Irinuk, ia zi-mi si mie..cum tu mai ai amr 40zile, cand esti cu o zi inaintea mea si eu mai am 45 pana la dpn
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu
Natalia Maria
Vasilasanti eu zic mai bine stai intinsa in pat, relaxata, iei no-spa si atat. sa faci baie... e cam riscant, poate sa te ia contractiile. asa am inteles. acu...dc gresesc, imi cer scuze. dar nu cred k te lasa asa. ai grija de tine.
ma apuc de capitol nou
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu
Natalia Maria
madalina io asa tineam minte ca si la tine se ridicase, e clar ca-s varza; e drept ca dupa aia s-au iscat discutiile cu pozitii propice pt "trimis" placenta la locul ei si apoi tot felul de tehnici de intors bebelul cu capul in jos.. uof, de ce nu vrea si la tine? nu stai suficient de cuminte? de cand n-ai mai facut echo sa vezi ce si cum? dr meu zicea ca situatia se poate schimba de la o sapt la alta, deci tin pumnii sa se indrepte situatia
anita la mine dupa dusul de seara (care atentie, nu e fierbinte) se mai relaxaza burtica nitzel dupa stresul de peste zi, acu nush ce sa zic.. da'musai stai cuminte si nu te enerva pt nimic in lume!
l-au aratat si pe bebeloiul miscator la stiri
multumesc dragutelor, asteptam mai departe vesti bune!!
rox 28+
think pink