cred ca ar tb sa fac vreo 5 copii ca sa ii multumesc pe toti
la dr am mers din 4 in 4 saptamani , asta in cazul in care nu au fost prb ...am mers la 30 ultima oara urmeaza la 35 ca sa imi fac si analizele de 34 s si sa merg cu ele
of ...am o stare de nervi !!!

ariana imi pare rau pt cea mica sa se faca bine

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza33+ mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Anka ce tare cu cu "aterizarea de urgenta". Asta da nastere memorabila... si pentru tine si pentru restul pasagerilor!

Crina felicitari pentru vestile bune de la moasa! Tine-o tot asa!

Tunde ma bucur sa aud ca esti mai bine si ca nu te mai "razboiesti" cu dl sot. Te vrem bine dispusa si fericita, bine?

Si eu am fost la 31S, urmeaza la 35S, iar apoi a zis ca indesim la 2 saptamani si apoi saptamanal. Se apropieeeee !

Neah... noi tot n-avem nasi Mada. Asteptam sa "pice din cer" .

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 41 zile

Shhhht! Cresc...

Voi nu aveti de loc iar noi avem prea multi ... Suntem intr-o situatie delicata la capitolul asta: nasii nostri de cununie isi doresc foarte tare sa ne boteze copilul, de fapt nici nu le trece prin cap ca nu va fi asa. INSA, cand am fost gravida prima oara ei nu erau in tara, si dupa ce am nascut de urgenta la 28 sapt ne-am dorit sa botezam repede copilul. Ei nefiind, am rugat-o pe verisoara mea cu sotul ei sa ne ajute si ei au fost foarte draguti si au facut-o. Dupa ce a murit Filip, pierderea a fost destul de mare si pt nasii lui pentru care el a insemnat ceva, desi acel botez a fost facut pe fuga in spital. Acum nu stim ce sa facem, pe cine sa alegem. Suntem in relatii foarte bune si cu unii si cu altii si amandoua cuplurile se asteapta sa ii solicitam. Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

am o intrebare, daca ma puteti ajuta. Stiti cumva daca dr de familie poate elibera certificat din ala de puericultura pt tatici? abia pe 10.12 merg la dr si vreau sa stiu daca il inscriu pe al meu la ea sau nu...

Sigur ca da, noi suntem amandoi la acelasi dr de fam.Si mi-a zis sa se duca la cabinet cam cu 2 sapt inainte sa nasc,cu buletinul si adeverinta de venit de la serv.

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

madalina, pana la urma se poate sa puneti si doua perechi de nasi, ca sa nu existe discutii sau suparari, dar asta depinde numai de voi. In fond, nu vad unde ar fi problema...

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput